Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

siisa 25

zanulaz to umieranie si raz a navzdy pekne vyhod z hlavy,NEUMRES to mi mozes zarucene verit,to je pri tejto chorobe bezny pocit,ja som si to tiez kedysi myslela,ale teraz uz nie,aj ty na to casom prides,tak tak urob si radost,ja zboznujem starat sa o seba,to je moj konicek,ake nausnice si si kupila? a aku farbu na vlasy pouzivas,ja sa vzdy pri skraslovani odreagujem

zanulaz

mrkvicka presne tak,ako pises.mensia bolest,alebo cudny pocit v tele a uz si myslim,ze zomieram,potom idu este hlupejsie myslienky,uz pride stav hnusny

zanulaz

ma celkom dobre,dnes som bola zas s mamou,farbila som si vlasy,kupila som si nausnice pre radost,troska som sa starala o seba.Dr.mi nepredpise lexaurin,lebo su pre mladych silne a navykove

zanulaz

ma celkom dobre,dnes som bola zas s mamou,farbila som si vlasy,kupila som si nausnice pre radost,troska som sa starala o seba.Dr.mi nepredpise lexaurin,lebo su pre mladych silne a navykove

siisa 25

ano presne to,mam pocit ze niesom vo svojom tele ani kozi,a ze sa zblaznim z mojho rozumu,som slaba a unavena,bojim sa ze skolabujem, a dnes sa mas ako,uz lepsie ci ani nie?a preco uz Ti doktor nenapise lexaurin?

mrkvicka

Ahoj Zanulaz - Ano uplne ta chapem a viem co prezivas je to strasne.Ja viem,ze pri pani poruche ked to na teba pride tak pozitivne myslenie nepomoze aj ked by sme velmi chceli.Myslela som to v dobrom dufam,ze sa nehnevas to je take moje kredo.Tak prajem vsetko dobre.Ja som v celku v pohode az na tie moje bludne myslienky uz nech odydu uplne.Pridu na mna hlavne vtedy,napriklad dnes ma len normalne pichlo na hrudi a uz na mna prislo co ked je to nieco vazne atd...velmi sa snezim si potom rozum zamestnat niecim inym no nie stale sa to podari tak naozaj chapem ta aj ostatnych.tak sa zatial majte pekne.

zanulaz

dnes mi bolo celkom fajn,cely den som stravila s priatelom,vecer sme boli na nakupoch,ale teraz k veceru ma to znova chytalo.minuli sa mi tabletky,zajtra si ich musim ist zaobstarat.dnes som skusala v DS v lekarni bez receptu,nedali mi.teraz mam len lexaurin,ale s nim velmi setrim,lebo ked sa mi minu,uz dr.mi ich nepredpise,a v lekarni mi dupla nedaju.takze aj ty mas niekedy pocit,akoby ti skratoval rozum,akoze si neni vo svojom tele,hlavne nemas vlastnu hlavu,a mas uplnu paniku?

myska1D

Ahojte.Dlho som sa neozvala ale mala som toho dosť už som nevedela ako sa volám ozaj ten CHUDIK je super dnes som si našla nan den vypočula som si ho aj som pri nom zaspala malá bola konečne po 3tždnoch v škôlke čo bola chorá pri nej sa m takéto veci nedajú počúvať tak som si to dnes vychutnakla je super dakujem.