Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

zanulaz

krut.jana,ja miesam xanax si dam ked to na mna leze,aby to neprislo velmi a ked sa mi nepodari odhnat a uz je velmi zle,musim si dat lexaurin,t.j nudzovy pripad.vies co je najvacsia sranda?cely den mam vydareny,smejem sa tesim sa a vecer to pride.z nicoho nic.a vtedy sa pytam samu seba.mam utekat ana pohotovost,alebo mam hrat prezijem do rana,alebo som skoncila.ja sa snazim,ale niekedy?..

zanulaz

cauko vsetky.siisa25 ahojky,dufam,ze to uz horsie nebude.toto ledva vydrzim.este od tohto horsie?neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi.aby ani nahodou mi nebolo lepsie,na dnes ma taka chripka hnusna chytila do 17.00 som nevstala z postele,prespala som skoro cely den.no a ked som opustila postel,dala som si cigaretku..zase som skoncila na plnej ciare a tou mojou epidemiou,take nervy som chytila na samu seba ,preco zas????aspon teray nech mi da pokoj kym mam chripku aj horucku,nevidi to svinstvo,ze mi je aj tak na......Ty siisa ako sa mas?aspon tebe je dobre?

myska1D

No tak som teda naozaj zvedavá ako to všetko idem zvcládnuť.Aj teraz mala malá vystúpenie v škôlke nemohla som ísť višiel iba otec snou to my je najviac lúto aj sa naplačem že zmalou sama nemôžem ísť nikam a nikde keby som spadla už sa nepostavím a malá by si nevedela čo si ma so mnou počať aj pred ludmi sa trapne cítim a to kvôli tomu že nechodím zmalou vonku iba otec pripadám si tak že sa vlôbec neviem o malú postarať ale doma všetko porobím aj sa snou učím ako sa dá cved ide do školy a pozná celú abecedu vie narátať do 100 venujem sa jej ale ludom to nevyvetlíš ešte ťa viac potápajú že sa ti nechce robiť a tak ved keby to oni mali tak neviem vravia niečo inšie.Tak zatial papa

bubinko83

aj ja sa liečim len asi 1 tyžden a mam zmiešane pocity z liekov a citim akokeby som mala ešte vačšiu depku ztych liekov.Som nesustredena a cela akasi spomalena.Neviem či to ma pri AD tak byt.

siisa 25

ahojte,zanulaz aho to som ja siisa 25,ja mam 23 rokov a problemy od 17,mne bolo hrozne tiez som myslela ze zomrem,pamataj to mas len taky pocit nezomres neboj,mas to este kratko ako som pochopila ze od leta,to sa Ti casom ustali,alebo mozno aj vymyzne,nevzdavaj to ver mi ze teraz mas najhorsie obdobie horsie by to uz nemalo byt,ozvi sa este

krut.-jana

MyškaD1, ja som tak bola pred dvomi rokmi zapisovať maléhé toho staršieho júj aj mne bolo točil sa mi celý svet podopieral ma manžel kým sme tam popodpisovali všetky papiere a kým s malým sa oni tam poprechádzali a niečo popýtali sme čakali na chodbe , ja ovšem na lavičke a držala som sa manžela ale potom sme to zvládli, tak držím palce nech to zvládneš aj ty!!!!niektorý aj na mňa divne pozerali (asi si mysleli ožratá matkafúj-vtedy som to ešte tak brala že ma tak osttný vidia) ale nech dnes nie. Tak sa drž ! pá

krut.-jana

Ahojte, aj ty zanulaz, nevzdávaj to ja mám xanax mne pomohol, síce bolo aj mne teraz celý vídend zle trošku som mala aj točky, ale možno za to že som nebola vonku včera konečne trošku ale aj to na aute s manželom a deťmi sa posánkovať, tak že strach tiež nebol, lebo boli so mnou, ale mala som aj chrípku, tak to pripisujem tomu. Inak každý sme iný každý znesie iné lieky skús ísť znovu k dr. a zmeniť lieky mne ten xanax zabral do 3dní tak ti potom predpíše iné. Drž sa. A hlavne nemysli na nič zlé a vôbec už nie na smrť, ja to nerobím nemám prečo mám dve krásne deti a manžela ,tak aj ty sústred svoju mysel na nečo pozitývne a snád sa ti to podarí. A ak robíš a nevládzeš daj si pauzu ja nerobím, ani si momentálne nehladám robotu, som nezamestnaná a nič ani nedostávam, peniažky by nám boli velmi treba, ale najskôr sa musím vyliečiť to je prvoradé aj ked dr. my odporučil ísť ak nájdem prácu-nebudem doma medzi 4stenami a skorej mi to prejde no každý to máme z inšieho, niekto s prepracovanosti, niekto s choroby, niekto zo strereotypu a jedného koltoča no rôzne.... tak sa držte všetci!!!!

myska1D

Ahojtre.Bola som v tom Tescu ale ako my bolo zle vadilo my že je tam vela ludí no niečo hrozné aj teraz my je na figu ale zatial sa ešte dá.Zajtra neviem ako zvcládnem malú zapísať do školy ked my je tak na nič keby to bolo ešte ráno my je ako tzak ale poobede sa stav rapidne zhoršuje.Tak sa majte papa

zanulaz

caute,neozvala som sa,robila som cely vikend,no nepytajte sa.kazdy vecer som si lahla do postele,ale tak,ye kazdu minutu som chcela utekat na pohotovost,no tazko,ale nakoniec som stale zaspala.mne ten xanax vobec nezabera.no a nasledujuci den kazdy do obeda sa mi nenormalne tocila hlava a neustale aj teraz ma picha pri srdci,dokonca mi nerv trha ukazovak prst.mam 25,preco mi sstale musi behat rozum na smrti.dneska som uz vysmiala samu seba.co takto so mnou bude,uz ma to zacina fakt nebavit