Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
prosim poradte nejakeho dobreho psychoterapeuta v zapadoslovenskom kraji!!! U nas v TO neni židny dobry psycholog,kto by mi vedel v tom pomoct.
mimka možeš mi poslat email na teba?
ahojte,včera mi bola diagnostikovana PP a ktomu uzkost a depresia.Boli mi nasadene lieky setralin actavis a lexaurin.Mate stymito liekmi skusenosti.Som trošku otapena akoby a bojim sa že moc priberiem od tych AD.Mylsite že nie? A ešte mam otazku da sa tato choroba vyliečit len lekmi alebo treba aj psychoterapiu či psychologa? Dik
Dakujem vám za pripomienky a reakcie na ten xanax, nikdy som nepatrila medzi modelky, tak mi to tak ani neprekáža, len som bola zvedavá či to teda môže bzť ten apetít s tych antidepresív.Aj ja som na začiatku choroby schudla 10kg tak ešte zase tolko naspäť nemám tak polku , tak to nevadí , hlavne že oprešiel ten hnustný strach a to točenie, síce teraz ma trápi 4deň nádcha , ale to už zvládnem hádam. Unavená som aj ja , hlavne cez obed tak si s malým pospím, ale potom som akčná a vyriadim aj celý bt bez toho aby som si odýchla a v pohode ešte pozerám do pol1 v noci telku nie ako niekedy, ledva vstať z postele a spať s deťmi o 20tej, sú inak aj zlé dni ked sa mi točí, ale myslým si , lebo som začala tomu veriť, že ich je čo raz menej... a som s toho nesmierne šťastná a všimli si to aj moji najbližčí a tešia sa so mou, tak to prajem aj vám všetkým držte sa!!!!
Ahojte vsetci:o)) Chcem reagovat na ten xanax sice uz ho neberiem par mesiacov .beriem zylloram,ale aj ja som pribrala aj ked na zaciatku pp som schudla teraz ked sa citim v podstate dobre tak som pribrala aj ked tak vela nejem snazim sa jest menej pretoze pocas tehotenstva som velmi vela pribrala aj tak aj teraz priberam tak sa mi vidi,ze od tych antidepresiv aj ked si nie som celkom ista.Mimka tie zle myslienky co mas ma aj moja kamaratka vtedy sa velmi boji,ked to na nu pride tak sa snazi svoju mysel zamestnat niecim inym aj ked urcite to je tazke.ja pocas pp som mala veeelky strach z toho ,ze zomriem ze dostanem infarkt aj ked som vedela,ze som uplne zdrava ten neskutocny strach bol.teraz uz to je ok aj ked sa vlastne bojim,ze sa mi to vsetko moze vratit.Napriklad dnes po dlhej dobe ani neviem preco som si odmerala tlak mala som 100-80 a uz som sa trochu bala,ze ho nemam dobry co ked sa mi nieco stane.tak si vravim prestan si zdrava a pp musim prekonat vlastne chcem a naozaj pomaha mi to.Tak vsetci sa drzte a prajem vela krasnych dni bez pp.Uvidite prekoname to ja tomu verim,len musime chciet aj ked to je velmi tazke pridu dni ked nam bude super.Tak vam to vsetkym prajem z celeho srdca,pretoze viem pp je strasnaaaa.Drzte sa papa
krut.-jana
Ja som tiez pribrala odkedy beriem xanax a antidepresiva,ale neviem, ci je to sposobene tym. Odkedy totiz beriem tie lieky, som aj viac unavena, a viac aj spim, takze mam dost malo pohybu.Takze ja by som to asi pripisala tomu.
Ahoj tiaaa
Ja beriem lieky uz vyse roka, a este stale mavam PP.Stava sa to hlavne ked sa rozculujem, alebo som si vsimla, ze to na mna pride aj pri zmene pocasia,ale pokusam sa to predychat.
blahozem vam k 2500 prispevkom uz by ste sa mohli dat dokopy zabojovat a budete zdravy
Inak na to priberanie a veľkú chuť do jedla mi nikto neodpovedal z toho xanaxu? :-( Nieže by som pribrala zrazu 20kg ale som trošku no tak, len preto sa pýtam.
Pardón za chyby nečítam po sebe a teraz ked som prečítala som sa zhrozila, tak pardón, ked chcem rýchlo toho tak veľa napísať ospravedlňujem sa....