prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,prosim o radu. Mam mierne stadium psoriazy a denne uzivam 1 tbl Coenzymu Q10 (10mg) a 1 tbl LINEXu. Nie je to zbytočné zatazenie pecene?
Este zamyslam po dobrati tychto liekov, uzivat uz len vitamin B3-niacin. Aky mas na to nazor? Nie je v mojom pripade brat doplnky vyzivy v inej ako tabletkovej forme,ktora by tak nezatazovala pecen? Vdaka,pekny den
RNG je nejaka prirodna pomoc na hyperaktivnu stitnu zlazu.moja zlaza produkuje privela hormonu a ja chudnem,
Ahoj RNG, tak tá menštruácia mi dnes prišla (škoda).Ale hlavne sa ti chcem poďakovať za tvoje dobré rady v boji s endometriózou. Takéto "normálne" bolesti som už dávno nemala.Konečne mám pocit, že sa telo s tým problémom a pomocou enzýmov a prog.krému vyrovnáva.Tento cyklus som nemala ani žiadne PMS (bolesti prsníkov).Je to fakt skvelý pocit.S priatelom sa snažíme o bábo tak sa bojím len jediného, že tam budú zrasty a aj tak budem musiet íst na laparku.Ešte mladému zadovážim nejaké vitamíny na jeho byčíkovce a čas ukáže...Prajem ti krásny deň (večer?).Som rada, že som naďabila na Tvoje príspevky.ĎAKUJEM
Rng.Ale ja som to vsetko jedol asi pol roka vratane protiplesnovej diety 2.mesiace ale stale mam tu horku chut.Vsak to nie je normalne.Uz som nestastny z toho vsetkeho.
rudinko, na traviace problemy su kyseliny, enzymi vlakniny a probiotika. Zlc sa ma aspon ciastocne nasiaknut do vlaknin, potom sa nemoze dostat spat do zaludka. Kyseliny v zaludku potlacia kvasne a hnilobne procesy, takze v tenkom creve sa vytvori o tolko menej plynov, ktore tlacia spat do zaludka. Z vlaknim okrem toho, co dostaneme v zelenine odporucam najma psylium(jemne plevy) a pektiny, pripadne aj arabinogalaktany(z ihlicnatych stromov)
Zdravim rng.Mam na teba otazocku reflux zlce do zaludka poznas to?Ak ano vies nieco poradit ako sa to da vyliecit?Lebo ta horka chut v ustach co mam je podla mna z tej zlce.Dakujem.
Ahojte všetci.Dnes je to tu nejaké mrtve.Tak na tu kvalitu spermií som si našiel selén, zinok a vit.E.Chcem sa opýtAť či by nepomohla aj MACA.Je naozaj taká zázračná? Máte s ňou niekto skúsenosti?
pre bonnie29
bebjakovaaneta@zoznam.sk