prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
na homocysteín som brala vitaminy aj ja
mala som zlé hodnoty homocysteínu, odvtedy beriem tieto vitamíny www.hcy-vitality.sk
+1 Koloidné striebro - iherb.co Mne pomohlo toto.
ivucha2, este raz, RNG zomrel. Nepiste mu sem uz prispevky, ked sem vlozim otazku a hned pod sebou mam prispevok ze zomrel, tak asi je slusnost ospravedlnit sa alebo nieco, alebo overit si ci je to tak a pozriet sa na jeho stranku, kde to zistim.
A vobec, mozno by nebolo od veci zamknut tuto temu.
Dobry den, rng chcela by som Vas poprosit o radu. Mam zvysene autoprotilatky stitnej zlazy TPO na takmer 45, hormony mam v poriadku cize ani hypo ani hypertyreoza (zatial), a mam male cysty po bokoch SZ. Je vhodne aby som uzivala Fortuna Vitae so selenom pri autoimunitnej chorobe SZ(zapal SZ)? Dakujem
RNG vraj zomrel, mal nádor na mozgu.
Ahoj , neviem či má budete registrovať pán RND, ale mám problém s helikom.... A mám za sebou 2 x liečbu antibiotikami a raz chionskou mastikou.... poraďte ďakujem...
Ahoj , neviem či má budete registrovať pán RND, ale mám problém s helikom.... A mám za sebou 2 x liečbu antibiotikami a raz chionskou mastikou.... poraďte ďakujem...
rhaspody1 uz je to sice stary prispevok, ale pomohlo gse na MRSA, uz sa potom neobjavila?