Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
takze sa Ti to zhorsilo,joj to ma mrzi,a ake myslienky si mala? a neurozu mas s prace?a kde vlastne robis
jejeje.uz amam 1 den za sebou,este 2dni.teraz som prisla domov.o 20.00 som si dala 0,25xanax.mam v zaludku velku nervozu,cely den som mala hlupe myslienky
Ahojjky vsetci.Ja sa mam momentalne celkom fajn co sa tyka fyzickych priznakov PP,len na mna prisla nejaka choroba tak beriem antibiotika.Aj moj mali je uz dva tyzdne chorucky a nejak sa s toho nevie dostat chudatko moje...No dnes som bola u obvodneho dala mi antibiotika a predstavte si doma som uz zacala rozmyslat ci mi stanovila dobre chorobu uz ma napadali hororove sceny ako nemam zapal pluc,co ked mam h1n1 a vsetky mozne choroby fakt si pripadam ako vadna respektive ani neviem preco mi take veci idu na rozum uz by som tak chcela zit bez tych nahovaraciek no nic asi to chce dlsi cas.Ja som bola u psychiatricky na kontrolu a ona mi vravela,ze by mi uz aj vysadila lieky ale,ze v zime sa nevysadzuju ale az na jar tak neviem a ked tu pisete,ze jar,leto je na psychiku najhorsie obdobie tak dufam,ze ked mi vysadi v aprili lieky tak to bude v pohode.Dita dita - aj ja som mala tocky hlavy ,mravcenie noh atd a zo zaciatku si doktorka mslela,ze je to z krcnrj chrptice,ale nakoniec sa prislo na to ,ze trpim PP tak si aj ja myslim ,ze je to skor od tety poruchy.Tak vsetkym vam prajem krasny vikend a hlavne sa drzte...Pa.
no ja musim pravidelne brat jeden liek a druhy ked to na mna pride,ten jeden budem brat uz asi stale,no je to tak,ja tiez stale kontrolujem ci mam so sebou lexaurin,a teraz este aj to doxybene antibiotika na akne,boze ja uz mam tych liekov,a ten xanax uz tiez neuzivas?ale len tak dalej to je dobre ze aj bez lieku vydrzim,mozno to prekonas a bude uz dobre,ale ja uz bez lieku to uz asi nepojde,viem co to spravilo ked som si sama vysadila lieky,som skoncila skoro po dvoch rokoch v nemocnici,ale tolko som vydrzala bez liekov,len som si obcas hodila lexaurin nic viac a tak to so mnou dopadlo
Ahoj Dita.Presne takéto stavy mám aj ja len aqj pri tom zvraciam je to hrozný pocit a úplne ťa chápem neviem sa stoho tiež nejak dostať.Ja mám tiež pocity hlava sa my krúti aj znohaqmi ale ja mám aj také stavy že sa vôbec nepostavím oči by aj chceli ale organizmus my to nedovoluje.Tak sa drž papa prajem ti pekný den.
Kočky chcem sa spýtať mávate aj točenie hlavy alebo také čudné pocity ako by vám bolo na zvracanie?Momentálne tento týžden mna to chytá,každý den,pohnem sa s hlavou akoby ma to potom tahalo točilo.Slabosť v nohách,chvenie,panika,nervôzita.Ja som sa voľakedy liečila,no viac ako dva roky som už nemusela tabletky,no teraz ja neviem budem usieť naspäť ku lekárovi.ci to mám vôbec od psychiky,či od krčnej chrbtice a pod.aý máte názor na to?
ma sa v pohode,nalada..nedala som si lieky,aj ked priznavam,pred 2 dnami mi vecer bolo cudne,uz som sa chystala spat,vtedy ma to chytilo,snazila som sa nedat si liek.som zvedava,dokedy vydrzim.chcela by som velmi zit bez tabletiek.uz ani to ma nebavi,ze si neustale kontrolujem tasku,ci tam mam svoje tabletky,ci mozem ist kludne z domu,ked to na mna pride,ci ich budem mat po ruke.neviem,ale chcem velmi.s mamou sme sa dohodli,teraz som ako tak kludna,nechcem sa nervovat,snazim sa byt ku vsetkym dobra,proste chcem si uz konecne zas vychutnavat zivot ako predtym.
celkom sa da,aj moja mama je zamilovana do zahrady a kvetov,mi uz mame tolko kvetov doma v byte,a na chalupe zahradu plnu kvetov a stale mama sadi a sadi,travu tiez kosi a vecer aj griluje s nasou rodinou,ja moc zahradu nemusim,lebo mam pelovu alergiu,strasne kycham a soplim ked sa zacina leto,ale vzdy lepsie ako zima,myslis tym ze si si 4 dni nedala ziadne lieky tak to si dobra,a ako sa ma tvoja mama uz lepsie?
ahoj.ja sa jari neviem dockat.najradsej by som uz isla kosit travicku,sadit kvetinky.robim to velmi rada,aj ked sa unavim,pre mna je to obrovsky relax.a ked mam pekne upraveny maly dvorcek,vecer si urobime gril+cola s ladom hmmm,ani more mi nechyba.inac ako sa mas?co nove.dnes som dost premakana,mam velku unavu a nejak brucho si necitim dobre.nezakriknem,uz najmenej4 dni som si nic nedala,ale caka ma dlhy vikend v robote.jojojoj jak sa mi nechce
Ahojte.Dne som sa cítila celkom fajn neozvala som sa dlhšie mala som vela na robote muža vyprevadiť do oboty lebo odcestoval do Nemecka zbehloí sa to tak rýchlo že som ani nevedela ako sa volám behom jedného dna tak som malôa toho dosť teraz pociťujem miernu únavu ale to je normálne.Ozaj dakujem za toho Chudíka dnes my to prišlo takj som si ho kúsok vypočula nemala som dnes čas ale zajtra si určite nájdem vypočujem si ho velmi rada.Tak sa zatial majte pekne papa