Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
prepac,hodila som sprchu.mne ta vestica vysla.musis si najst dobru.zaklad u vestici je,nesmies jej nic o sebe povedat,ani to,co sa ti stalo.ked sa trafi,tak je dobra,ale ked hada,mozes sa zdvihnut a nechat ju.ja som si tam prvy krat sadla,tahala som si karty,a vsetko povedala.to ze mi je suseda,to nic,lebo mi zacala hovorit o pedoslych priateloch,nehovorila od veci.dnes som sa do obeda mala velmi zle,dala som si xanax na lacny zaludok,ale aj tak som sa trapila asi pol hodku,kym mi zacalo pomahat.odvtedy mi je dobre.
tak veris tomu?u nas tomu tiez ale vela ludi veri,no neviem,ale som aj pocula,ze ak vestica berie peniaze za to vestenie,ze straca nejake schopnosti,ale to je asi hlupost nie?ty tiez aj za poplatok ci bez si bola u tej vestice a co vsetko Ti taka vestica porozprava,na to na co sa pytas a tak ci aj sama Ti nieco povie,ja sa pytam leo som este nebola,tak odporucas tam ist?a ako sa dnes citis?
no odkedy mam tuto pp,odvtedy som u nej nebola,ale by mi urcite povedala,chystam sa k nej zas,aj koli priatelobi,lebo aj jemu bolo dnes veeelmi zle,aj koli nemu uz mam nervy,a ani zajtra nechce ist k dr.inac moja babka zvykla rozpravat,ako stare baby volakedy zvykli bosorovat.a odkedy mam pp,aj babkina reakcia bola,ci som nahodou neni.raz som sa aj opytala vestice,to bolo pred 1,5 roka,ci nie som zakliata,povedala mi nie,lebo pekne horela svieca,ktoru naschval koli tomu zapaluje
ja mam susedku vesticu,ale ta je fakt dobra,chodim k nej raz do roka,ona mi vesti na cely rok.potom na to nemyslim,ale ked sa udeju nejake veci,potom ma to napadá,ze aj toto mi ona povedala,som s nou velmi spokojna
ahooooj tak mi sikovno odpis tvoj nazor na to co som vcera pisala
teraz som ta zastihla juhuuuuu
ja pouzivam koloidne striero na akne,ale na paniku to urcite nie je,mozno este tak od bolesti hlavy,lebo sa to aj pije
Práveže neviem či sa to vracia alebo nie.To točenie hlavy bolo dnes 1 x.Ale ma to vystrašilo.Počas dňa mi bolo dobre,ale stále na to myslím.Panické ataky čo boli pred tým boli silné a vela krát som sa musel vrátiť domov,lahnúť do postele a vyspať to ,lebo ten atak ma vyžmýkal ako citrón.Keď to porovnám tak toto dnes je nič,ale obavy sú stále.psychyku neobabreš...
A peter a tebe to prešlo a sa vrátilo?! fuj takže sa asi nikdy toho nezbavíme čo? A ozaj ale ja som na žiadnu psychoterapiu nebola ešte ani nikde len od neurológa mám lieky aj na PP aj na krútenie. 4o ti tam robili Ak môžeš napíš dakujem.
Ahojte , aj sa pridám do debaty.. ak môžem aj ja som si to pozrela anič sa tom o PP nepíše tak neviem ....
Ja čítam všetko čo tu kto radí a píše, lebo mne to pomáha , mne sa krúti hlava 2,5roka, preto ma to zaujalo...ale nič som tam nezistila, tak prepáč Janusska...ako si na to prišla? dík za odpoved, velmi by ma to zaujalo ak môžeš napíš o tom.