Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
aj u mna je to tak,vacsinou mi cez den nic nie je,ale ako nahle som sama aj v praci,hlavne vecer,pred spanim,ked by mi mal zacat oddychovat mozog,vtedy to pride najviac.dnes som pozerala batorycku,odvtedy mi je zas nevolno,inac cely den ma picha pri srdci,aj v hrudniku,nedavno som aj revala.skrtenie v hrdle uz citim 4 dni non stop
zanulaz ta normalna frekvencia je asi zit normalne a neuvazovat nad blbostami ze,to mne radia stale az nerozmyslam,az som nie je stale v tom zacarovanom kruhu,a este skus aspon psychologicku,ta lieky nedava,mozno ti pomoze sa len vyrozpravat
este som zabudla ano bola som u koznej,lebo hruza ked sa vidim,ja mam depku aj z toho ksichtu,uzivam zas na to antibiotika doxybene,ale nepomaha to som uz zufala,dala mi zas akusi vodicku no neviem ci mi este nieco pomoze,tam bude aj alergia na chlad vies
to s tym vymyvanim mozgu je fakt blbost,ked najdes dobreho psychiatra nemas sa coho bat,ja nemam prve lieky,mala som viac a necitim sa ako blazon,moja znama berie 6 druhov liekov od psychiatricky a je nadpriemerne inteligentna,ked ju vidis v zivote by si nepovedal ze chodi k psychiatrovi,ja mam 2 druhy a v pohode,ale ako uz chces ty musis vediet ako sa citis,niesi asi na tom tak zle ako ja,lebo ja musim kazdy den uzit liek od psychiatricky,mne to pomaha
Ahojte , ak sa môžem opýtať zanulaz ako sa to niekdy dá prepnúť na normálnu frekvenciu chichi ja mám dve deti preto sa pýtam... díky za odpoved
ahojky,co nove?bola si u koznej?ako to dopadlo?ja ku psyckiatrovi nechcem ist,pocula som rozne nazori,aj take,ze niektori psychiatri kym sa trafia do liekov,ti normalne vymyju mozog,potom uz prestanes chapat,ci si v realite a tak..dokonca aj moji rodicia s priatelom si myslia,ze mi nic nieje,ze len niektore veci zvelicujem.a ked mi picha pri srdci,alebo na hrudi,ze to su len nervy.nastavajuca svokra mi kazdopadne radi,aby sme si planovali babo,budem mat ine myslienky,zabudnem na paniku.a ked ma chyti pp,mam samu seba vysmiat,zemi nic nieje a vezu mam prepnut na norm frekvenciu.
Ahojte dievčatá.
V piatok som bola u endokrinilogičky na kontrole.Som po operácii štítnej žľazy.Možno tá moja PP súvisí aj s tým. Beriem citalec 20,a xanax vyše roka.Xanax si postupne znižujem,dnes som si ho zasa o štvrťku znížila.Aj ja mávam ešte po roku liečby sem-tam zlé dni.Ale treba to predýchať.Je to len o psychike.Sme zdravé, len keď to na nás príde,tak sa zľakneme, a to je to najhoršie.Takže dýchať-predýchavať.
Ivanka čo je s tebou?Dávno si nepísala.
Ahojte.Ja už trpím chorobou 20rokov bolo to aj lepšie pred pôrodom som aj vyšla vonku porozprávala som sa sludmi ale sa to začalo zhoršovať už úplne ked mala asi 3roky od vtedy vôbec sama von nevíndem.Ja vonku idem ale vždy sa niekohoi musím držať pocity na odpadnutie točenie hlavy oslabovanie nôh naozaj to neprajem nikomu.Prídu doma stavy že sa vôbrc nepostavím minulí rok somn len 3mesiace ležala čo nedajbože sa postaviť ja soim sa aj chcela ale organizmus my to nedovolil.BVolo to nieč strašné na záchod so išla po 4nožky ako pes je my to trápne hlavne pred dcérou že nohy mám a nejdem po svojich to by človek musel najprv zažiť a to je taká vec že to príde amo od seba už som hladala príčinu prečo je to tak ale k ničomu som nedospela príde to aj samo to odíde a neviem si to vysvetliť že prečo ked sa ani nerozčúlim ani nič somkludná a na mna to príde no už musím stím žiť tak sa majte baby papa
no cosi take a chytla som kramy,ja mam pri kramoch depku zhorsenu vzdy,to je zakon schvalnosti,a ta plet samozrejme este horsia,musim ist zajtra na kozne po dalsie antibiotika,asi by si ale mala zajst aj k tomu psychiatrovi,ja chodim a pomohol mi z najhorsieho von,a pritom u nas su taki ludia,ze ked povies ze chodis k psychiatrovi,hladia na teba jak na vola a pritom to je normalna choroba ,ved niesme v stredoveku
Ahojte dik ,ze ste odpisali co sa tyka tej menstruacie aj ja to pripisujem tej PP v tom case.Myska1D - aj ja na zaciatku PP asi tak tri mesiace som sa citila ako ty hlavne co sa tyka toho,ze rano to bolo v celku ok a poobede zle unava atd tak som len spala lezala... a to nehovoriac,ze mali mal rok apol a nebola som schopna sa mu venovat este ze sme v tom case byvali u mamy a mamka a sestra my vtedy strasne pomohli vlastne sa mu venovali cele dni,samozrejme manzel tiez ale on pracuje tak ked bol v praci tak to ostalo na nich.Takiisto uz ani neviem ale asi tak v tom case v prvych troch mesiacov som sa tak neskitocne potila,ze som tomu absolutne nechapala nahovarala som si,ze okrem PP mi urcite nieco je no vsetky vysetrenia boli ok.potom som si povedala dost aj ked to bolo strasne tazke boli ataky bolo mi zle no stale sa to zlepsovalo az sa to zlepsilo tak,ze sa citim naozaj fajn.( no su sem tam zle dni ale urcite nie take ako na zaciatku )Ty Myska ako dlho trpis PP.Ja ked tu cita,ze niektory roky som vlastne rada aj ked to mozno bude zniet sebecky som strasne rada,ze mne sa to vlastne po siedmich mesiacov tak zlepsilo.Ja viem ze kazdy sa bude citit tak dobre,ze na pani poruchu si ani nespomenieme,len musime veeelmi chciet.Moje kredo je POZITIVNE MYSLENIE!!!Prajem vam vsetkym krasnu dobru nocku a drzte sa.