prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj RNG, môj muž má občas vykyvy tlaku približne v tých rozmedzaich 150/100, 148/98, výška 178, váha 96kg 38 rokov, aké potravinové doplnky by si mu odporučil, ked nechceme prejsť na klasické lieky na tlak a srdce, dakujem
Inac Swanson je zatial este ovela drahsi v tomto produkte. Neda sa nic robit, clovek sa musi naucit vyhladavat lacne a kvalitne cez internet, www.google.com
Odmlcim sa , mam navstevy vzacnych hosti na weekend.
1ada1, je sice pravda, ze 80% kvasiniek je obvykle v crevach, ale nemusi to platit na kazdeho.
Ocot nesterilizuje, tj nezabije kvasinky v malych mnozstvach.
Skus vyplachy roztokom citricidalu.
A ber hodne probiotik, tie by mali pomoct v boji proti candide.
Dobrý den RNG
PROSIM O VAS NAZOR-neviem ci zle pozeram ale nemozem najst odpoved z 29.8.09
28.7.2009 som ukoncila protikandidovu dietu, vsetko som dodržala-iba posledny den sa nedalo,ale uz 3 dni zase bojujem s kvasinkami, vsetko je ako predtym.
Davala som pozor na jedlo, prala som s pridanim octu...
Stalo ma to dost....a vysledok o nicom
Preco?
Nie je to spojene s tym ze kvasinky mi vzdy prichádzaju tyzden pred menzesom a dieta tu nepomoze?
Pri brani liekov na imunitu som ich nemala,ale lekarka mi dalsie nedala a z lekarne mi nepomahaju.
V stolici mi kvasinky nenasli ako je to mozne ze ich mam kazdy mesiac pravidelne pred menzesom, ked ak som sa docitala najviac % je v crevach a ked ich niet tam.......?
DAKUJEM VAM VOPRED ZA RADU
Dakujem RNG a pekny den, u nas prsi skoro cely den a je chladno...
jara, je to trochu slabsi produkt, ale je OK.Nezabudni k nemu brat aj rybacie oleje, lebo ma malo D-3 vitaminu.
boba77, ako dlho bojujes s endometriozou? za ako rychlo ti zabrali krem a enzymy? ja mam myom a tiez bojujem podobne. neviem teda, ci uzivam dostatocne davky enzymov...
Zdravim Ta, RNG, Bone essentiels vo Swansone nemali a tak sme objednali Calcium Complex bone formula, moze to byt nahrada? Poznas to? Dakujem.
Goji je silny zdroj antioxidantov, cerstve a v mraze vysusene ovocie (lyofilizovane)obsahuje aj plno enzymov.
Zialbohu susenim pri zvysenych teplotach a inymi priemyselnymi upravami sa znacna cast zivin strati(vitaminy, enzymi)
Cordyceps sinensis je silny adaptogen, tj pomaha telu s roznymi situaciami napadnutia a poskodenia, ja osobne ho odporucam najma na poskodenia pluc(zapaly, zaduch), kde podstatne prispieva k regeneracii.
Davkovanie 2x1 gram zhruba.