Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ake lieky beries a aky mas problem?
A keď som už tu, kto tu má problém s nespavosťou a ako to rieši? Mne lieky vobec nepomáhaju.
AHOJTE, SICE MNA STE ESTE NEPRIJALI DO SPOLU, ALE CITAM VáS VELMI POZORNE, SOM TU LEN PáR DNí. pACI SA MI TA MYSLIENKA: CIM VIAC USTUPIM CHOROBE, TYM VIAC PRIESTORU BUDE MAT V MOJOM ZIVOTE.... HLBOKá MYSLIENKA ALE PRAVDIVA.
ahoj,co dnes,ako sa mas?
SiSA poznám tvoje stavy, to, čo opisuješ, to sú aj moje záležitosti :-)
ZUZKA som rada, že si to napísala ten MYSKE ty, lebo aj ja som sa na to chystala..treba si stále hovoriť toto :čím viac chorobe ustúpim, tým viac mi zobere...ak jej dám celý životný priestor, tak mi zaberie celý život...a potom je už ťažko vymáhať to od nej späť.
ZUZKA tú knihu nepoznám, ale pozerala som si to, vyzerá zaujímavo, kuknem v obchode :)
to aj mne priatel zaspi hned,ved aj teraz uz davno spi,ja ako vzdy meditujem,tiez sa citim zle viac na vecer ako rano,to s tym trasom mne sa nohy trasu tiez ja sa dokonca cela trasiem,uz som sa ukludnila,pijem teraz caj,no ale moze to byt este aj horsie napr. moja teta nemohla prejst sama cez prechod,tahalo ju do boku,zdalo sa jej ze schody idu s nou,ked kracala po chodoch a to preto ze jej zhorela nova chata za milion,bola na lieceni a je z toho vonku,ma sa lepsie ako kedykolvek predtym,a ja som bola na lieceni tiez ale uplne som sa z toho nedostala nikdy,ja som mala pocit ze mam nieco v krku,nemohla som jest,iba som pila a jedla riedke jedla,jogurty,krupica atd,strasne som schudla,traslo ma stale a bolela ma hlava,zdalo sa mi ze sa zblaznim,potom ma doktorka nasadila na cipralex a to mi akosi zabralo,zo zaciatku som mala aj zyprexu,co je liek na psychozy,lebo mali na to podozrenie,ale je to nastastie len panicka depresia z uskostami
no vidis,mne je jedno,ci zima,alebo leto.uz si sa ukludnila?mna dvojita davka ukludnila,takze asi aj mne bude xanax pomahat,len si musim dat duplu.vies co nechapem?preco to pride aj na teba,aj na mna na noc.ked mi priatel skor zaspi ako ja,este viac to pride na mna az tak,ze si myslim,ze rana sa ani nedozijem.rano sa zobudim,vsetko ok,ked neidem do prace.ked mam ist do roboty,niekedy tak mi pride zle,bojim sa ist sama na ulici,kolena sa mi trasu aj do obeda a tlaci ma na hrudi.tak strasne by som bola rada,keby aspon tyzden ubehol a pisali by sme si len dobre veci bez choroby.a co ten caj,alebo kapucino,skusala si?ci pijes este tu kavu?
Siisa 25, ty mas ten lexaurin predpisany, pravdepodobne. Tak ho pokojne pred spanim uzivaj, kym sa ti stav neuparavi.
Na akne pomaha peroxid vodika z lekarne, aspon mne, do rana je skoro po probleme. Mala som to na zaciatku uzivania AD, neskor to same vymizlo.
Mysla 1D, tebe este nik nepovedal, ze sa nesmies vyhybat miestam a situaciam co ti nerobia dobre? To chces do konca zivota chodit s niekym vsade? A vies aky vplyv ma tvoj zivot a spravanie na psychiku tvojej dcery? Deti, potvorky, nasavaju vsetko co vidia, najviac priklad svojich rodicov. Darmo budes hovorit, nerob toto, rob toto, ked to sama nerobis, alebo robis. Moja dcera bola tiez velmi zlata, vsetko chapala, ked som bola chora, vsade chodila so mnou. Dnes ma tiez nejake tie strachy a uzkosti, bojim sa, ze to odkukala odo mna, bojim sa, ze niekedy v buducnosti moze mat tiez problemy s PP.
Ony tie deti tak rychlo vyrastu, skoda toho karnevalu, ak uz bol, a ty si na nom nebola. Ziadna fotka ti nenahradi ten zazitok, vidiet svoju malu princeznu santit na karnevale, na ktorom si ty dobrovolne nebola lebo, povedze si pravdu, ty sa zatvaras doma dobrovolne, nik ta nenuti a vlastne konas proti vsetkym odporucaniam odbornikov...
Vcera som sa dozvedela velmi zlu spravu, tyka sa mojho spoluziaka z gymnazia, tak si vravim, ake som mala stastia, ze som mala len PP. Co je nasa choroba proti leukemii.
Ja som vlastne vdacna za to, ze som mala PP. Naucila ma zit inak, zmenit svoj pohlad na zivot, ludi a naucila ma zit v pritomnosti, uzivat si kazdy den... Ked je horsie, ani ma nenapadne mysliet si, ze sa mi to vracia, lebo ja si myslim, ze uz som vyliecena. Beriem to tak, ako pise tanicka, su horsie a lepsie chvile, je to sucast mojho zivota. Vzdy bude lepsie, aj zle raz pominie.
Tani, objavila som super knihu, ak ju nepoznas, odporucam. Myslete velkoryse (David J. Schwartz). Staci dat do googla.