Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

zanulaz

ahoj siisa.neuveris,ale dnes som bola zas cely den v zahrade,tak mi bolo fajn,no ako sa zotmelo,prisla som dnu,vecerali sme a zas mam sproste myslienky.ako by to uz bol zakon schvalnosti.uz vies nad cim som rozmyslala?pred tym som sa mala stale na vecer velmi zle a teraz akoze si sama vyvolavam tie pocity,lebo ja si myslim,ze uz je vecer,urcite ma to chyti zas,a pride to.takisto aj v robote.zamyslim sa,aby to na mna neprislo a vtedy to pride.tieto hlupe namotavky su podla mna fakt psychicke.tak si myslim ja,ze ked to raz na teba pride po prvy krat,velmi sa bojis,je ti strasne zle,ale to by aj preslo,ale ked ti je dobre tolko myslis na to ze to pride zas.podla teba to tak nieje?to aj nieje depka,t.j.psychicky vyvolany zly pocit,a potom pride panika.inac som si na noc vcera dala zas xanax,a stale,ked si ho dam sa mi snivaju nenormalne hluposti.teraz sa mi snivalo,ze do nasho vcodu,pred branu dali autobusovu zastavku.dalsi sen bol,ze mi dria pistol pri hlave,a mala som zomriet,aj okolo mna bolo vela mrtvol,no akoze sama debilita.no chapes to?teraz ako o tom pisem,mi je coraz blbsie,takze zmena temy.no co si uz poriesila s tou robotou?

keksa

mrkvicka ahoj, tak si to u svokry uzite teda ak s nou dobre vychadzas :) ja som bola s malym u doktorky stratil hlas, takze sme doma a lieci sa, hlasia uz na dalsi týžden pekne pocasie, potom niekedy mozme hodit rec:)a nova galerka je fajn, ale priznam sa, ze najradsej chodim aj tak do Hypernovy :) Uzkost v noci poznam, najma ak ma cosi trapi cez den aj tuto noc som sa s hroznou budila, casto stracam nadej, ze raz bude uplne dobre, to zdravie

siisa 25

aha tam niekedy presne aj mna pichava,ale neviem z coho to je,ked nemas vysoky pulz je to dobre,lebo ja ten pulz zvyseny mavam bezne

siisa 25

ahoj zanulaz,no to vazne neviem co by to mohlo byt,ale skusim sa niekoho popytat,no nic moc mi nie je a to poznam ani moj k dr nechce ani za nic a tiez ho vselico bolieva,no neviem,ja som si teraz nedavala lieky a zhorsilo sa mi hlavne dnes a cely den som pre zmenu prespala,teraz sa mi zas nechce vobec ist spat

zanulaz

este som zabudla.priatelovi uz 2 roky trpne prave stehno,niekedy ma aj pocit,akoby ho stipali tam vceli.viem,mali by ist k dr,ale10 bykov ho k dr.nedotiahne.a minule mu zacal trpnut aj jazyk,spodna pera a bolo mu na odpadnutie.viem nie si doktorka,ja len tak,ci nahodou nevies.

zanulaz

ahoj.dnes som bola pomahat u mami,velmi som si natiahla chrbat,tak ma v nom picha,ledva dycham.ozaj,uz tyzden tak citim,akoze mi par sekund rychlejsie bije srdce,ale meriam si pulz a je dobry.nevies co to moze byt?je to medzi prsiami pod rebrom v tej jamke.ano beriem este xanax.stale na vecer mi prichadzaju tie pocity.niekedy aj cez den,no vacsinou je to na noc.inac ty sa mas lepsie?

mrkvicka

Ahoj keksa - cez vikend som nebola doma boli sme u mamky tam sme aj spali tak som sa nedostala k pc a mamka pc nema tak pisem az teraz.To ma mrzi ,ze si chora tak skore uzdravenie.Co sa tyka toho ,ze smrt si ta hlada ani nesranduj aj ked lepsie je si z toho robit srandu ale nie nie my vsetci budeme ok chce to len cas asi dlhsi ale aj toho sa raz dockame ,ze bude ok :O))).Co sa tyka tych sedeni chodila som dole na prizemie.Aj mne bolo tak dva dni na nic nemyslim ataky ale vecer ked som sla spat a uz som zaspavala tak sa mi par krat stalo,ze som sa prebrala pretoze akoby som sa niecoho zlakla a mala som uzkost aj ked vlastne vsetko je uplne v pohode neviem si vysvetlit z coho to bolo no a nevravim co ma potom napadalo to,ze coked uz prisiel moj cas a tak ved to poznas ale v zapeti som sa snazila to zahodit za hlavu a nejak to preslo.Prechadzat sa chodime vatsinou tak po terase my prave byvame blizko galerky tak by bolo fajn keby sme sa niekedy stretli,no teraz prave dnes ideme na tyzden ku svokrovcom na dedinu tak nebudeme v ke az na dalsi tyzden.Tak ti prajem skore uzdravenie a drz sa a pozityvne myslenie :O))).papa

krut.-jana

Ahojte všetci aj ty sero, no uvidíš ono to nejde hned po týždni. aj mne nieje dobre momentálne ja beriem xanax dalej, lebo môj dr má momentálne 2mesiace pn, tak asi zájdem k jeho žene psychiatričke, a ono dosť robí aj momentálne počasie je najväčšia zmena tlakov, teploty a to nám všetkým ppčkárom aj iným robí dosť velké problémy.... tak sa drž aj ty aj všetci ostatný. A ozaj MyškaD1 ty ako? kde si?
Mne sa zase začalo viacej krútiť a mariť a nič som nerobila žeby sa my malo z čoho no musí nastať asi úplná zmena počasia a bude zase fajn... teda si to prajem, lebo je to hnusná choroba a nejdem sa jej ani ja zbaviť!!!! nechce odísť odo mňa!!!

siisa 25

ach zanulaz uz je to zle od soboty poobedia vobec nespim ani len oko nezazmurim,neviem ci zas mam nejake prolemy so spankom,alebo ja uz neviem,no o tej robote este zatial nic neviem,mame sa len stretnut tak uvidime,aj mi mame v zahrade bazen v lete u chalana,a u mojej mamy na chalupke mame peknu zahradku,vidim ze Teba to zahradkarcenie bavi ako moju mamu,mame skalku a take veci,teraz mama kupila aj tu ozdobnu branku taku,dalsie semienka na nove kvietky a tak,moj chalan zas ma rybnik a pestuje tuje a doma mame obrovske ozdobne akvarko a na povale druhe,ale to take chovne,minuly rok sa tam okotilo plno karasov a sme ich predali do akvaristiky,uz sa aj lepsie citis ked ta jar ide nie?ja som si inak nedala vcera lieky a dnes rano tiez nie,ale vecer som si uz radsej dala,ty uzivas este ten xanax a pomaha Ti aspon trochu?peknu dobru noc Ti prajem