Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
siisa25ja beriem xanax,magneB6,no nic extra.predtym som brala lexaurin a tie mi boli najlepsie,ani jedna tabletka ma neupokoji tak ako lexaurin,len mi ich vysadil dr.
bolo by dobre keby si vedela svoju diagnozu,pretoze ak je to s psychiky je to len taky pocit,nieje to akoze fyzicka choroba ako napriklad rakovina,cukrovka atd,je to proste psychicka slabost,viem o com hovoris je to krute,ja som si uz dost vytrpela,a ake lieky vlastne beries teda ak mozem vediet
ahojte.od soboty mi do dnes nic nebolo,nemusela som si dat ani liek,ale vecer to znova prislo,bolo to hrozne,ani liek mi nechcel pomoct,nevladala som ani vstat,kolena ma nedrzali,hlava sa mi tocila,a ani dychanie do brucha mi nezabralo,viac sa mi tocila hlava,o co som sa opierala,vsetko sa mi akoze topilo pod rukami. asi 30 min to bolo strasne intenzivne az teraz ako tak sa da,ale este to neni ono.musim sa priznat,odkedy citam vase riadky,davaju mi silu drzat sa a nebat sa,
ahoj,mne sa raz stalo nieco priserne,strasne ma bolela hlava,ostala som lezat neskor sa s tomu pridala aj triaska,po mesacnom chodeni po vysetreniach som skoncila v nemocnici,a nakonnaiec sa zistilo ze je to vsetko z psychiky,tak mi nasadili cipralex antidepresivum co hned zabralo ale po vysadeni po roku bolo vsetko spat a este horsie,pocit napatia a ze nemozem dychat,stale som plakala,dodnes trpim na depresiu,v noci sa zobudim a mam pocit ze nemozem dychat,alebo ze sa z toho vsetkeho raz zblaznim,ked je mi najhorsie pomoze mi jedine lexaurin,alebo neurol,ale su to navykove lieky a nesmu sa kazdodenne uzivat
ahojtťe.Dnes somsa cítila ako tak dalo sa aj porobiť niekedy je lepšie inokedsy horšie a to CD ked my príde tak ti napíšem názov teraz ho nemám v pamäti ale vyťukala som si na internete Ladislav Chudík relaxačné Cd tak my tam ukázalo objednala somsi skús to aj ty.Už sa nan teším že trocha myslenie si odýchne aj celé telo lebo ho mám ako vo zveráku strašne je ťažké a nevioem si stím poradiť tak ralaxacia my určite pomôže.Tak sa zatial majte pekne papa
Ahojte vsetci.Citam tu vase prispevky a uplne vas vsetkych chapem presne to vsetko co tu pisete som prezila aj ja.teraz uz dlhsiu dobu mi je uplne fajn ziedne ataky proste super dufam,ze to tak bude uz stale.aj ked nikdy nevies.Tak sa vsetci drzte a pozityvne mysliet baby to je hlavne!!!Želam vam vsetkym skore uzdravenie .Pekny dnik.:o))
Súhlasím, len to niekdy nieje také lahké s tým strachom
dobry den citam tu vase prizznaky aj ja som zazila nieco podobne pila som lipoxal na chudnutie asi 3 dni a vecr mi prislo starne zle zavraty busenie srdca trpla mi hlava aj koncatiny a potom som mala triasku prisla zachranka a sla som do nemocnice no nic mi nezistili akurat ze mam trochu nizssi tlak potom somm doma sa zacala bat ze to pride zas a stale som to mala v hlave asi tyzden som bola len doma a lezala ale uz je mi lepsie zacala som ako pred tym snazim sa na to nemisliet a chodit s malou casto von na prechadzky a proste to preslo mozno to vazne bolo od toho lipoxalu prestala som ho uzivat no teraz ma trapi zaludok a hnacky ale chcem hlavne povedat ze za ten tyzden to bolo hrozne stale som si len namyslala ale clovek musi povedat a dost a ist k ludom proste nevnimat len seba a svoj strach
Ahojte všetci. Jugoj ved toho sa bojím najviac raz my príde zase tak velmi zle a spadnem zase dole kde som bola ale velmi verím,že sa tak nestane(alebo chcem veriť!!) Lebo ja som bola tiež všade možne na vyšetrenia teraz ma v marci čaká opakovaná mgr neviem prečo ked ani tam som pred 1,5okom nič nemala, asi preventívne. Inak Myšela aj mne sa aj zle dýchalo aj búšilo srdce (ale tlak som mala ukážkový-sem tam trošičku nižší) a bola som aj u srdcia a bolo to v poriadku,ja som bola tiež už snáť všade a nakoniec pomohli len običajné antidepresíva a zmena myslenia, ak ked mi to húdli už dávno ,ale ked sa raz bojíte neviete to hneď pochopiť,vidíte len strach a to hrozné točenie strach že zomriete s toho ako ja nebojte viem určite ako sa cítite...
Držím všetkým palce, nech sa im polepší iank , Myškad1 Aj ja chcem nejaké relaxačné cd môžeš napísať presne ako sa volá? prosím ďakujem. Si fajn nová kámoška aj všetci ostatní, velmi mi to tu pomohlo hlavne tie prvé príspevky ako ste ma psielali k tomu psychiatrovi a tak..a nakoniec pomohol aj neurológ on mi predpísal ten xanax a je to v pohode od vtedy raz som sa porozprávala s jeho ženou(psychiatričkou )a je to od vtedy lepšie teraz mám ísť na kontrólu, tak dúfam ,že ich poteším a oni mňa,že mi to pomohlo ale vyhraté ešte určite nemám ale chcem!!!! a idem rýchlo dorábať tú tortu starkému(svokrovi -on mi strašne pomáha s deťmi-manželov ocino) tak sa mi musí veľmííííííí podariť aby mu chutila! xixixi dúfam. pá potom napíšem.