prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj RNG, chcem sa spýtať na tvoj názor na užívanie Cordycepsu? A čo vravíš na jedenie goji / kustovnice/dakujem
nina, je to viacmenej jedno, koho produkt pouzijes, ale musi t0o byt reputabilny vyrobca a davka je povedzme 2x20 mg denne, odhadom. To si kazdy musi na sebe vyskusat, lebo je to hodne individualne.
Ja som si ho objednal z tejto stranky
//////////
Naviac nova forma je sublingualna(pod jazyk) a tvrdia, ze ma rychlejsie a ucinnejsie absorbovanie rovno do krvi
ja osobne pouzivam tento
-odkaz odstránený-
kde pridane tocotrienoly su az 50 krat tak ucinna forma vitaminu E, ako tocoferoly
Klaudi, Coenzym Q 10 alebo ubiquinon sa nachadza vsade v tele,telo ho vytvara hromadu, takze tych extra 10 mg nic zvlastne neprispeje a samozrejme nemoze nijak uskodit.
Ziadne potravinove doplnky nemozu poskodit, ked ich beries v odporucenych davkach, inac by neboli pripustene na volny trh.
Plati totiz na ne to iste prisne kriterium, ako na potraviny-nesmu byt nijak skodlive.
Na lieky su ine kriteria, kde skodlivost je pripustna ak "dobre" ucinky su lepsie ako skodlive.
Elit, v tej koncentracii je vyborny. Mozes si tych 10 kvapiek aj rozpustit v lyzice vodky a potom zaliat vodou, lepsie sa ti to emulzifikuje(mliecny vzhlad, emulzia), lebo inac ten olej zostane plavat na vrchu
rng, upresnujem, ten coenzyme ma 10 mg v jednej tabletke. Mne skor vsak islo o to, ci to moju pecen velmi nezatazuje vzhladom na miernu psoriazu?
RNG:
Co si myslis o AUSRALIAN TEA TREE OIl 100 % Moze sa pouzivat na vyplachovanie ust - vecne biely jazyk a zapalene dasna.Doporucuju mi 10 kapiek do deci vody. Dakujem za nazor.
klaudi, to nie su lieky, ale doplnky. !0 mg CoQ 10 je zly vtip. Ja pouzivam 200 mg len ako curovkar.
Inac na zuby, srdce a ine v tele sa pouziva 200-600 mg, na Alzheimerovu chorobu 600 az 1200 mg
Samotne telo vytvara CoQ-10 v kvantitach od 500 do 1000 mg, podla odhadov a merani roznych vedcov