Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

siisa 25

no to sa teda vzdy minieme,ja som sa dnes rozculila tiez,stratila som kartu od bankomatu ale potom som ju nasla,ja pisem vecer,lebo zas v noci nemozem spat a ked zaspavam ma tak trha ze musim vzdy uzit lexaurin,mam strasne depky vzdy na zimu

zanulaz

dneska som bola od rana v pohode,ale na poste som sa velmi vytocila,prisla som domov,myslela som,ze mi praska srdce od zlosti,rychlo som si dala 2x xanax,ale bojim sa,ze na vecer mi pride velmi zle.konecne mam volny vikend a nechcem,aby mi bolo zle,no a je tu aj ten valentin,chcela by som ho travit v pohode.a co ty?vecer sa tu furt minieme.

myska1D

Ahojte.Aj jas sa snažím vyhladávať nie velmi velké centrá kde sa nbachádza vela ludí ale ked už musím tak toje niečo hrozné najradšej chodím u nás nakupovať na dedine rýchlo nakúpim málo ludí malí obchod.Autobusom som nešla už rokov ani neviem čo stojí cestovné sama sa neopovážim chodiť lebo mám probvlémy aj s tími nohami že ked spadnem už sa nepostavím oslabujú my príšerne nevládzem nas ne chodiť aj včera son bola v meste tak to bolo niečo hrozné bola sommalej požičať masku na maškarný a to som bola s otcom na aute.Na maškarný ples určite pjde manžel lebo je to poobede a mne sa poobede už zhoršuje stav ešte do oobeda je to ako taj dá sa my porobiť ale musím všetko zmierou a pomali aby my neprišlo zle.tak sa zatial majte pekne papas

siisa 25

ahoj zanulaz kozna uz na mne vyskusala vsetko,teraz jem na to antibiotika doxybene,ale len vzdy v zime sa mi toto spravi,ako sa mas zdravotne ja uz dneska lepsie

zanulaz

no to lico,tak to neviem,ja som nemala s tym ani vpuberte problemi,ja mam vyrazky take malinke milioni na ramenach a stehnach,mne to odstrani len v lete slnko.na strednej som mala spoluziaka,on to mal od kysleho ovocia,pomarance,kiwi,ani visne nemohol a sladkosti mu v tom tiez nepomahali.skusila si s tym ist ku koznej?

krut.-jana

Ahojte všetci, tatiana mne už viróza prešla krútenie tiež trošku ustalo no nevravím že prešlo úplne ale aj ten strach ísť von... Tak som sa dnes pekne krásne obliekla a vyšla s malým aspoň pred ten vchod poometali sme auto od snehu poválal sa v snehu a bolo nám potom hned lepšie aj jemu že bol vonku aj mne že sa mi nekrútilo a nebála som sa.
Inak k tomu budenie že ťa niekto škrtí a nemôžeš dýchať sa stalo aj mne raz no ale začalo to asi takto: ak môžem napíšem: moja kámarátka mala na návšteve nejakého jasnovidca a ona niečo potrebovala a neviem ako na poličke sa dostalo aj k fotke u nej kde sme boli taká partička s narodenín a on hned na mňa ukázal a povedal: táto divčina trpí veľmi nenechá ju duch dákej starej ženy bude ju dusievať po nociach. No ja sne že mi to zavolala v tom čase som už mala to krútenie neverila som ale čo už a potom sa i to v noci aj presne prvý krát stalo niekto ma dusil a nemohla som dýchať,,, potom prišiel k nám ten pán nevie čo urobil bol sám v tej izbe zapálil sviečky a povedal že bude už dobre a že sa mi aj choroba určite polepší... No neviem viac sa mi s tou osobou nesnívalo (bola to stará mama ktorá zomrela pred dvoma rokmi) a ani ma nedusilo. V chorobe sa mi polepšilo ale len podla mňa od lekárov a liekov neviem či aj od toho memetača dúchov alebo ako ho nazvať, viac ale nechcem nikdy nič také počuť ani nič mám s toho strach!! tak sa držte aj vy a kávičku aj ja rada ale pomenej, lebo aj mne je potom zle ja len ráno poobede radšej čajíky alebo kapučínko. páááá

Myko

Ahojte, mám takú otázku

Beriem asi týždeň Lamotrigin actavis 25 mg, môžem popri tom brať proti bolesti hlavy aj Ibalgin 400?