Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
jar a jesen je najhorsia na depresiu to je dokazane zevraj
Vie mi niekto odborne vysvetlit pojem agorafobia a ako to liecit?
ahoj ak ti môžem povedať mne neurológ povedal že je to najhorie na jar a jeseň najväčšie zmeny počasia, tlakov atd.... tak neviem asi je to tak
ahojte, som tu nová, aj keď s depkou a úzkosťami sa trápim už asi 6 rokov. od jari minulého sa konečne liečim. chcem sa opýtať či má jar vplyv na zhoršenie stavu.
Ahojte, aj ty sero.. aj ja užívam xarax 1 ráno 1 večer, prvé dni som sa aj ja bála po prečítaní letáku som mala až paniku, ale potom som ich len skúsila najskôr po polke ale stále som sa bála ísť von a ked mi nebolo nič z polky zjedla som už aj celé ako som mala, a za zhruba týždeň som sa nebála ísť aj von, aj som bola inak velmi akčná vládala som aj za koňa, ale nevedela som že večer si už nemám predtým dať kávu ono to spolu dáko sa spojí a potom si akčný aj do rána nedrieme sa ti a ja by upratovala aj 5tich chichi... no ale neteš sa privelmi mne sú aj dni ked nejdem von neboj ako aj teraz jem ho stále ale mám stále strach aj točky, síce menej ale sú... Dúfam,že som pomohla... Drž te sa... ovšem Myška ak si tu alebo budeš nemohla som ísť včera na poštu malý mal ešte kašel tak sme nechceli ísť von, druhý mal vela úloch po prázdninách a ja sama som sa bála, a niekto s deťmi musel ostať doma tak dnes ak mi príde mama pôjdeme spolu a pošlem ti to určite prepáč.
Ahoj bunz.Tak co sa tyka bolesti na hrudi na zaciatku pp som pocitovala bolesti v kuse kazdy den,po case sa to zlepsovalo a teraz ked sa uz citim ovela lepsie je to naozaj malokedy ale ako nahle pocitim bolest na hrudi pri srdiecku ta mam pocit,ze dostanem infarkt.myslim,ze sme na tom tak viacery aspon co tu citam.ja ako tak som sa to naucila ovladat tak ma to skoro prejde myslim ten strach.co sa tyka atakov ja ich uz v podstate nemam a bolesti citim stale.psychiatricka aj psychologicka vravela ze je to o tej psychike... Je velmi dobre,ze chodis na terapie to ti len prospeje a pomoze uvidis chce to len cas.No tie sedenia mas drahe ale keby si mal odporucanie od psychiatricky alebo obvodaka tak neplatis nic aspon u nas to tak je.Tak ti prajem vsetko dobre a hlavne pozitivne myslenie.A pripajam sa k zanulas toto forum je uzastne aj ked len citas naozaj velmi to aj mne pomaha a vsetci na tomto fore.tak zatial cauky.
to je super ze Ti tito ludia pomahaju a ja tiez dufam,ze Ti pomaham,noa nam par krat vydochlo cele akvarko,co zrobis no,buch ryby ochoreli a zdochli a kolko nas stali v Tesku v Ziline,to je velka zaluba mojho chalana tie akvariove ryby,uz to niekedy az prehana,mame tam aj slimaky a kadejake potvory,neboj infarkt urcite nedostanes,to je taky pocit pri tejto chorobe,pamataj je to iba pocit,mne sa tiez zo zaciatku zdalo ze umrem,ale teraz uz viem ze neumrem,pomaha Ti uz ten xanax? a lexaurin je super to je liek ako vysity pre mna ten mne vzdy pomoze v najhorsom stave,mne v Nedelu tiez vyhadzovale,ze prestavka na stranke,a neskor dokonca ze zrusene vsetky udaje co tam boli,ale na druhy den to tam zase vsetko bolo co ludia popisali
siisa,neboj,aj to prejde,ver mi,ze skusky dopadnu dobre.s mamou sa nehadaj,vaz si ju,kym ju mas,hocico nech trepne.ty nevies preco pan boh stvoril 2 usi?aby tam bol prievan,no proste dnu a hned von.ja ma depku z toho,ze sa nam hara suka,a mi chceme,aby sa podarili steniatka.popritom minuly tyzden uhynul 1 papagaj,druheho sme predali,lebo mi bolo luto,ze ostal sam a ineho som nechcela.a bonus bol,ze v sobotu mi skapli 2 akvariove rybky.NO KONEC.takto moze mat clovek naladu?ozaj,niekedy neviem poslat postu.aj v nedelu som chcela,stale mi vyhadzovala stranka nejaku prestavku technicku. bunnz-aj mne stale pri tych pocitoch a bolestiach pri srdci a hrudniku behaju hluposti po hlave,infarkt....snazim sa to brat tak,nechcem este zomriet,som este mlada,ale ked sa to ma stat,aj tak sa to stane,o tom je zivot.kto sa narodi musi aj zomriet.brala som 1,5lexaurin,teraz beriem 0,25xanax,magne B6,pijem aj sumive magnezium,najviac mi pomahaju tito ludia na tejto stranke.viem,ze zlepsenie mojho stavu je vdaka im.
no neska som bol u psichiatra a predpisala mi xanax neviem ci mi pomoze. ako sa znasa xanax cital som letak ama vela neziaducich ucinkov
Ahojte.
Rad by som vedel ako často pociťujete bolesť na hrudi? Je to iba pred attackom alebo aj po
ňom? Vie mi niekto aspon povedat co tie bolesti sposobuje? Ako dlho u vas pretrvava napatie z dalsieho attaku?Lebo ja ich mam skoro cely den.
Mam za sebou 4 nepríjemné dni kedy ma skoro stále bolelo na hrudi. Ja mam stále strach že mi zlyhá srdce aj napriek vyšetrení u kardiológa.
PP mi diagnostikovala psychiatrička v novembri ´09 potom ako som absolvoval vyšetrenie u kardiológa a neurológa. Neurológ mi zistil tetaniu a kardiológ zvýšený tlak. Beriem paroxetin 20mg a lexaurin 1,5mg.
Dnes mi lekárka dvihla dávkovanie na 40mg paroxetinu denne a na večer by som si mal dávať lexaurin 1,5mg. Ze vraj prechodne obdobie jar, jesen su svine pri PP.
Sú dni keď mi je lepšie ale na tie rýchlo zabudnem ako náhle ich vystriedajú tie zle. Začal som chodiť na terapiu, bol som tam teraz prvý kráť a bol to hlavne rozhovor a zisťovanie príčin mojich stresov. jo a cena je asi dosť vysoká 30€/hod