Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

zanulaz

mne sa len raz stalo,ze ma prebudil zly sen,ale bolo to velmi zle.potom som uz nemohla zatvorit oci.nielen cez vikend robim.jeden tyzden mam dlhy,t.j. robim po.,ut,streda a stvrtok mam volno,p,s,n-robim,a ked mam kratky tyz.tak len st,stv.robim.takze od zajtra mam kratky.do baru nechodim,ani na disku,nikde,len cez den nakupovat,a k mame,svokre,ku kamaratke.vacsinou som stale doma.cez leto ma aj nikde netaha.staci mi nasa zahradka.pred 3 rokmi sme kupovali velky nafukovaci bazen,ten staviame kazde leto u svokry vo dvore,ani na kupko nemusim.takto si zijem.prestavala som von chodit odkedy mam tohto priatela,inac nas to spolocne prestalo bavit chodit von,lebo len sami cirkus,razie...nic na moje nervy.lepsie doma bez problemov.mam sa tak vselijak.dufam ta robota je nieco dobre,aspon sa troska zamestnas

sero

krut-jana-bol som u psichiatricki tak mi zmenila lieki xanax uz neberiem dala mi levorin beriem ho tizden alenic necitim salepsie tiez beriem sulpirid.ja uz neviem mne nezabereju lieki uztolko som viskusal

zsofa

Ahoj 37zuzana

Ja beriem AD uz rok a pol, takze tie sa mozu uzivat dlhodobo.A sama by si ich vysadzat ani nemala, lebo sa vysadzaju postupne,po prekonzultovani stavu s tvojim psychiatrom.

37zuzana

ahojte,ja som tu nova a mam PP spolu so socialnou fobiou,uzivala som pol roka sertralin hexal 50mg pol roka,po mesiaci som sa citila uzasne a ked som vysadila lieky-sa mi to vlastne hned vratilo..vydrzala som pol roka bez liekov a teraz uz mesiac znovu uzivam tie iste lieky....chcela by som sa spytat,ci je mozne dlhodobo brat AD,lebo sa bojim ze ked ich vysadim -sa mi to vrati spät..-tie hrozne myslienky,nechut do zivota-pocit najradsej zomriet-naco som vlastne tu a silny bezpricinny strach vlastne z kolegov,zo socialnych situacii,z pocitov z niekym komunikovat a tak,myslim ze viete o com hovorim,stale si robit starosti z buducnosti....vdaka za kazdu radu..pekny den vsetkym.

tyyne

Astridka:

ja som z Prievidze, bola mi diagn. panicka porucha, resp. paroxyzmalna uzkost. ak chces mozme sa skontaktovat.
moj mail: tyyne@azet.sk

astridka

Ahojte nasiel by sa tu prosím niketo s Prievidze, kto trpí panickou poruchou al. depresiou?Rada by som si nasla kamosku, s ktorou by sme v tom boli spolu...dakujem...ak si napis mi sem...

siisa 25

inak som rozmyslala ten attak,neviem to tak odborne popisat co to je,ale v anglictine to je ako utok,utocit,takze podla mna to je ten pocit kedy prepukne ta panika,ten naval stresu abo co no neviem iba si tak myslim,teraz mi je uz trosku lepsie

siisa 25

teraz som sa zobudila a je mi zasa priserne,nemozem gabat uz tri dni,zas mna nejaky hnusny sen zobudil,ani neviem co,ale to je u mna normalne,pred chvilou sa so mnou vsetko tocilo a chytala ma panika pomaly,isla som spat rano o 2 a jedla som naposledy vcera na obed tak teraz som aj hladna,ale nemam chut jest,priserne pocity toto zazivat,vcera mi volala znama ze ma pre mna robotu tak neviem co to bude,vraj mi to nemoze povedat cez telefon,tak sa chce stretnut no uvidim,no dufam ze ta nedela bude ako tak aj ked takto mi zas zacala,to mas uz fajn,ze nemusis ist teraz do roboty a som si vsimla ze vacsinou vikendy a na konci tyzdna robievas,no sice v picerii je vacsinou vtedy asi ludi najviac to ako v bare,chodis niekedy do baru,alebo na zabavu ja uz vobec nechodim

zanulaz

som vyucena casnicka.neznasala som do skoly chodit,a toto je odplata.nevadi,co som si napiekla,to teraz papam,ale je mio to fuc.ked by som toto mala najvacsi problem.je mi dost zle.ked mi nic nie je,niekedy si myslim,ze tie zle pocity si sama vyvolavam v hlave.3-ti den ma velmi picha pri srdci,ale to naozaj citim,a uz aj ide panika.uz sa chcem davnejsie pytat,co to znamena atak.este zajtra,potom konecne 2 dni volno.ty si uzi peknu nedelu.cmuk za tim

keksa

mrkvicka ahoj, tak to je dobre, ze ti sedenia pomohli, asi si chodila potom aj o poschodie vyssie k psychiatricke Benackovej vsak? tam kolko nervoznych a kadejakych ludi bolo v cakarni :))) Inak ja mam dnes strasnu depku, mala som celkovo zlý týžden co sa týka zdravotneho stavu, dnes som sa tesila na vyletik s muzom a mam crevnu chripku od rana mi je strasne zle :( neviem ci si tie choroby uz sama privolavam, alebo uz fakt na mna smrt siaha :)) no je to zle, vobec nemam naladu na nic, citim sa tak nijako. Ked sa chodite prechadzat tak kam? ved jeden den by sme sa mohli stretnut niekde v meste, alebo v novej Galerke je tam celkom fajn hore na poschodi a potom by sme aj s detmi mohli niekde skocit. Inak ja tiez nemozem pocut o chorobach ja prezivam to iste hned zacnem uvazovat ci nemam to iste, pekný víkend aj tebe :)