Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

5qo

no je to cudne 28 poloziek ma vyslo postovne 55dolarov , teraz som skusal si objednat skatulku ester c a to vychadzalo postovne cca 30dolarov

RNG

postovne je podla vahy, nie podla poctu skatuliek alebo hodnoty produktu.
A neide to predajcovi doplnkov, ale poste, UPS alebo roznym inym spolocnostiam, co veci dopravuju

RNG

5qo, dnes pestuju natto bakteriu(ci vlastne kvasnu kulturu) aj na inych substratoch, takze pochybujem, ze by si z nej mal nejaku reakciu.
Nuz ale ako vsetky nove jedla, doplnky, lieky-nikto nemoze o nikom dopredu predpovedat, ci na ne nebude mat reakciu, takze treba zacat s malou davkou, aby ked mas alergicku reakciu, aby nebola nejaka masivna. Casto sa da telo aj navyknut na rozne latky(desenzitizacia), na ktore bolo povodne alergicke.
A cistenim tela rozne alergie casto zmiznu.

5qo

inac teraz ma napadlo ze natokinaza je zo sojovych bobov. inac dakujem za tip nevedel som ze lecitin je aj z vajec. a este som sa ta chcel opytat ako jes ten kurkumin

5qo

ja viem tie ceny maju suprove len problem je postovne. ja som si teraz objednaval dost veci naraz lebo som zistil ze postovne rataju cca50 dolarov letecke do europy plus klasicke 5.co je cca 55dolarov, lenze vtip je ze ked clovek bere jednu skatulku alebo 15 stale plati tych 55dolarov. takze pokial clovek neobjednavaaspon za 200dolarov moc sa mu to neoplati a to vlastne tym asi chceli docielit

RNG

Inac 2040 GDU je dost konska davka, obvykle odporucam 2x600 GDU. Nie ze by to bolo predavkovanie, ale definitivne to musi zabrat!
Aj na riedenie krvi, aj proti zapalom odpratanim vseliakych "smeti" v tele, ktore su pricinami zapalov.

RNG

5qo, nemam sajnu, kolko mas alergie na soju, ci je to az tak zle, ze bu si nemohol brat sojovy lecitin. Su aj ine zdroje lecitinu, ale ovela drahsie, napr lecitin z vajec.
A lacne doplnky su len zo zahranicia, pozri napr na Swansonvitamins.com, tam maju toho hromadu a v podstatne nizsich cenach. Celkom rozumnu cenu maju aj na nattokinazu, serrapeptazu a pod.
Inac nattokinaza je uz v Cechach(s bombastickou reklamou ako vseliek, samozrejme, ale v podstate je to len vyborny prostriedok na znizenie lepkavosti krvnych platniciek a tym riedenie krvi a rozpustanie fibrinov a krvnych zrazenin(trombusov)

5qo

nevies ci mozem lecitin ked som alergicky na mlieko a soju? da sa popripade niecim nahradit? inac o natokinaze asi mozem na slovensku len snivat. ale ma mi dojst tak o dva tyzdne enzymi bromelain a serapeptaza. to by som mal brat 1x2040 gdu a 1x20000jednotiek myslis ze by to mohlo stacit? inac uz si kupujem vela veci a dost to ide do penazi tak ten kurkumin v tabletkach asi nekupim radsej ako korenie...ale to je fakt hnusne nemas niake niake how-know ako ho do seba dostat? a este som sa chcel opytat ked odide uplne zapal ako by si riesil tu stimulaciu srdcovej cinosti. daufam ze som ta nezavalil moc otazkami a este raz dakujem

RNG

heidy, obvykle su to rozne zapaly, ale moze to byt dosledok nabehu na cukrovku. Protizapalove(curcumin, dumbier, bromelain serrapeptaza, na klbovu hmotu a mazivo je to huspenina, zelatina, obhryzanie glikov(do makka uvarenych) alebo izolaty z nich ako glukosamin, chondroitin, MSM, hyaluronicka kyselina a na maz specialne avokado-2 kusy za tyzden, alebo CMO.
Zapaly su ale casto z niecoho, ci uz roznych zamoreni alebo toxinov sposobenych roznymi mikrobialnymi nakazami, ktore treba samozrejme adresovat.

RNG

5qo, poskodene srdce sa dlho hoji. Protizapalove treba brat, zvykni si na dennu davku 2 gramy curcuminu(zlte korenie) a pomaly a postupne sa ti to vyhoji.
Stimulovanie cinnosti by som neodporucal, pokial zapal celkove neodide a potom sa to asi aj tak upravi do normalu. Ale lecitim by som ti radil, ako kazdemu, lebo nikto nemame celkom ciste cievy a vyziva a okyslicenie srdca je velmi zavisle od cistych a dostatocne sirokych vencovych(coronal) ciev Pripadne mozes brat aj raz denne nattokinazu, nakolko v Europe je znacne rozsirene tzv syndrom prilisnej zrazanliviosti krvi ktory sposobuje pokrytie sa stien ciev fibrinmi, co najme v kapilarach sposobuje podstatne znizene prudenie a prestup kyslika.
Nattokinaza zaroven riedi krv na rychlejsiu cirkulaciu. Davka je od 1 az do 3x denne 1000 az 2000 FU, podla potreby.