Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

jugoj

Zdravim Vas neviete niekto nieco o liekou Velaxin,uzival ste ho niekto?
Mam ho predpisany a mam obavy nejake ho uzivat,aj ked som otvoril krabicku a ten liek tak divne vyzera:)

siisa 25

ahoj ada 06,ano robili mi alergologicke testy,ale problem je ze ja mam alergiu na strasne moc potravin,ja by som nemohla jest skoro nic vies,ale je aj to mozne ze to mam z toho a z toho chladu tiez,lebo hrozne to mam najma v zimnom obdobi,tiez jem ATB doxybene a tiez nic moc lievba zatial bohvieako nezabera,dalej mam robenu vodicku,duac gel,skinoren

ada 06

pre siisa 25 - uz si slusila alergolicke testy? Ja som mavala taketo strasne problemy s pletou tiez. Mne sa robili doslova vredy. Ked som sa depilovala a ostala mi niekde mala ranka, urcite sa mi to zapalilo a nakoniec to skoncilo s ATB liecbou. Na tvari som mala stale zapalene bolave vyrazky cele zapalove loziska. Az ked mi zistili, ze mam alergiu na mlieko, a prestala som ho pit a prijimat v strave, vsetko sa zlepsilo. Mala som predtym problem aj s chladom. Ak som bola dlho na chlade, napriklad, som dlho stala na zastavke, bola mi zima, o dva dni som mala nejaky zapal na tvari. Vacsinou si to odniesla tvar, kedze ta nie je chranena. Ale teraz, mam pokoj. Dokonca ani na kozmetiku nechodim. Ak moju bezmliecnu dietu porusim, nie len ze mi je zle, ale aj sa mi to ukaze a tvari. A este nieco, velmi dobry kremik je San Aktiv od spolocnosti JUST. Ten tiez velmi dobre pomaha.

Maj sa pekne,

Ada.

ada 06

Dobry den,

rada by som sa Vas opytala, ci niekto mate skusenosti s vysadzanim Seroxatu. Ja sa o to pokusam uz druhy raz. Najprv mi to doktorka naordinovala asi velmi rychlo, lebo ma nutila vysadzat liek tak, ze si budem davat obden, ale bolo mi zle. Taks om sa vratila k povodnej davke, t.j. 10 mg kazdy vecer. Beriem tento liek uz skoro tri roky, takze s tym vysadzanim to bude horsie. Teraz som sa prepracovala k tomu, ze asi tretinu davam prec, jednoducho liek zrezem. Ale akonahle som chcela po mesiaci prejst este o nieco nizsie v davkach, uz mi nie je dobre. Neviem, ci je to tym pocasim, ale casto sa mi toci hlava. A celkovo sa necitim dobre. Uvazujeme nad druhym dietatom, ale bojim sa, ked este beriem lieky. Neviem, co je na tom pravdy, ale jeden doktor mi povedal, ze pri Seroxate sa da otehotniet, ale, ked zena zisti, ze je tohotna, treba liek ihned vysadit, lebo, zevraj, by to mohlo sposobit poruchy srdca plodu. A tiez sa bojim, ze, ak sa mi podari liek vysadit, co ked sa mi tieto stavy vratia? To si potom dam zase lieky, alebo to mam vydrzat? Lebo na zaciatku, som asi rok brala aj Ansilan.

Dakujem pekne a prajem vsetkym vela peknych dni,

Ada.

krut.-jana

Ahojte dakujem za vysvetlenie, lebo aj ja sem tam hladám vhodnú frekvenciu...
ale inak mám menštruáciu tak je aj mne na prd... ani nevravím , aj mne je lepšie ked si tu prečítam vaše príspevky a ak aj ja niečo napíšem a niekto odpíše aj mne je to fakt lepšie, ja nerobím som doma tak to mám horšie jeden kolotoč domácich prác a potom sa bojím aj von ísť, no ale aj to prechádza pomaličky ale ideto, tak ked je zle snažím sa aj ja vonku prpínať na inú frekvenciu a vravím si prejdem ved už iba kúsok nemaj strach a dôjdem kde potrebujem... aspoň sa snažím...pá držte sa

siisa 25

nepozeraj take filmy,to viem ze tieto stavy zhorsuju,pozeraj komedie a romanticke filmy,alebo telenovely,ja pozeram na you tube divokeho anjela a vzdy mi to zdvihne naladu,mne tiez niekedy vyjde horoskop,niekedy to pravda je,dufajme ze Ti to vyjde,mne zas ked je zle tak mam pocit takeho kamena v hrdle a nemozem jest,vcera rano som si zabudla dat liekn a myslela som ze umrem,bolela ma hlava,chcelo sa mi zvracat,zdalo sa mi ze nemozem dychat a este bohvieco vsetko

zanulaz

janka,ked to citim,ze to prichadza na zaciatku pocitov to viem niekedy ovladat,rychlo si spomeniem,koli comu sa mozem tesit,co budem robit vo volnom case,akoze mi nic neni zo zlej frek,rychlo prepnem na norm,je to smiesne,no niekedy to funguje.musim priznat,odkedy som tu s vami je to lepsie

zanulaz

buduci tyzden robim len 2 dni,ak dovtedy neieco najdem,tak asi pojdem.dnes som citala v emme horoskop na marec,neuveritelne,neverim moc,ale dnes?zevraj od marca sa budem mat lepsie,zabudnem na detsku minulost,budem mat vacsiu obranischopnost.toto ma zaujalo,teraz cakam a pevne verim,ye aspon teraz to vyjde