prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
To: Iveta Chomanicova
Ahoj Ivet, poslala si mi v piatok mail, snažila som sa ti odpísať a dva krát sa mi vrátil tak neviem či ti to prišlo,skús mi poslať inú mailovú schránku.
rng dakujem za recept na tinkturu je super ta orechova ako si povedal je užasna a na odereniny a hnisajuce a mokavajuce atd.. dakujem mne moc pomaha ta vodicka aj na ten zaludok moj dam si ju ked zatažim zaludok lebo on nevie kedy ma dost ako pri chronick gastritide dakujem ...
RNG prosim porad co na zensky problem so svrbenim. vyuzivala som floragyn a stale mi to trva, aj mast canesten uzivam. volala som svojmu lekarovi, no zial ma dovolenku do 15.9. a ziadneho zastup. lekara. vraj mam ist podla bydliska. no to viem, ze je lekarka asi 2x do tyzdna na 3 hod, tak si vies predstavit co je tam ludi. chodi k nej kamoska. dakujem za radu.
zdravim rng chcel by som vas poprosit ak viete ci by ste mi nemohol poradit aky je eqvivalent davkovania tabletiek cat´s claw k samentu. chcel by som ho totiz brat dlhodobo vzhladom na to ze mam autoimunitu a samento je dost drahe.dakujem velmi pekne
dobry den rng chcel by som sa opytatci je mozne dlhodobo brat kysly vitamin c zo sodou bikarbonou na neutralizaciu.ci sa vstrebe soda a vitamin c v rovnaky cas.ci je to bezpecne robit a ci nemoze dochadzat ku kvaseniu dakujem
Dakujem RNG
Skusim citricidal a probiotika.
Citricidal mam pouzivat preventivne alebo len pri kvasinkach?
Ale takmer stale mam pocit palenia a stale mam potom pocit ze mam ist na WC.
Dakujem VAm za radu
dobry den RNG, chcem sa spytat, mam neustale (snad od narodenia) problemy s kozou, teraz je to ale uz neunosne. od 4 rokov mam vitiligo, od puberty az dodnes ma trapi akne (mam 30), pridala sa seborea (snad to teda nie je psoriaza). ked sa udriem po jazve mi zostane vitiligo, to iste ked si vytlacim akne (nie vzdy). a nehovorim uz o tom, ze ked sa mi spravi nove lozisko seborei, a nahodou zmizne, tiez mi zostava vitiligo... moze takyto mizerny stav koze nieco znamenat? slaba imunita, nejaky nefungujuci organ, atd.? da sa s tym nieco robit?
Nina26, ten zápal mi zistili na echu , tak ako to napísal aj 5qo, a doktorka brala do úvahy aj príznaky čo som spomínala,dostala som na to nejaké lieky ale nevybrala som recept
pán RNG, aj ked až teraz ale chcem sa vám podakovat za vasu radu, budem sa nou riadit, skúsim pozhánat všetko potrebné a dám vediet ako som na tom
Pomocou frekvencnej metody Huldy Clarkovej mi vyslo, ze mam parazita "erytmea pancreaticus". RNG - co by si my doporucil?