prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
veľmi som pribrala, vážim do 110 kíl a nedokážem schudnúť. Uvedomujem si všetky následky obezity, ale žiaľ veľmi často pre nervozitu sa prepchávam jedlom a sladkosťami. Prosím o názor na tabletky Stacker resp. iné tabletky na chudnutie.Díky
boba77, ako dlho bojujes s endometriozou? za ako rychlo ti zabrali krem a enzymy? ja mam myom a tiez bojujem podobne. neviem teda, ci uzivam dostatocne davky enzymov...
to som si nasiel ze uz si to spominal davnejsie.lenze mne pre mna je caj problem vzhladom na to ze mam kvoli srdcu obmedzeny pitny rezim a odvodnovanie. ale na tabletky som nikde nenasiel kolko by sa malo brat. inac na caji som nasiel upozornenie ze sa nemoze brat dlhsie ako 3tyzdne..myslis ze ho mozem brat niekolko mesiacov kvoli autoimunite?
To AdamKrt
Ten článok je fakt dobrý, už som niečo také čítala. Tuším že aj na badatel.sk. Ono sa to však lepšie číta ako dodržuje. Ja osobne som to skúšala ale veľa dní som nevydržala len na surovej strave.To varené je asi fakt droga, keď som asi na tretí deň diéty zacítila vône z reštaurácie okolo ktorej chodím každý deň do práce tak bolo po diete.
adam ja som silne provitarian sam, ale nie az fanatik, lebo vacsinu zivita som prezil vyberom stravy podla chuti a nie podla biologickych hodnot, zialbohu a tie zvyky sa nedaju len tak zahodit do kosa.
Tak sa snazim aspon nieco doplnit do tej "mrtvej stravy", aspon enzymi, ktore su z nej, ak ked ju jes surovu, do znacnej miery "odslachtene" pre neprijemnu chut.
boris 33, zapaly sa daju zmiernit protizapalovymi(curcumin, dumbier, boswelicka kyselina, specificky v klboch aj enzymi ako bromelain, serrapeptaza a polotovary na klby a maz, huspenina, zelatina, dobre do makka uvarene gliky a slach(hydrolyzovane) alebo z nich vytazky akom chandroitin glukosamin, MSM, hyaluronicka kyselina, alebo vytazky z musli, najma zelena musla a lyprinol).
Pomaha jest aj avokado na klbovy maz , tiez cetylovane oleje(CMO)
Ale tolko zapalov musi mat niekde zdroj, ci uz v traveni(leaky gut syndrome), nedoastatku enzymov(enzymaticke cistenie) alebo v roznych chorobach, ako mykoplazmicke formy napr aj boreliozy a chlamidie pneumoniae.
No a to zrejme ako zdroj problemov treba adresovat.
Bolo to uz spomenute viackrat na tomto fore.
el_nines, neviem, co by som este ine o tom napisal.
Hormony celkove sposobuju v tele plno procesov, niektore uzitocne , niektore aj skodlive.
Privela je privela vsetkeho, nedostatok je nedostatok.
Primalo testosteronu napr sposobuje nedostatok energie(u zien aj u muzov),
privela dihydrotestosteronu sposobuje problemy v kozi(acne, padanie vlasov, premastena pokozka...)
agaven som rad, ze ti to pomaha.
Nezabudaj, ze poskodene travenie vedie k hromade problemov, nedostatkov, zapalov,znizenej imunity, nervovych problemov, osteoporoze atd, preto ho treba adresovat doplnkom kyselin, enzymov, vlaknin a probiotik.
lena 25, skus vyplach koloidnou striebornou vodou alebo roztokom citricidalu. Ale velmi casto je to vlastne nakaza v crevach, (pozri na protikandidovu dietu,), kde sa miesto uzitocnych probiotik nachadza hromada candidy otravujuca telo, ktore sa proti jej toxinom nestaci branit a prajvi sa to aj vselikde inde v tele ako znizena obranyschopnost voci kvasnym infekciam.
Zdravim Ta, RNG, prosim Ta, co so studenymi rukami? Napr., na chvilu som si lahla, prikryta dekou, ruky pod poduskou a po 20 min ruky ako lad, tiez ked zaspavam vecer, po nejakej pol hod, citim pod paplonom chlad a studene nohy...Dakujem