Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Už som si to pozrel.Ak mám byť úprimný velmi sa mi to nezdá vhodné na PP.Ale ak máte s tým niekto skúsenosti dajte vedieť.Ďakujem.
Čo to je?
odporucam koloidne striebro od www. koloidne.sk
odporucam koloidne striebro od -odkaz odstránený-
Zdravím,
pred cca 3rokmi som mal PP.AD a psychoterapiou som sa jej zbavil.Aj ked tie hrozné záchvaty pominuli sem tam sa objavuje úzkosť.Lekarka mi povedala že ak úzkosť nastúpi mam zobrať spitomin 5mg.Pred rokom mi zomrela blízka osoba a ja som zariadoval všetko cez jej hospitalizáciu až po pohreb.Dnes ráno som zažil nemilé prekvapenie.Vstal som z postele,išiel som na toaletu a napiť sa vody.Ako som si lahol,začala sa mi točiť hlava a to tak že som ani poriadne nevidel.Trvalo to možno 2 min.Potom nastúpila úzkosť, obavy z čoho to môže byť.Dnes je 14 dní čo som po operacii chrbtice.Ležal som na neurologii a na neuroch.Počas pobytu som uzkosť nemal ani raz.Niekedy mám pocit že si ju sám privodím. Spím dobre.Poradte čo ďalej.
nie to si vobec nemyslim ze Ti sibe,ja som uz pocula aj o bielej a ciernej magii,a ked niekto chce niekomu zle zavidi mu alebo nieco tak sa to moze ukazat v podobe psychickych problemov,alebo koznych na tvari a ja to nikde nemam len na tvari,a ja chodievam dost vystredne oblecena tigrovane tricka,kabelky,zlate boty,kratke sukne,vyrazne nalicena,mam dlhe blond vlasy,sumernu tvar,a u nas v meste kazdy hovori ze aka som pekna,ja sa tu samozrejme nechcem vytahovat,ale vsade kde pridem.ze ci som modelka alebo co,to hovoria ale druhi nie ja,ja si to nemyslim,ja som akurat tak zakomplexovana z tej tvare,niekedy sa da zatrem makeupom a idem,ale niekedy uz hruza,noa urcite sa najde vela ludi co ma nemusi a vysledok je tu,v autobuse ked sa na mna babky divali,alebo niekto vzdy mi bolo az na odpadnutie ako keby ma uriekli alebo nieco a vobec sa mi nedari ani v rodine,ani moc s priatelom,otec mal nehodu,s bratom su problemy,niekedy si vazne myslim ze na tom nieco bude a trea navstivit nejaku vesticu co myslis ty?mam ist ,lebo uz dlho nad tym rozmyslam,lebo raz som bola u jedneho bylinkara a ten mi nieco take naznacil,ze nieco zle ma sprevadza,alebo ze niekto mi chce zle,tak neviem mam tomu verit?ked uz pomaly nic nepomaha,aby som sa z problemov dostala,ja dnes zas tak vseliako som na tom asi tak ako ty,stale moc nejem a som uplne psychicky vycerpana
to uz nemoze existovat,ze vobec nic ti nepomaha?uz vies na co som myslela?mohla by si skusit nejakeho samana,ktory sa zaobera s liecivymi bylinkami,nesibe mi neboj sa.nejakeho si zozen a skus ho.inac nie som staromodna,nic take,viem,ze vela kociek berie antikoncepciu,a hoci to predpisuje gynekologicka,nie je iste,ze su vhodne.jednu poznam,co brala 3 roky tabletky,aj ked nemali neziaduce ucinky,kocka ako ich vysadila nedokazala vynosit babatko.druha starsia pani ma nador na mozgu a prisli na to,ze to ma vraj koli dlhodobemu uzivaniu anti...,aj ked ich brala koli pravidelnemu menzesu.ja som tiez brala 1,5 rokov,ale potom som ich nechala.davame si pozor,a ked to pride uz nemam co lutovat,ja mam tiez nepravidelnu menstruaciu,ale kaslem na to.ja uz neviem,aj choroby su ako politika.ked uzivas tabletky nieje dobre,ked neuzivas to je problem,ja uz zacinam nicomu nechapat.dnes mam zas stratenu hlavu,necitim sa dobre.robila som dnes,zajtra,vikend som doma.dufam.teraz je uz stale viac roboty,a ked nebudu stihat,urcite ma zavolaju na vypomoc.
Ahojte.Dlho som sa neozvala bola som u rodičov kúsok pred velkou nocou im poriadiť aj ked som chorá prišlo my zle tak som si lahla odýchla a pokračovala som dalej.Ale dnes prišla na mna strašná únava asi si pôjdem lahnúť zajtra sa chcem chytiť umývať okná na mojom byte len dúfam že my bude dobre.V obchode som nebola už ani nepamätám ale chystám sa v piatok aj to pôjdem z otrcom na aute sama nez´ájdem nikam všade doprovod už my to začína liezť naq nervy ked sa nkde nemôžem sama pophnúť.Tak sa majte pekne idem si lahnúť.papa
ja mam teraz zasa problemy z antikoncepcie,strasne ma z nej boli zaludok,nemozem jest,pocity na zvracanie,nakolko sa mi potvrdilo ze mam hormonalne akne tak mam zas piaty den tuto silnu antikoncepciu chloe urcenu na to akne,qlairu som vysadila vobec mi nepomahala,ale z tejto je mi hrozne,slak aby to opral aj z akne hnusnym,uz som zas viac vysypana,mam same flaky a virazky,som nestastna z toho a zaujimave je ze to mam len na celej tvari vsade inde skoro ani bodecka,uplne cista plet ved by ta urvalo,no ja mam tiez vecer take hlupe myslienky,ked slnko svieti tak je mi tak uplne inak a tie sny ja mam z liekov konkretne z cipralexu,tam to je aj pisane ze abnormalne sny ako neziaduci ucinok,a stale sa mi snivaju take hluposti,ze ked sa zobudim som cela vystrasena niekedy az spotena som,o robote este stale nic neviem,a kedy robis tento tyzden?
Ahojte všetci, aj vám je blbo, čo sa zmenilo počasie stále sa krúti hlava a ešte aj bolí, a to som sa tešila na jar že všetko prejde budeme behať povonku a bude fajn a na chorobu nepomyslím... hrozné je to.