Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

myska1D

Ahojte.Dlho som sa neozvala nebolo my najlepšie len som polihovala a manžel z malou boli chorý tsak som mala dosť práce okolo nich bola som vyčerpaná.Ten CHudík my neprišiel tak by som bola rada ak ho má niekto či sa mu nedá poslať bola by som rada jeho hlas mám velmi rada a rada pozerám aj na jeho filmy.Zajtra idem na kontrolu k psychyatrovi no neviem ako to zvládnem lebo my nieje naj no dúfam že do uzajtra sa to aspon kus upraví.Tak sa zatial majte pekne papa-

zanulaz

co ti poviem.stavy ma dva dni nechytili,ale som velmi unavena,nedokazem teraz nad nicim rozmyslat,som smutna velmi.momentalne mi je vsetko jedno.a ty?

susann

...zdravim vas. chcem sa opytat, ci z antidepresiv sa moze stat, ze zena nedostane kramy? nemate niekto taku skusenost? :(

siisa 25

a ak otec bol na nu zly,alebo co tak duplom moze mat take stavy,ja som sa vtedy popritom tiez hadala s frajerom a ako hrozne to dopadlo

siisa 25

to urobis dobre ked pojdes s nou k doktorovi,je urcite citliva,ja ked som hovorila ze sa zabijem mama to povedala u doktora a zobrali ma na liecenie,tam som potom revala ale z najhorsieho som bola za dva tyzdne vonku,tvoja mama ma urcite depresie z ktorych to vyplyva,vela takych ludi konci samovrazdami,a tebe je ako

zanulaz

myslim mamin stav.su ludia,ktory maju financne,aj ine ovela vaznejsie tazkosti,nerobia z toho vedu.keby koli peniazom si mali siahat na zivoty,asi by slovensko bolo vymazane z mapy,bo uz nikdo nezil.cest vynimkam

zanulaz

ked to urobila minule,bola 2x u psychologa,ten povedal,ze to bol len skrat,vsetko ok,nedal jej ani lieky.maximalne ju trapi,ze 2 roky je nezamestnana,ma dve strd skoly s mat.,jedna je ekonomicka,nikde ju nezoberu,trapi ju,ze odo mna si poziciava peniaze,ze nam robi tazkosti.mi zvlast byvame,pomahame jej ako vieme,aj ked nam neostane jej davame niekedy nase posledne,ona sa stym nevie zmierit.druha vec moj otec je tiez psycho nervak pripad,ten hned vybuchuje,aj on sa nepoucil.od maminho prveho pokusu je troska normalnejsi,ale..moja mama ma velmi slabu dusu,citlivka,vsetko si bere az velmi vazne.bere na seba aj problemi inych,aj tie ju trapia.ona je tak dobra,nesmierne ju milujem,ked by som ju stratila,ja neviem.vytrpela si aj pri mojom otcovi,a teraz to asi na nej vychadza.budem s nou musiet navstivit dr.

siisa 25

prepana to je velmi vazne,uziva nejake lieky na psychiku,je to nutne aby nieco uzivala,ked to bude robit zblaznite sa vsetci,ma nejake problemy osobne,rodinne,alebo v praci,len tak by to nechcela spravit,urcite ma nejaku psychicku chorobu urcite,alebo ma nejake sklony s sebevrazde alebo neviem,a neuziva nejake lieky co sposobuju depresiu ako neziaduci uzinok,a urcite sa musi liecit ak sa este nelieci,lebo to dalej nevydrzi a aj ked place mala by ist aj na liecenie aspon na 6 tyzdnov,lebo raz to nahodou vazne urobi a co potom,u nas na kysuciach je to ale bezne,lebo tu sa hanbia ludia chodit k psychiatrovi,kazdu chvilu sa tu niekto obesi,alebo podreze,naposledy tuto nedelu sa chlap obesil,minule zas nejaky mlady skocil z mosta a tak je to tu

zanulaz

ahoj,zas mam problemy s mamou,vcera som prisla na posledn chvilu,zas to chcela urobit,napisala mi aj list.do noci som ju strazila,celu noc som revala,dnes som robila 13h,aj cely vikend idem,uz nema silu.chcela som volat 112 nech ju zoberu na psych..,tak mi plakala,nech jej to neurobim,vratil sa moj otec z roboty,teraz ju strazi on,ja neviem co takto dalej bude.uz ma nepicha pri srdci,ale mam tupe bolesti v hrudi,aj v celom chrbte,ked neskolabujem,budem si myslet,ze som v krajine zazrakov,vie ze ju mame nadovsetko vsetcia radi,preco nam to robi,ja tuto sit nevydrzim