Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
prave to mi aj ona povedala,ze len koli mne sa jej oplati zit.aj otec jej vynadal,ked uz na nikoho ineho nemysli,aspon nech mysli na mna,ze mne by tym urobila najvacsie zlo.ake skusky mas?najradsej som mala pisomne zo sloviny-slohovu pracu.najviac som sa bala uctovnictva.to som neznasala aj ekonomiku.najprv som chodila na 3 roky+2nadstavba.ked by som mohla vratit cas na tie 2 by som uz neisla.moji kamosi,aj kamosky niektori maju aj vysku,alebo bc,no neoplatilo sa im.ked nemas znamosti,skola je na prd.nejake papiere za to treba mat v rukach.ty hlavne nestresuj!!!!
Ahoj.Neviem prečo to my napísalo malím ale E mám velké aj Lmám velké tak ab ysi sa nepomýlila ked ma to budeš posielať papa skúsim to znovu ErikaLinderova@azet.sk
Ahojte.Môj email je ErikaLinderova@azet.sk.Budem rada tak som sa tešila že si ho už konečne vypočujem a nič.Včera myx bolo tak zle že som celí den chodila po 4nožky ako pes vôbec som sa nemohla postaviť je to hrozné ale ja už stím nič neurobím len musím stím žiť.Ešte aj malej som robila po 4noižky cečeru bolo to niuečo strašné dnes my je ako tak zajtra sa chystám do obchodu tak hádam to nejak zvládnem.majte sa pekne papa
uz som tu,mne je tiez vseliako ,mala som zly vikend,bolo mi blbo,dnes zas asi zo stresu z tych skusok mi je teraz tak,no co uz,teraz Ti je trochu lepsie lebo myslis na mamu a nemas cas rozmyslat nad sebou,asi preto,vsetko je na tebe,musis sa o vsetko teraz starat,hlavne o mamu,musis jej byt oporou,urcite bude chciet zit ked ma Teba
nooooo ked tu nie si 1 den,uz mi je cudne,co je s tebou??
Ahoj ivana
Je mi ľúto,že máš teraz toľko problémov, ale držím ti palce, aby si to všetko zvládla.
Drž sa!
Ahoj ketsut,zsofa,zuzka,tánička,mia...
dlho som nepísala,ale vždy si prečítam čo je tu nové,mala som veľmi veľa problémov,zomrela mi babka,potom super kamarátka a aby sa mi nemálilo dva dni po jej pohrebe môj manžel skolaboval a musel podstúpiť vážnu operáciu.
Boli to najhoršie chvíle môjho života.
Poviem Vám pravdu,že som si ani nespomenula na moju chorobu-PP,ale ako som sa po všetkom ako-tak uvoľnila a upokojila úplne všetko to na mňa doľahlo.
Všetkých Vás moc pozdravujem!!!
ahooj.mame je teraz fajn,lebo som jej vyplatila vsetky seky.chcela to urobit,lebo nemala ako vyplatit plyn.zacvakala som aj to,sadla si rodina,natlacili sme jej kapustu do hlavy,toto bolo posledne,ak to este raz skusi,tak pojde do psych.liecebne.teraz sa ma dobre,nalada,vsetko.aj s otcom som to prekecala,nech sa aj on cim skor co viac uvedomi.u doktora sme neboli,boli sme spolu 2 dni,skoro cele,vidim ze je v pohode.zhanali sme pre nu robotu.dneska som bola u zubarky,ta ma pekne potrapila.inac predstav si cudujem sa,ake nervy,aj problemi som mala,no zachvaty ma obchadzaju.nechybaju mi vobec,aby som nezakrikla,len mi je to cudne.ty sa maturity neboj.mi zeny sme inteligentne,mi zvladneme vsetko.maturity nie su hrozne.dopadnu urcite ok.hlavne nestresuj.bude to horsie.
mne je tiez vseliako,bojim sa maturity a tak vies,mam stale taku plet skaredu aj preto ma tie depky chytaju,vcera si tu nebola,ozvi sa ako pokracujes s tou mamou a tak