Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
ahoj zanulaz,no je to uz OK,no velmi nas to sokovalo vsetkych,je to fakt hrozne taketo veci,ale mne sa psychicky pohorsilo a mama mi podala ziadost o prerusenie studia,asi by som tu maturu vazne psychicky zeraz nezvladla,v poslednej dobe len lezim a som slaba a stale sa mi snivaju hlupe sny,a ty ako sa mi mas?
beriem cipralex vecer trittio vecer aj spanok je celkom dobry len tie rana to je stasne cely sa chvejem neda sa na nic sustredit a uz to trva treti mesiac bolo to uz lepsie ked som prisiel z nemocnice po dvoch tyzdnoch mi zena navrhla rozvod popritom som jej nijako neublizil neviem ci sa za mna hambi ze som lezal na psychiatrii alebo sinasla niekoho mame tri dospele deti vzdelane zar byt strastne ma to trapi poradte prosim
Ahoj siisa25 ja mam tep tak devedesiat niekedy sto ale to hlavne vtedy ked na mna pridu blbe myslienky a je mi zle.Inac tak sedemdesiat.beriem aj lieky dal mi ich kardiolog.Zaujimave je ,ze ked idem na kontrolu na kardio stale ho mam dobry je to asi v mojej hlave...Ja viem asi som dala blbu otazku ani neviem preco?Asi z toho strachu ktory obcas prezivam.Sero - ja som brala xanax a mne pomahal a zabral mi naozaj skoro uz mi ho psychiatricka vysadila on je dost navikovy.Ako dlho ho beries? A moznoze nie kazdemu zabere kazdy mame iny organizmus tak si to aspon ja myslim.Pravem vsetkym krasny vikend a vela sil s pani poruchou.
berie niekto xanax0,5 jaho beriem tizden ale nic nezabera.a este beriem sulpirid
prepac za vecer,vyslo to blbo,ale tento server je fakt pribrzdeny.daj mi dnes prosim Ta vediet ci je vsetko v poriadku,lebo sa obavam aj ja.
si tu este??
neviem,co je s tymto serverom,neskoro mi pride sprava,potom to 100x posle.ja co pisem tebe nejde poslat
tak to si ma sokovala,chvala bohu,on je ok,ani tebe toto nechybalo
tak asi som ta dnes zmeskala
tak asi som ta dnes zmeskala