Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

milanko,, miestne obchody si najdi na Google.sk alebo Google.cz
Zahranicne su na Google.com a inych. Citricidal najdes napr na
-odkaz odstránený-

www.regeneracetabor.cz

milanko 2525

dakujem za odpoved.cize aj teraz ked beriem zineryt mozem si naolejovat to čelo? neposobi to blbo navzajom?a ten citricidal a kokosovy olej kde a za kolko kupim?som z BA,....dakujem pekne

RNG

milan, zialbohu ziadny taky doplnok nie je, kde by bolo v jednej tabletke 3 gramy vitaminu C, 400IU vitaminu E,50 mg zinku, 3 mg jodu,a 200 mikrogramov selenu.
To by bola privelka tabletka a nedala by sa prehltnut.

Kokosovy olej nereaguje s citricidalom, ja ho pouzivam v roznych zmesiach uz dlhe roky
Citricidal pridavam aj do kremov, aby sa nekazili a zaroven aby potlacili povrchove mikrobialne zamorenia.

tHeMilan

Zdravim co si pisal toto Ja osobne okrem vylucenia znicenych rastlinnych olejov zo stravy odporucam kazdemu brat zinok, selen, jod, vitamin C a E, to vsetko samozrejme postupne odmori telo od vseliakych latok, co sa potom telo snazi vylucit cez mazove zlazy cez kozu.

Existuje nejaky doplnok ktory toto vsetko naraz obsahuje tieto vitaminy?
Dalej sa chzcem opytat v akom pomere odporucas ten kokosovy olej kombinovat s citricidalom? zozeniem to v lekárni? nevznikne nejaka reakcia ked zmiesam dokopy tieto dve latky? olej + citricidal.?

Vdaka za odpoved

RNG

milanko 2525, zdrava plet musi byt naolejovana, inac koza praska a do prasklin sa dostanu rozne mikroby.
Zinerit obsahuje antibiotikum(erytromycin) a antimikrobialnu latku zinc acetate=octan zinocnaty.
Neriesi podstatu vzniku acni, ale len potlaca infekcie(hnisanie) v nich. Z octanu zinocnateho sa cast dostane cez kozu dovnutra tela, a zinok celkove znizuje hladinu vytvoreneho DHT, ktore je hlavnym dovodom acni spolu so znicenymi rastlinnymi olejami(vysychave), ktore zapchaju mazove kanaliky a tak sa vytvori podkozny hrbol=acne.
Kokosovy olej je mierne antimikrobialny, prestupuje cez kozu a dokonca odblokuje zapchate mazove kanaliky, cim odstrani podstatu acni.
Velmi ucinny je najma v kombinacii s citricidalom, co je prirodna antimikrobialna latka.
Ja osobne okrem vylucenia znicenych rastlinnych olejov zo stravy odporucam kazdemu brat zinok, selen, jod, vitamin C a E, to vsetko samozrejme postupne odmori telo od vseliakych latok, co sa potom telo snazi vylucit cez mazove zlazy cez kozu.

RNG

lujo 82, na upravy vykolajenych hormonalnych hladin som radil yam, senovku grecku, tiez pupalkovy olej damianu, black cohosh a Dong Quai.
Najma Yam je velmi ucinny.
Vseliake utvary v tele(cysty, myomy, polypy, tumory, granuly...) su vlastne telesne "smetne kose", ktore telo vytvori, aby tam mohlo vyhadzovat latky, ktorych sa nevie inac zbavit.
Cistenie tela prevadzaju enzymi a biele krvinky. Oboje sa da posilnit doplnkami. Na enzymi je hromada enzymatickych prostriedkov, ktore treba brat ba prazdny zaludok, aby costili telo. Doplnok jodu pomaha telu tvorit vlastne telesne enzymi.
Temy uz bezali mnohokrat.

milanko2525

ahoj RNG viem ze to tu uz urcite niekde odznelo ale aj tak sa ta ešteraz pytam...mam na čele vyrazky a nie je to moc zle ale liecim to uz 3 dni zinerytom....su take malinke ,,viem ze na to odporucas tusim kokosovy olej.chcem sa opytat ci nie je na to lepsi podla teba olivovy olej,ak nie tak kde dostanem kupit ten kokosovy a ako ho mam uzivat a ci ho mozem kombinovat aj s tymto zinerytom a ze ci nebude potom plet moc premastena z toho oleju...dakujem za trpezlivost:) a aj za odpoved vopred....vdaka

lujo82

Ahoj RNG,

Uz priblizne 4 roky mavam silne menstruacne krvacanie. Antikoncepcne pilulky, ktore mi boli doporucene viacerymi gynekologmi nezabrali (brane pocas 5 mesiacov). Som 30-rocna bezdetna zena, nositelka HPV (8 mesacne kolposkopie s fluktujucimi vysledkami; posledna februar 2009 v norme), vystresovana, pohybujuc sa v bludnom kruhu. Pri poslednej navsteve u gynekologa pred dvomi tyzdnami som sa podrobila kuretazi a vyberu polypu z maternice. Bolo mi povedane, ze krvacanie sa zredukuje. Avsak nie je tomu tak. Momentalny menses ma taku istu naturu ako predchadzajuci. Prosim o radu. Vrela vdaka.

RNG

5qo, ked ja podavam balicek na poste na Slovensko, niekedy ked je velmi lahky moze to byt aj pod 15 dolarov. Ale rozne firmy pouzivaju rozne spoje
V ramci USA vcitane Hawaii, co je odomna dalej nez na Slovensko su ceny podstatne nizsie.
Ja som posielal doplnky povodne na Slovenskoi ako air cargo, kde som platil len asi 2 dolare za libru( 0.454 kg), ale to je narocne na papiere(9 kopii colnych deklaracii) a oplati sa to len na stovky kg.