prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
olej(panensky) odblokuje zapchate mazove kanaliky, ktore su pricinou vytvorenia acni.
Naviac kokosovy olej, hlavne s pridavkom antimikrobialneho citricidalu nedovoli vzniknut infekciam pod kozou v nahromadenom sebe(tukovite latky, ktore sa vytvaraju v mazovych zlazach a maju sa povodne vyhadzovat cez mazove kanaliky von.
Bingham, pozmam viacero ludi, ktori ked si ocistili(odmorili) telo enzymatickym cistenim od vseliakych latok pripadne mikrobialnych zamoreni, zmizli im aj atopicke exemy.
Takze to tvrdenie, ze sa tam neda nic urobit okrem potlacania symptomov kortikosteroidmi je jemne mimo.
Inac protizapalovych a doplnkov potlacajucich histaminovu reakciu je v prirode plno.
Rozne zelene produkty su tiez velmi dobre na rozne kozne problemy.
Olej na AKNE ? urcite nie!! janulienka neviem ake mas akne inak by som poradil, ale na vysusenie pleti mas mnoho mydiel a gelov
RNG ty hovoris ze na akne je dobry olej,to mas isto pravdu na premastenie pokozky je to vhodne,ale chcela by som vediet co odporucas zasa na vysusenie pokozky(daco co by malo opacny ucinok ako olej,lebo zasa vsetkeho vela skodi ako aj ked je plet prilis premastena )vopred vdaka
Sandraa atopicky ekzem sposobuju rozne potravinove alergeny napr.( mlieko, mak, orechy a Citrsove plody) ktore sa do koze dostanu krvnym obehom z creva)mala by si is k dermatologovi ktory ti predpise lokalnu protizapalovu liecbu - kortikosteroidy - zmiernia zapal, svrbenie a zacervenanie pokozky
PS- atopicky ekzem je nevyliecitelne ochorenie ale spravnou starostlivostou sa moze pekne udrzat pod kontrolou, tiez si treba uvedomit ze liecba je velmi zdlhava a vyzaduje vela trpezlivosti
pouzivam GSE 60 kvapiek do 1,5 l flase vody, co je slabsia koncentracia,ako odporucate. citala som,ze GSE moze pomoct pri atopickom ekzeme, lebo koza je odrazom crevnej flory a telo treba detoxikovat, tak som to chcela skusit...dakujem za odpoved
sandraa, vsetko na svete je mozne, ale este som nepocul o nejakej silnej alergii, ked pouzivas citricidal roztok podla navodu, 35 kvapiek na liter vody.
Samozrejme ked to pouzivas o hodne silnejsie, moze to kozu dokonca spalit(vsetky aromaticke oleje a silne koncentraty musia byt znacne zriedene pred pouzitim.)
RNG,prosim Vas, moze mat GSE vplyv na yhorsenie atopickeho ekzemu, kedze je z grapefruitovych jadierok a citrusy vobec nesmiem? moze sa mi zhorsit koza? prve dni mi som mala pocit,ze sa mi koza cisti,ale potom som sa kvalitne doskriabala,neviete,ci to moze suvisiet?
milanko, nevidim dovod, pre co by si to nemohol kombinovat.
dakujeeeeeeeem a mozem teda teraz si dat ten olej na čelo aj ked beriem rano a vecer zineryt???