prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
p-atri-k, na klinicke ucely pouzivali lekari skor, nez vyslo Samento davku 2 lyzice(15 gramov) uncarie tometosy(cats claw) do caju denne.
RNG - co povies na toto ohladom stravy ?
Velmi zaujimave citanie ...
Zda sa, ze problem, moze byt aj niekde inde, nez sa myslelo.
milos 266, ked zmiesas sodu s kyselinou askorbovou dostanes z toho askorbat sodny a bublinky s rozpadajucej sa kyseliny uhlicitej(sody)
A askorbat sodny mozes brat neobmedzene dlho, napr Linus Pauling pouzival askorbat sodny v davkach az 18 gramov denne mnoho rokov. Sam ale odporucil len 3 gramy pre kazdeho ako dostatocny doplnok potravy.
1ada1, ja pouzivam citricidal velmi casto, zakazdym, ked citim, ze na mna nieco lezie. Je tak sirokospektralny na pouzitie, ze zasiahne velku vacsinu pricin.
nanicpokozka'
Na vitiligo nepoznam niz naozaj spolahlive, ale rozne zmesy bylin maju obcas uspech s tym.
Mnohi lekari su toho nazoru, ze to je urcity nedostatok imunity, takze prostriedky na zvysovanie imunit by pri tom mali pomoct.
Zatial nikto nema na to ziadny jednoznacny protokol.
Odporucam ako kazdemu brat zinok, selen, jod probiotika,vitamin C a E, pripadne rozne zelene, ktore maju velky vplyv na stav koze a to v kvantitach minimum niekolko gramov denne.
klokan pod tym menom nepoznam ziadneho parazita
Celkove diagnosticke zariadenia od dr Huldy Clark nie su velmi spolahlive. Ale ma naproti tomu velmi dobru zmes proti parazitom, velmi ucinnu(najdes ju na nete, Google.com pod Antiparasitic, Hulda Clark)
Spominal som ju nekolkokrat aj tu na fore, dokonca som uviedol aj presny rozvrh bratia jednotlivych zloziek.
suz 11, v prvom rade redukcna dieta destresovacie cvicenia(yoga, thai chi, dlhe precyhadzky) pripadne doplnky vitaminom ako zmes Stress B plus C, co uz aj menom naznacuje ze je urcena na zas stresu. Pomaha aj vcelia materska kasicka(2-3 gramy denne, narazove v case stresu, nie pravidelne), mineraly na kosti, na vecer zlepsuju spanok, destresuju a umoznia telu sa regenerovat.
Na rozsirenie ciev(vasodilatacia) so castejsie spomenul ovocie bezne doma=hloh, niekolko gramov suseneho denne(HAWTHORNE), ma presne tu istu cinnost(ACE) ako mnohe lieky, ale bez skodlivych postrannych ucinkov.
Pripadne v case stresu breat aj 5-HTP alebo St Johns Wort(obcas narazovo podla potreby)
RNG, chcel by som sa spýtať, či by si ma vedel takto na diaľku diagnostikovať alebo poradiť, ktorý lekár a ako by to mohol urobiť? Symptómy: praskanie kĺbov, bolesti kĺbov, no a čo je najhoršie - nepretržité bolesti bedrovej, resp. panvovej oblasti, slabín, krížov, podbruška,prostaty, komplikované močenie. Všetko trvá asi polroka, mám 28 rokov, športovec. Či by to mohlo byť niečo s chrbticou, borelióza, chlamýdie, prostatitída. Som zúfalý a doktori to majú v paži. Každý stanoví inú diagnózu, no des... Díky
ahoj RNG prosim ak by ste mohli odpovedat na moju otazku na tomto fore tykajucu sa DHT uz ste na nu raz odpovedali ale zaujima ma este nieco blizie k teme tak ak by ste sa na to mohli pozriet este raz tu je link : www.zdravie.sk DAKUJEM