Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Ahojte všetci, ani mne nebolo po tieto dni najlepšie, všetci chrípka...potom nevydarený pokus o kúpu bytu a zo všetkého mi bolo na prd ani som nohu celý týždeň von nevytiahla. Dnes už starší išiel do školy a mladší ma kašel tak sme doma, ako tak krútenie prestalo, lebo som sa upokojila a začala som zase trošku pozitívne myslieť a tešiť sa že dúfam,raz bude ovela ovela lepšie a bude dobre... hnusné krútenie pomynie strach chodiť von tiež a bude to pohoda... to bol taký krásny sen! len skutočnosť je trošku iná...., ale snažím sa ju meniť na ten sen.!!!!! MyškaD1 určite ti to pošlem mrzí ma že ti to nešlo stiahnuť, mne sa zase pokazili napalovanie ako naschval ale zbehnem k bratovi ten mi to napáli býva kúsok odomňa tak to zvládnem prejsť-teda chcem zvládnuť!!!! Musím! A pôjdem potom na poštu tak zajtra ti to budem posielať tak dúfam v stredu to budeš mať doma. Potom určite napíš a kludne aj na email velmi ma potešil, aj som ti poslala básničku peknú dúfam,že sa ti páčila... chichi držte sa všetci známy aj neznámi aj ja čítam každý deň túto stránku a pomáhajú mi vaše názory aj ked nenapíšem .. pá držte sa.
Ahojte.Nie nešlo myto nejde to rozbaliť ak budeš taká dobrá pošlem i adresu a napál my to bola by som velmi rada.Neozvala som sa dlhšie lebo sme prechorený tato chrípka ležala som potom som ešte ktomu pozerala hokej varila medzi tím a už som nevládala mala som aj horúčky musela yom odvolať aj čo sombola objednaná na psychyatriu tak idem teraz 18 marca.Už som na tom lepšie ešte malá je prechorená musí sa poriadne preliečiť nedám ju zajtra do škôlky nech si to poriadne vylieči .Tak sa zatial majte pekne papa
zanulaz ozvi sa mi uz sa aj obavam co je s Tebou
tak ja zz neviem co stim po doktoroch uz sami nehce chodit.stale to iste a nic.bol som aj na akupunkture u toho najlepsieho doktora tiez mi nepomohol.asi sa ocitnem na psichiatrii.toje ta najhnusnejsia choroba .ani bavitsa ani do obchodu ani do roboti to sa taKz zit uz neda
Ahojky Romanoo - Tak sme na tom podobne tie pocity su fakt strasne no aj ja sa snazim pozitivne mysliet a v celku sa to da no musime to vydrzat a sned to raz odide tomu verim!Tak sa drz a prajem vsetko dobre a hlavne vele vele dni bez pani PP.
Sero - Ako dlho tym trpis? Ja beriem zyloram od zaciatku a tieto lieky mi pomohli.
SERO: To fakt ? Aj mne je niekedy podobne, a tiež asi rok.
MRKVICKA: Tiež som si myslel, že už nepríde a zase blbé pocity, a pritom ani neviem či je to pravá PP to je u mňa taký mix pocitov, myslím pozitívne stačí ked emocie potlačím a potom sa to vyvrbi na mne. No treba zrejme vydržať a časom snáď prejde. Táto somatoformná porucha je teda potvora.
ja stim uz bojujej asi rok ked idem po ulici tak stracam rovnovahu aked idem do obchodu tak idemi zle toci sami hlava a mam tlak v hrudniku. jauzneviem ake tabletki mam brat.skusal som faverin,ansilan,lexaurin anic este horsie mi je stich tabletiek
Ahojte vsetci...Uz dlho som nepisala no kazdy den citam tuto stranku a vase sskusenosti pokroky PP.Ja ako som uz davnejsie pisala mam sa ok az vcera to na mna znovu prislo po troch mesiacoch.a stale sa pytam preco?Ved som uplne v pohode vsetko ide ako ma az na male problemiky ale bez nich asi zivot nie je.Vcera som bola so sestrou v obchode a zrazu sa mi zatocila hlava trosku som sa zlakla ako stale ked pocitim nejaku fyzicku bolest no neriesila som to a nakupovala som dalej a ani som nic sestre nepovedala nechcela som robit paniku.Tak sme prisli domou lahla som si na gauc,ze si oddychnem no a zrazu na mna prisiel atak - tocenie hlavy,busenie srdca,strasne teplo a bolest na lavej strane pri srdci a hlavne strasne velky strach,ze je tu infarkt.nejak som to predychala upokojovala som sa tym,ze vsetky vysledky mam ok a potom to nejak preslo az na ten strach ten trval az do vecera.Viete co chcela by som sa opytat ci aj niekto z vas ma taky pocit alebo akoby som to povedala niekedy sa bojim ,ze co ked mi niekedy pride naozaj zle a ja to nerozpoznam budem si mysliet ze je to atak a bude to nieco vazne...to mi proste teraz viry v hlave.a vlastne niekedy si ani niesom ista ci to bol atak alebo nie aj ked som ich uz zazila dost.Dnes sa citim uz ok aj ked sem tam na to myslim,ale je to v celku ok aj ked by som to chcela vymazat uplne no to asi nejde to by som chcela vela.No urcite sa budem usilovat to vsetko zvladnut.Tak ak by mi niekto na to nieco odpisal,poradil velmi by ma to potesilo a hlavne pomohlo.Drzte sa vsetci a hlavne mysliet pozitivne ja si to hovorim no asi nie vzdy mi to pomoze,no verte viac ano ako nie tak vam vsetkym drzim palce a prajem krasny vikend.:o))
Ahojte, MyskaD1 aj ostatný no čo išlo ti to? ak nie pošli mi na môj emali adresu cez tvoj, napálim ti to a pošlem poštou...
Veľmi rada pomôžem ak môžem!
Inak mije pekne na prd pp sa vrátilo stalá revem, lebo mámstresu veľa, ale zase to hádam pomynie prejdu prázdniny, upokojí sa atmosféra aj okolo bytu chceli sme kúpiť väčší , ale nevyšlo to, sklamalo ma to velmi, strašne som sa na večší byt tešila, konečne by sme mali každý svoj kútik izbičku, deti, my, aj obyvák... ale nič ... No čo už dáko bolo dáko bude, držte sa idem myslieť pozitívne a hladať radosť s deťmi a manželom v inom možno sa raz podarí aj bez pomoci neochotných mojich rodičov.... držte sa!!!!
mam skusky zo sloviny a anglictiny pisomne,nemcina a podnikova ustne,stresujem a aj tak vypadam stale to hnusne akne,uz sa z toho zblaznim asi,a ty sa ako citis