Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
ja mam tiez teraz priserny pocit este ma to nepreslo,zas ma chyta panika z toho,budem potrebovat zachvilu lexaurin,dnes rano sa mi priserny sen snival,ze sme aj s kamoskou kopali vlastne hroby,inak strasne casto sa mi sniva ze mam na sebe svadobne saty,alebo nieco biele a to je vraj na smrt,strasne sa bojim tohto sna,ked mi mal oco umret stale mi vo sne vypadavali predne zuby asi pol roka v kuse sa mi to snivavalo,mama mi neverila,lebo ona na taketo veci neveri,ale ja som vedela,ze je to na smrt a potom mi ocko zomrel
pred 2 rokmi som mala aj ja problemi s usami,nemohla som si umyt valsy,hned sa mi zapchali usi od vody,az natolko som bola,musela som ist k usnemu,odvtedy nemam problem,len ked ma chyti velka panika,vtedy mam pocit,akoby z nich vytekala horuca voda
zanulaz uz si tu nie je?skoda
no ked ma priznaky tak to moze byt aj to,dufam ze ho nejak dostanes k dr,ale vazne tie eura sa dobre rychlo minaju aj ja to tak pocitujem,teraz mi priserne zalahlo v usiach vobec nic nepocujem
Hej zeny a co keby ste si isli volakde na pokec poklabosit ci Azet ci ako sa to vola.Alebo sa registrujte na tom Facebooku a tam si piste.A nie to tu zasierat svojimi primitivnymi zenskymi cocotinami.
pozrela som sa na to,ma vsetky priznaky,orem dychania a busenia srdca
zvykla som si,ale aj skor odidu.predtym som dostala vyplatu,a akoze som ju nedokazala minut,no teraz,idem 3 krat na vacsi nakup a nic mi nezostane
ale no v pohode kazdeho nieco bavi,moja mama tiez uz kvety presadza na balkone a tak,lebo byvame na byte,ale cez vikend chodi na chalupu a tam je v zahrade,a nemas dost kes?to je na prd,ja teraz aj mam,ale moc neminam,dnes som dlho spala ani som nevarila,zajtra varim asi omacku a spagety,dnes mi svagrina poslala oriflame tak akurat to musim zaplatit 17 eur,tie eura uz ani neviem pomaly ako vypadali slovenske peniaze,ty uz si si zvykla na eura?
zuzanama dakujem ti velmi pekne,vyzistim si to na google,ale ja ho k tomu dr.dostanem.nasadim nasu zensku metodu a davaj
dnes sa mam dobre,no zas som bola v zahrade,uz komplet som vypratala,siala som travu,kde chybalo,uz len polievat budem musiet.urcute si myslis,ze som maniacka,ale assi hej,mam strasnu slabost na zahradu,a este keby som mala viac kes,hotovy raj si urobim