Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

Help

niko666-zaberaju az po niekolkych tyzdnoch zvycajne......
A treba ich brat poctivo a ziadny alkohol.
Ziadny zazracny prutik a bude to ok neexistuje.
Treba zmenit aj zivot.....viac prechdzok,sportu .
Je to na dlhe rozpravanie.

niko666

help viem ze to tak vyzera ale doktor mi uz predpisal hocico ale ale ani jedny mi nezabrali tak ako si predstavujem tak preto ta blba otazka...

niko666

ahoj evicka,ja som dakedy jedol ten anafranil a pribral som sneho a aj zuby dost trpely a aj sexualne namna vplival,teraz beriem serotax a tiez to neni ziadna vihra...myslim ze vsetky antidepresiva su na nic...

siisa 25

to je na nic,to poznam ked sa clovek nemoze sustredit to je tiez jeden z tych priznakov,mne sa strasne dlho nedalo na nic sustredit,uz som myslela ze vazne zosaliem,aj medzi ludmi mi bolo na velke h.....,ale uz je to prec,teraz zasa ta slabost,s frajerom sme sa praveze poskriepili,moj brat ten ho uplne nenavidi,ked sa ozere aj zabit ho chce,ved ty dvaja sa uz aj pochytili,keby tam nebola moja mama asi by sa aj pozabijali,toto vsetko jedno s druhym a potom maj chut zit a veselu naladu

zanulaz

ahoj sisa.je mi to vazne luto,ani neviem,co ti k tomu poviem.ked si prerusila studium,budes mat viac volneho casu,mala by si skusit asi tyzdenny pobyt v kupeloch na relaxaciu.tam by si si urcite prevetrala hlavu nie??podla mna by ti to urcite pomohlo,alebo skuste ist s priatelom na nejaku dovolenku,vies,aby si vypadla trosku z toho prostredia.aj ja sa mam vselijako,ale skor by som to porovnala k horsiemu.uz 3 dni ma chytaju nervove stavy,akoze sa mi chce rozparat koza.vcera som si kupila puzzle,ale to mi zhorsilo nervy,je to len 500-vka,ale ani nad tym neviem sediet.uz aj to som skoro smarila o zem.zajtra idem do roboty,ale ked sa mi stav nezlepsi,neviem ako vydržim 13 hodin s ludmi.

sero

tak ja ten xanax beriemasi 10dni ale velmi mi neza bera beriem 1tabletku vecer. rano beriem.sulpirid belupo ale necitim zebi mi bolo lepsie