Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
ty si z Hurbanova,no tam som este nebola,ja som zo Zilinskeho kraju,konkretne z Cadce,to sme dost daleko od seba,dnes bolo vazne pekne,ale bola som zas cely den doma medzi ludi sa mi veru nechce,ked nemusim,aj ja som okolo 4 s mamou varila,maso zo zemiakmi a brokolicu zo syrom to mam celkom rada,ako bolo s tou kamoskou prisla?aspon si sa odreagovala a nemyslela na zle myslienky nachvilu nie?ja mam kamosku vysokoskolacku,je stale prec,a druhe dve maju male dcery,aj ja by som chcela asi radsej dievcatko a ty?
mrkvicka - brala som lieky, ale len 4 mesiace otehotnela som a musela som vysadit, ale sa mi aj ulavilo u mna ad sposobovali nespavost, spala som tak hodinu dve denne a z unavy som odpadavala pomaly, takze nai tak, ani tak :((( tocak neviem z coho mam bud zaseknutý stavec, alebo vertigo, ktohovie ak to neprejde do zajtra budem sa musiet nejako dotrepat k dr. No najhorsi eje to pri malinkych detoch aj moj je este malinky teraz len zacal chodit do skolky, z akeho sidliska si? pripadne mozeme popisat mailom...je super, ze Ti to tak rýchlo preslo...tie dni ked len clovek lezi poznam...mam skveleho muza, ale on sa do toho vcitit nevie ako mi je a je mi luto, ze nemozem naplno zit a s vecnym fnukanim ho otravujem, aj ked on je v pohode, ale tak rada by som zas normalne zila
Ja mam 31 rokov.Ano lieky beriem uz len sice zylarom jednu rano.brala som aj xanax ten mi uz davno psychiatricka vysadila.Na sedenia k psychologicke uz nechodim asi dva mesiace vravela,ze je to uz lepsie a ak sa budem velmi velmi zle citit tak mam prist.A z coho mas dnes tie silne tocaky to ma mrzi,ze sa citis tak zle esteze tu mame ludi mamky ktore su stale s nami a pomahaju nam.Aj mne moja mamka srasne pomohla na zaciatku pp som sa dva mesiace nepostavila z postele len v surnych pripadoch a to moj syncek mal len rok a dva mesiece tak vtedy mi mamka,sestra a samozrejme manzel velmi pomohli a hlavne stali pri mne je velmi dolezite mat okolo seba ludi ktory ta pri tete panike vypocuju aj sto krat.ja dodnes mam strach hoc mam len chripku ako prednedavnom a uz som si namyslala co ked dostanem h1n1 vsetko mi sadne na pluca,srdce a zomriem a dodnes im stale hucim dookolo to iste a oni su taky uzastny,ze ma stale vypocuju porozpravaju sa so mnou preto ich velmi lubim.Aj ja sa citim casto sama v tejto problematike pretoze nepoznam v mojom okoli niekoho kto by tym trpel.Tak naozaj som rada,ze si tu ty je to super si s niekym pokecat,poradit .A ty si ani nikdy lieky nebrala?
mrkvicka - ahoj :) no tak to si na tom dobre, ja mam paniku uz 6 rokov ;( lieky neberiem, Ty beries? chodis na psychoterapiu? ku komu ak ano? kolko mas rokov? ja 27 a casto sa citim strasne sama v tejto problematike, lebo naokoli tuto chorobu nikto nema, zrovna dnes mi je tak strasne, ze mama mi ide po maleho do skolky, lebo mam točáky, ale toto nie z pp predpokladam dnes je to dost silne :(
ahojte zenusky, ja som tu uz písala, len som zabudla heslo, ale to uz bolo aj tak dááávno, mam pp a hladam nejaku kosicanku, lebo to nezvladam uz :((( na pokec a tak, nemozem ani pracovat, lebo mi je denne hrozne, je tu niekto z KE?
ja som rak,okres komarno-mesto hurbanovo.prave varim,uz maso mam vyprazene,cakam len na ryzu.ma ku mne teraz prist kamoska,aj tu cakam.som unavena,ale take fajnove pocasie je,tak ma to laka do zahrady
ja zasa stale rozmyslam co ked mi zomrie mama,normalne by som chcela zomriet skor ako ona,lebo ja to neprezijem ked sa to raz stane,ale keby mna mama prezila,prezit dieta to je hrozne ako moja babka ked moj otec umrel,skoro od zialu sa zblaznila,ja som znamenie vodnar a ty? ja tiez niekedy nad tebou rozmyslam co asi robis a tak,ja cele dni doma zavreta,unudena ani jest sa mi nechce,len tiez rozmyslam nad hlupostami,co bude dalej a tiez mam stale telefon pri sebe a vyvolavam frajerovi,mame,znamym,mna sa stale drzi ta uzkost uz pomaly tyzden,uz som mala zasa slzy na krajicku, a z akeho si ty mesta ak mozem vediet
ahooj,vcera som bola v robote hej.a dnes som siala pred domom na ulici travu,no nepytaj sa.rylovala som zem...normalnu muzsku robotu som robila.potom som bola velmi hladna isla som dnu jest,bola som sama s babkou,ale tak zle mi prislo,musela som si na hodinku lahnut.zamestnavala som aj mozog,robila som tazku pracu na odburanie stresu a vidis aj tak to prislo na mna.uz teraz mam svalovku v stehnach,som zvedava,ako rano vstanem z postele.zajtra urcite nic nebudem robit,len varit,potom oddychovat,lebo ma caka dlhy vikend v praci.dnes rano som inac myslela na teba velmi.skoda,ze nebyvame v jednom meste,mohli by sme sa stretavat,kecat nazivo,behat hore dole.ako si vsimam,tolko spolocneho mame.ake si znamenie,ked sa mozem spytat?a ako je tebe?uz troska si sa ukludnila?ja neviem ako vies byt sama doma.ja ledva cakam,kedy mi pride priatel domov z roboty,telefon mam stale pri sebe,ked by mi bolo velmi zle.mam strach aj zo samoty.s babkou sa velmi nerozpravam,lebo ma stale vytoci,ale predsa ten pocit je lepsi,ze niekto je so mnou.ja neviem,ona ked zomrie,ja asi nebudem doma sama,kym sa priatel nevrati z prace,asi budem stale pri mame sediet.napr.aj taketo hlupe myslienky ma napadaju.alebo casto myslim na to,co bude ak moj priatel zomrie skor ako ja.stale myslim na to najhorsie,stale len smrt a smrt,furt nad smrtou haluzim,tak sa jej nenormalne bojim,pritom to je normalny proces zivota.
Ahojte.Dlhšie som sa neozvala nebolo my dobre všetko sa my krútlo no proste bolo my zle ani tabletky my nepomaháli.Niekedy už neviem čo mám robiť ked vôbec sama nevíndem vonku potrebujem všade doprovod niuekedy my to lezie na nervy niekedy si poviem že toto nieje život byť zatvorená v domácom väzaní myslím vždy na to neajhoršie ale zas pri živote ma drží moja dcéra keby som u nemala tak tu už asi dávno niesom.tak sa zatial majte pekne papa