Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
so mnou nie,ale s mojim svagrom,havaroval zrazil sa s velkou jelenicou,nic sa mu sice nestalo,ale ma auto uplne zosrotovane,jelen mu vrazil do skla,kopal ho nohami a on za jazdy vyskocil z auta a kulal sa po ceste,auto s jelenom padlo do priekopy,policajti povedali ze je zazrak ze to vobec prezil,o vlas unikol smrti,vidis ake hrozne veci sa stavaju,jeho manzelka je v soku,dufam ze sa jej nezhorsi depresia
ahoj,mam prsten zasnubny,ale svadba neviem kedy bude.kazdy rok totizto co si nasetrime peniazky,rekonstrujeme nasu pernikovu chalupku,ale odkedy je euro sa nam moc nedari.okrem toho nie je papier dolezity,ale city.dufam,ze stebou sa nic zle nestalo.
zanulaz ozvi sa mi dnes siisa
ahoj mrkvicka,ten tep mam vysoky aj ja,moze sa srdce opotrebovat,moja kamaratka na to uziva aj nejake lieky,ale neviem ake,ja uz mam liekov dost aj bez toho,a aky mas ten tep za minutu,ja tak do 100,ale ma byt myslim len 80
skusal som aj psychologa no nepomaha to mam pocit ze tie lieky mi nezaberaju
Ahojte. Zanulaz to je fajn,ze si kupis nieco pre potesenie aj ja si kupujem obcas nejake blbosti ja som zatazena na kabelky a topanky.A skraslovat sa treba tiez to mam velmi rada starat sa o seba.Ja sa citim dnes ok no vcera mi bolo zase trochu zle tak sa mi rozbusilo srdce hned som si merala tep a potom to bolo zle nie dlho asi takych dvadcat minut trosku som si pospala a bolo dobre aj ked som manzelovi stale vravela,ze ci som ok.Chcela by som sa vas opytat co si myslite ked mam rychli tep nemoze sa srdiecko opotrebovat,ze sa mi nieco stane?Ja sa tak bojim,ze nerozoznam kedy je to atak a kedd mi pride naozaj zle,toho sa dost bojim,ale snazim sa velmi nemysliet na to aj ked nie stale sa mi to dari ale da sa to prezit.Vsetkym prajem pekny dnik a drzim palceky aby ste sa citili fajn.zatial sa majte pekne.
Ahoj joy,
a psychologičku si skúšal?Nepomáha ti to?
ja som sa tiez farbila modrociernou farbou to je pekna farba,ale uz dlho som blondyna,tak pouzivam zosvetlovace a mam tiez dost bledu plet,v tej ciernej som bola ako snehulienka,ale nebolo to zle,ale blond je asi pre mna vhodnejsi,no dneska tak vseliako som sa citila a teraz na vecer zas horsie,to uz je zakon schvalnosti ze zas vecer,a tebe sa uz polepsilo?ja tiez stale kupujem hluposti zas bizuteriu tie velke kruhy nausnice nosim vacsinou najradsej,tiez sa mi ale viac paci striebro ako zlato,ty uz mas aj zasnubny prsten,kedy bude svatba?
farbim si briliancom modrocierna farba.mala som uz vsetky farby,ale do tejto som sa zamilovala.ak ked mam bielu plet,neviem ci sa mi to hodi,ale mama aj priatel tvrdia,ze tato je najlepsia.inak mojmu priatelovi sa pacia len tmavohnede,cierne vlasy.nausnice som si kupila jednoznacne strieborne,take male okruhle decentne hrube s bielimi kamienkami.aj zasnubny prsten mam s bielimi kamienkami,ale ten nenosim,lebo sa onho velmi bojim,davam si ho na prst len prilezitostne.ja mam maniu na sperky,minimalne kazdy pol rok si musim kupit nejake striebro.dnes som bola v robote,aj zajtra robim,potom mam volny vikend.vies menime sa dlhy kratky tyzden.dufam,ze bude dobry.a ty mojenka ako sa mas?co si robkala??
prezivam depku treti mesiac po dvoch tyzdnoch ma prepustili do amb liecenia som celkom dobry sportovec mam do pedesit rokov behal som bycikloval futbal ay mi zena neocakavane povedala ze sa chce rozviest to ma uplne polozilo stav sa mi rapidne zhorsil aj ked uzivam lieky kazde rano prosim boha aby ma zobral k sebe neviem ako dalej