Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

krut.-jana

Vita, tak máme niečo podobné s tým vestibulárnym sindrómom mám aj ja v karte napísané aj na tekých testoch som bola v BB, ale nič, že to má prejsť samé my tam dr povedal a ešte jeho názor bol nejesť betaserc24, že načo, tak som prestala a vrátilo sa strašné krútenie tak mi ho znovu nasadil tento môj neurlóg a ako dal xanax je tok ani sa nebojím ano sa nekrúti a je fajn, ja zlé myšlienky na srť nemávam, ani nič podobné , len som sa bála chodiť von sama ked sa my krútila hlava , ale je to už ovela lepšoe viem že ešte nemám vyhraté ale snažím sa tak sa držte všetci.

mimka_

liecim sa na pp uz 3 mesiac je to podstatne lepsie klop-klop :-) ja sa len chcem opytat na tie zle myslienky niekedy ich mavam a je to strach ze co ak skocim z okna ten strach je strasny 4 dni som mala strach ze co ak ublizim malej no to bolo daco hrozne fakt to je svina ta pp

vita

vdaka krutička...vieš,aj ja chodim k neurologičke a tiež beriem betaserc 24, že vraj mám vestibulárny syndrom ...verím ti je to hrôza, ja sa tiež bojím chodiť von,že mi príde zle....točky a zrazu horuco od nôh, celá sa potom rozklepem....je to stav, ktorý trvá len niekoľko sekúnd, no opakuje sa behom dňa aj niekoľko krát....z toho sa potom zľaknem...no ja neplačem,ani nemám zle myšlienky...som kľudnej povahy, nikdy nekričím a ani nazlostiť sa neviem,,,,čo to môže byť, ozaj nechápem ....poradte prosím, ak má ešte niekto podobné problémy...za každú radu dakujem mockrát

tiaaa

ahojtee..sa chcem opytat, ti co beriete lieky uz napr mesiac, alebo tak..skratka dlhsie, stava sa vam, ze sa vam objavi nejaky priznak PP? je to normalne?

krut.-jana

Tatiana26 , ahoj ja už sa mám lepšie, ale zistila som sama na sebe že pokial sa aj nerozčúlim , napríklad na deťoch , ked ten starší sa nechce učiť, vtedy mi ako keby to točenie prichádzalo(asi varovný signál -nehnevaj sa bude zase zle!) ale potom prejde. Tak sa drž po doktoroch už ani ja nechodím kartu mám doma už asi rok a iba k tomu neurológovi, to je inde on má sám v meste ambulanciu.

krut.-jana

Vita, ahoj už som to myslím opisovala ale ak ti pomôže rada pomôžem.
bolievala ma často hlava, potom jedného dňa sa mi už pridalo krútenie, len tak sa mi zatočilo po okúpaní v lete nič lahla som si, prešlo, lenže zrazu to krútenie začalo byť stále a raz ráno ani postaviť, stále som mala akokeby aj hnačku a strach, búšenie srdca a tak som išla k lekárke tá ma odbila je teplo málo pijem a mám hnačku podla nej, ale neprechádzalo takto som chodievala znov a aznova a ona nič , len ma vysmiala že som hipochonder čo sa nudí na materskej, tak ked mi bolo zle išla som radšej na pohotovosť večer tam mi dali magnézium, trošku prešlo a neviem čo ešte do riti(pard.) A stále nič zmenila som dr a nová ma poslla už všade neurológ, aj na žalúdok na tú hnusnú hadicu, aj k srdciarke všade ok všetko aj krv ok, potom nastúpil neurológ ten nasadil tabletky vtedy ešte slabšie ako mám teraz myslím 16 teraz mám betaserc24, a trošku prešlo a ale stále sa točilo, schudla som asi 10kg, len som ležala a trápila stále som revala , lebo mi nevedel nikto pomôcť aj táto nová dr(obvodná si myslí,že si vymýšlam, lebo mi nechcela spraviť ani opakované testy krvy ani nič, tak som chodila stále ked my bolo horšie a to každé 2týždne k neurológovi , tam stále platiť,(za objednanie , lebo by som sa nedočkala a to som nemohla pri dvoch deťoch a ked je vám zle, ledva stojíte na nohách), tak som platila a predpísal mi ešte asi 2krát po 10infúzii za ktoré som si tiež sama cvakla chodila som každý deň, Za čas pomohly uplynuli 2rok a krútenie ešte je.(len čo som som pomýňala všetky peniaze celú materskú, teraz nemám nič podporu nedostávam, nemám nárok po materskej, tak ešte že má manžel robotu). A všetko sa to zhoršilo pred vianocami tohtoročnými išla som na poštu točilo sa mi ale nejako menej a zrazu tak mi bolo zle že som dostala taký starch niečo sa vo mne zlomylo a nechodila som von 2mesiace, aj na kontrólu k neurológovi niekto išiel so mnou a tu na tomto fóre ludia poradili pomohli ZA TO IM ĎAKUJEM!!,poslali ma aj k psychiatrovi, tak som sa zverila najskôr totmu neurológovi, ten á ženu vedla v ambulancii psychiatričku ale nerobila v ten deň tak aj on mi po dohovore s ňou cez tel predpísal xanax a od vtedy je už skoro 4týždeň čo ho beriem a prešlo krútenie, prešiel plač a postupne chodím aj von sama , ešte ovšem nie ďaleko ale tý čo to tu čítajú a píšu vedia , ako som pokročila tak im Ďakujem za podporu a želám aj im aj tebe skoré uzdravenie, aj ja sa snažím aj ked mám aj ešte neboj aj zlé dni doobeda fajn prejdem aj von a poobede bum zrazu chcem ísť a nejde to .... tak sa drž dúfam ,že som pomohla...

tatiana26

Ahojte dievčatá...ja mám v poslednej dobe také ošemetné veci, čo treba riešiť, že ani neviem, čo, kde a ako...

Ono horšie dni proste prídu...len sa ich netreba zľaknúť, lebo tým sa to ešte zhorší...treba s tým počítať, že je horšie a lepšie a kým sa to zastabilizuje, tak to bude dlho trvAť...ja napríklad mávam stále také že lepšie a horšie,aj keď málokedy je ten výkyv veľmi veľký

Treba len vydržať a hľadať cesty...prestať chodiť na lekárske vyšetrenia tiež pomáha :) ja som sa na nich všetkých vykašlala, lebo oni vám popri tom nájdu ešte desať vecí a z tých liekov sa už aj zbláznite, ale lepšie vám nebude...

vita

krutička-napíš, ako sa u teba táto choroba začala...príznaky a všetko podrobnejšie...aj o atakoch---zdá sa mi, že mam ten istý problém....neviem...za skorú a výstižnú odpoved ti vopred dakujem.

krut.-jana

MyškaD1 dá sa to počúvať skúšala som to dnes ked malý spal celkom fajn to bolo a to druhé kde on už nerozpráva je len hudba tu počúvam aj teraz popri práci alebo hraní na pc fajn celkom. Ale mám rada aj moderné čo práve letia ale dá sa aj toto príjemná a fakt ukľudňujúca huba aj jeho hlas. Maj sa a drž sa v tom tescu aj tam chodím len s manželom, sama nie bojím sa, vadia mi tý ludia a potom mi je zle stoho. páá

myska1D

Dnes my bolo na figu zajtra sa chystám do Tesca ale neviemči to zvládnem idem z otcombudem sa ho držať a na ludí nebudem vôbec pozerať nemám moc rada tieto velkoobchody nerobia my dobre radšej idem do malého obchodu.A toho Chudíka som už zaplatila len čakám kedy príde ozaj je dobrý dá sa počúvať.Tak papa