Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Rad by som sa spytal, ci niekto z Vas sa uz dostal z toho liecbou s liekmi?
Prezil som uz viac diagnoz, jedna z nich je PP. Mam to uz asi 12 rokov, isty cas som to tiez skusal leikmi, no moc mi nepomohli v tom stadiu. Teraz mi je uz ovela lepsie (neporovnatelne lepsie), no rad by som to dorazil, hoci aj liekmi. Potreboval by som vsak k tomu nejaku pozitivnu odozvu, ze niekomu vazne pomohli lieky.
Soras Janulla! To som si len skusal, ci sa da zadat hocijaka prezyvka.. a da sa.. Dufam, ze som sa Ta tym nedotkol. Nic osobneho, len som si cital vase pripomienky, a nahodou ma to napadlo, ked som cital nieco od Teba.
...
Ahoj help, aj ty máš nejakú s týchto chorôb? ak môžem vedieť, inak porad... ako si teda vybudovať pevnú vôlu, ked sa ti nedarí vyzdravieť,popri tom pozitívne myslieť a nejesť pirule ako lentilky? Hm, lebo ja ich jem fakt už ako deti lentilky pravidelne ako mám a nič... stále hore a potom zase dole , nič lepšie..??? dík za odpoved.
sero, neviem na každého to pôsobí inak mňa tiež bolieva žalúdok,ale ja jem lieky už dva a pol roka...neurologické neboj verím ti že je to všetko na hov... ale musíme to dáko vydržať ved raz aj nám zasvieti slniečko neboj.... ja si to vravím stále aj ked my je na hovn...neboj aj mna to strpčuje život som mladá mám dve detičky malé a takto som dopadla,nepohnem sa dalej ako pred dom sama nikde, lebo mám strach ísť že odpadnem s krútenia a trápim sa takto 2,5roka... po doktoroch som bola všememožne tak sa len trápim jem pirule a dáko sa snažím prežiť aj s touto hnusotinou chorobou!!!! Drž sa a nevzávaj to!!! Ak ti nezaberá tak ked pôjdeš znovu na kontrólu k dr. povedz mu to dá ti iné slabšie na žalúdok a silnejšie alebo väčšiu dávku iných...drž sa a napíš ako..
sero- ty si vela namyslas aj to co ti nie je.
Tvoje spravanie svedci o tom,ze pevnu volu nemas.
no aj hlava ma zaboli od xanaxu atiez vela ma tahe jest
jana- no mne ten xanax nerobi nic akurat zaspim ale v zaludku ho citim .mne nezabera
Ahojte všetci aj sero, aj ja beriem xanax a je my raz dobre raz zle, okrem neho beriem na krútenie hlavy ešte betaserc24, ale jem ich podstivo ráno a večer... mne pomohli po týždni ale neboj aj mne je stále rovnako niekedy , lepšie niekedy horšie a ešte sa chcem opýtať, ked už berieš xanax aj iný kto čítate aj vás bolieva hrozne hlava? Mne v piatok išla prasknúť hrozná migréna ani po dvoch iných tabletkách nechcelo prejsť a inak som z toho xanaxu aj pribrala, neviem ako iný napíšte svoj názor.... Viem bola zima sedelo sa viacej doma, ale pribral niekto ešte aj s antidepresív?Dakujem za odpovede.
help asi mas stym skusenosti ale mne aj ked to zaberie a myslim si ze je uz dobre potom dojde rana pod pas a lietam v tom zas fobie strach atd...ale musim si priznat ze zijem stresovo a ani tie lieky neberiem poctivo niekedy si dam rano niekedy az na obed..a chdieval som aj hravat automaty a ruletu a myslim ze to mi dost ublizovalo teraz sa uz tyzden drzim...