Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

mrkvicka

Ahoj keksa tak neviem ,ked si ku nej chodila na sedenia a velmi ti to nepomohlo tak neviem inu nepoznam,zeby som ti poradila.Ja som chodila pol roka kazde dva tyzdne a som spokojna .Ved tak skus inu najdi si na internete.Nie na jazero nechodim vobec.A ako sa citis jeto uz lepsie.Ja momentalne suprovo,len vcera mi suseda vravela,ze jej zomrel znami mal len 43 rokov zomrel na infarkt.Tak ked ja pocujem nieco take tak hned to obratim na seba,ze cokod aj ja dostanem infarkt ...To je u mna dost na ...ale potom si poviem dost a snazim sa na to nemysliet no niekedy sa to neda no co uz.Tak sa zatial maj pekne aj vsetci ostatny a pekny slnecny vikend.

siisa 25

ja som bola dnes ako tak v pohode,a kde by si tak chcela robit?a za co si vyucena?ja som ani blbu obchodku zatial nedochodila,mam prd a nie skolu co uz,snad niekedy to este dorobim,zajtra robis tiez ze,no to Ti teda nezavidim,ja som este nerobila,aspon nejaka vyhoda,ani frajer by mna robit ani nepustil,je moc ziarlivy a mna bali dost chlapov vraj,no uz je to tak,nuz ale ani sa mi moc do tej roboty nechce,ked nikomu sa tam nechce chodit,ale zas musia no

zanulaz

tiez som bola na diske,chytil ma s pivom a s cigaretou v ruke,potom tie moje nocne prichody oneskorene,opite.bolo toho strasne vela.dnes som zas velmi unavena,brutalne navaly ludi som mala,ani teraz neviem este,kde mi hlava stoji,a to este ani leto nie je.tak sa mi tam uz nechce robit,tak by som isla niekde inde robit,ale urcite nie casnicku.ani robit sa mi nechce.chcem si aspon 2 mesiace oddychnut,ale to nejde.predstav si,odkedy som dokoncila skolu,uz 7 rokov fest robim.dovolenka nic,len minuly rok som bola na mesiac doma.uz mam aj roboty dost.dnes mizas skoro vsetko vadi

zanulaz

tiez som bola na diske,chytil ma s pivom a s cigaretou v ruke,potom tie moje nocne prichody oneskorene,opite.bolo toho strasne vela.dnes som zas velmi unavena,brutalne navaly ludi som mala,ani teraz neviem este,kde mi hlava stoji,a to este ani leto nie je.tak sa mi tam uz nechce robit,tak by som isla niekde inde robit,ale urcite nie casnicku.ani robit sa mi nechce.chcem si aspon 2 mesiace oddychnut,ale to nejde.predstav si,odkedy som dokoncila skolu,uz 7 rokov fest robim.dovolenka nic,len minuly rok som bola na mesiac doma.uz mam aj roboty dost.dnes mizas skoro vsetko vadi

keksa

mrkvicka ahoj :) no tak na tu Tomasikovu som chodila aj ja, ale zdalo s ami to slabe, resp. psychologicka milá, ale sedenia len raz do mesiaca co s ami zdý zalostne málo:( Lieky som skusala 3 druhy, Paroxetin, z toho som mala uzkostne sny ale take ze som sa bala zaspat, Moclobemid z toho som dostala depresiu, nakoniec vyskusali na mne Serlift ten celkom zabral, ale zas spat som pri nom nebola ani ked som bravala denne Hypnogen aj Lexaurin. Teraz uz bude teplejsie tak nieco vymysliet mozme :) na jazero nechodis?

mrkvicka

keksa - Jasne dam ti kontakt na moju psychologicku,ktora je sice starsia,ale perfektna.Je dost smutne,ze mi uplne vypadlo jej meno fakt som blba no nechapem preco mi vypadlo.Ordinaciu ma na severe na tomasikovej ulici tam je poliklinika predtym tam bola skolka.U nej to funguje tak,ze ked nemas sprievodny listok od bud svojho obvodaka,alebo od psychiatricky tak platis za sedenie dvadcat eur.Ak mas tak neplatis nic.Jej tel cislo - 0556336082 tak ak chces tak jej zavolaj.Co sa tyka liekov chapem ta ake si brala?Moznoze keby si skusila ine,tym ta nechcem nahovorit,ze silou mocou aby si brala,ale ja si myslim,ze dobry psychiater (lieky),a psycholog pomozu na mna to funguje.Jasne niekedy by sme sa stretnut mohli aj s detmi aj len tak niekde na kave aby sme mohli pokecat ved vies pri detoch to az tak nejde.Tak ti prajem pekny dnik papa

keksa

mrkvicka - no tak u mna porod sposobil to, ze odrazu porucha zmizla asi cca 3 mesiace nic ako zdrava, chodila som hore-dole, kocikovala som aj 4-5 hodin v kuse, malemu sa spalo najlepsie na cerstvom vzduchu, uzivala som si jar, verila som, ze hormony urobili svoje a panika zmizne, zial s este vacsou silou s avratila :( kedze som vedela, ze po AD nemozem spavat nechcela som lieky brat, lebo som nevedela ako budem s nimi fungovat ked s anevyspim. Prosim Ta mozes mi napisat ku ktorej psychologicke si chodila? lebo nemam ziadnu a chcela by som taku co by mi apson trosku sedeniami pomohla. Ja som z juhu, ak by si chcela mozme sa niekedy stretnut, trebars aj s detmi, moj by sa potesil ma velmi rad deti na ihrisku lieta ako divý :) Na pichanie kasli mna picha vsade každý den :) to uz ani neriesim, ale tie priserne tocaky vcera neviem co to bolo, nakoniec k lekarke nejdem, som si povedala, ze keby sa to zopakovalo skocim cez vikend na pohotovst, to je muz doma, dnes este nie, musim po maleho do skolky a este mu cosi pokupit plus nieco vybavit, takze tak

siisa 25

joj zanulaz vies kolko krat mne zhorel hrniec,vsak naposledy minuly tyzden s hrachovou polievkou,vsak mi mama nadala,ledva sme to vycistili a nebolo to raz,ja sa vzdy niekde zasedim,napriklad pri zrkadle a lamentujem ake mam to akne,mimochodom zas to mam akesi strasne,ja uz neviem,krupica sama a cervene virazky a fliacky co sa kazdu chvilu dopucim,ja som od otca nedostavala,to skor od mamy,raz si pamatam ked ma otec ako deviatacku nasiel v bare,tak s kablom s kulmy dva svihance po chrbte,ale to priserne bolelo,a ty co take si vyviedla ked Ti isla az krv z nosa?

zanulaz

bola kamoska,ale aj ona ma chudera dost velke problemi,ale za to sme sa aj zasmiali.boli sme potom kupovat male steniatko pre nast,svagrinku,troska som si zasoferovala,pritom som sa odreagovala,ale ulna radost bola zo psika.ta ryza dopadla katastrofalne,zhorel mi aj hrniec,a to za ten kratky cas,kym som ti pisala,chytila ma z toho depka,lebo je to drahy hrniec,ktory som dostala na vianoce od svokry.teraz som ho vycistila,este stastie,ze je z nerezu,ale aj tak to neostalo dokonale.neviem,co by som mala radsej.z jednej strany dievcatko,by bolo asi poslusnejsie,alebo chlapca?o toho by som sa asi az tak velmi neobavala,ale ktovie aky vagabund by bol.aj ja ,aj priatel nie sme anjelici.ale v dnesnej dobe aj dobra vychova je na nic,ked sa dostane do hroznej partie.ja viem sama,bohu dakujem,ze som mala prisneho fotra,ze ma bez rozmyslania prefackal,niekedy mi aj krv tiekla z nosa,ale keby to nerobil,ktovie kde by som uz bola teraz.mozem to tak nazvat,ze mi nafackal rozum do hlavy.inac dnes sa mam celkom fajn,az na myslienku,ze robim cely vikend

mrkvicka

keksa - aha tak to je jasne,ze si musela visadit lieky.No a potom ked sa ti narodil mali tak si bola ok co sa tyka pp alebo stale si nou trpela?A chodila si ku psychologicke?Mne to velmi pomohlo vyrozpravat sa ako sa citim a vlastne vsetko je uplne uzastna :O))).Aj ja zo zaciatku som bola z liekov unavena taka nijaka no nejak sa to upravilo aj ked stale lieky beriem.CHapem ta uplne,ze tvoj manzel je uzastny ako pises,ale uplne sa do toho nevie vzit.Podla mna nikto kto to neprezil to uplne nepochopi aj ked stoja pri nas,ale je to velka opora aspon ja to tak citim a opakujem sa som nasim za to vdacna.No predstav si mna dnes pobolieva picha v lavej lopatke a celej lavej strane a stale si myslim,ze to je nieco vazne a potom to na mna ide tie hrozne myslienky,ze co ked sa mi nieco stane a tak ale da sa to prezit aj ked to je velmi neprijemne aj ja by som velmi velmi chcela zit bez tych blbych myslienok ale preco mi stale chodia po rozume tak to neviem vlastne viem tetuska porucha sa nudi!Aj ja mam problemi s krcnou chrbticou tak asi od toho to pichanie v utorok idem ku lekarke na ortopediu.Ja som z terasy a ty?Tak zatial prajem ti vela vela sil prekonat pp aj ked to je tazke to viem ale uvidis dokazeme to !!!A napis ako ci si sla ku doktorke a ako ti je ci uz lepsie.Ak chces moj mail je - monicka888@gmail.com.Zatial pa a peknu noc. :O)))