Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

peter37

Hurááá,
aspoń niekto mi odpovedal.Volal som psychiatričke a povedala mi že to môže súvisieť s operáciou chrbtice ktorú som podstúpil pred 2 týždńami.Bol tam zásah do miechy takže preto.Dnes som to mal tiež,ale o mnoho menšej intenzity.Tak len ostáva dúfať že to prejde.A čo sa týka ucha to by bolelo keby tam bol problém,alebo nie?

keksa

mrkvicka - ahoj :) mame sa lepsie, maly sice stale kasle, ale lieta ako šarkan tak uz lepsie :)ja dnes okrem unavy vsetko v ramci medzi, vcera slabost,prisla mama vraj vyzeram biedne, ze mam ist k lekarovi, ze som bleda ako stena, mala som busenie srdca, slabost, neviem ci pp :( ale tento rok su moje tazkosti fakt vyraznejsie ako minuly rok zial :( a ty ako? uz ste doma? ci este u svokry? no mne psychiatricka povedala, ze pp je prave o tom, ze prichadza necakane, pamatam si na jej vetu, sedite pred telkou a jednoducho pride, cize ked je ta rovnovaha serotoninu v mozgu narusena pride aj bezdovodne :(

peter - tocenie hlavy nemusi byt pp, rovnovaha sidl v uchu, staci, ze sa ti zle prekrvila cieva a je to, tak zistis ze to nie je pp, ze sa pozries hore co na najvyssie miesto a das hlavu naspat do normalnej polohy, ak sa ti zatoci je to z ucha :)

mrkvicka

Ahoj keksa - ako sa mas a malinky? ja som v pohode len mam obcas uzkost ale da sa.Ako si pisala,ze aj na teba pride vecer uzkost hlavne ked ta nieco trapi no ja nechapem prave to,ze ked je u mna vsetko v poriadku aj tak sa obcas citim tak cudne.Vies myslim si ,ze je to o tej psychike.Nadej nestracaj uvidis bude ok .Drz sa.

siisa 25

dobre zajtra o 22 hod sa stretneme a podebatime,no mna bezne celu trasie aj zuby,to je u mna uz normalka,tak nech to zajtra s priatelom dobre dopadne ta cesta,aj ja Ti zelam dobru noc a pekne snicky,cmuk

zanulaz

aj tie choroby si uz nebudem radsej ani citat,lebo aj z toho len panikarim.nehnevaj sa,musim si ist lahnut,som vycerpana,zajtra skoro rano ide priatel do MA a musim ist s nim,bojim sa o neho velmi,aby radsej neisiel sam,lebo aj dnes ho to na ceste chytilo.zajtra tu budem zas okolo 22h.ked chces,mozme sa tu spolu stretnut na dlhsiu debatu.prajem ti dobru nocku,pekne snicky.cmuk

zanulaz

dnes ma nepichalo pri srdc,ale sa mi triaslo cele telo,bolo mi na odpadnutie,a ako by som nemala vlastnu hlavu.teraz som si tu citala zas choroby,moje stavy sa podobaju aj stresu,aj uzkosti,aj infarktu.jaj,preco sa tak velmi bojim smrti.mama sa ma v pohode,robi si v zahrade,aspon ma indee rozum.

siisa 25

v pohode,to s tym priatelom no neviem,moj tiez absolutne ku doktorovi nechce,ale ked sa mu uz nieco robi aspon na pohotovost ide,tam by nesiel ak by mu bolo moc zle?aby neodpadol abo co,ked sa mu zatmieva,ja som odpadla par krat a to je take ze sa Ti zatmi a uz nevies o svete,a co to moze byt to trpnutie uz som sa mamy pytala tiez nevie,ale ze sa niekoho opyta a ja tiez,a neni to tiez nejakeho psychickeho povodu,ale to sa mi zas nezda,ja som si zas samozrejme dnes lexaurin bachla ako inak,a tvoja mama sa ako ma uz lepsie?

zanulaz

teraz kaslem na seba,velmi ma znepokojue moj priatel.zas mu trpli pery a vsetko mu cernelo pred ocami.ako ho mam donutit k dr.?