prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Kaciatko, sleep apnea=zastavenie dychania v noci na chvilky, je neurologicka zalezitost, a napodiv ju riesia operaciami proti chrapaniu, otvanim dychacieho kanala.
Nuz da sa to adresovat aj inac, stratou vahy(tym sa otvoria kanaly), pravidelnym preplachovanim nosa(roztok citricidalu, koloidneho striebra alebo aspon slany roztok, ktory je podstatne menej ucinny),
cim sa odstrania pripadne zapaly (chronicke).
Viaceri lekari to spajaju aj so samotnym spankovym cyklom, nedostatkom serotoninu, melatoninu a cortisolu. Odporucaju doplnok napr 5-HTP tesne pred spanim (100 az 300 mg, podla potreby). Niektori spominaju aj aromoterapiu a podobne.
Niektori dokonca spominaju aj nedostatky mineralov
inac, niektorym ludom na ekzem pomohla aj obycajna zihlava (caj), uprava stravy a precistenie hrubeho creva a krvi. a samozrejme morska voda. mne sa minule urobil na laktoch a pomohlo mi kupat sa v mori a uzivat silne enzymy.
Ahoj RNG, prosim ta, mam na teba otazku (mozno dost nezvycajnu), ale nevieme si s tym rady. Kamaratka ma priatela a on priserne chrape. Lenze az tak, ze sa mu hadam aj na cca 1 min zastavi dychanie. A tak je to kazdu noc, dost sa o neho boji. Trpi tym vela rokov, lenze v poslednej dobe je to uz naozaj neunosne. Prosim ta, da sa to nejako riesit, najlepsie bez chemie alebo nejakej operacie? Co to sposobuje? Vopred dakujem.
bingham, mas vysvetlenie na ten "ustup"?
Co sa v tele nahle zmeni?
Lebo podla teba je to neliecitelne, len zmiernitelne.
U mojej zeny ten "ustup" trva uz vyse 45 rokov.
Tj kompletny "ustup", lebo uz vyse 45 rokov ten exem nema.....
RNG atopicka dermatitida je ochorenie ktore sa moze prejavit uz u novorodenca, ale prve priznaky sa mozu objavit v roznom veku, u dospelych jedincov vsak vnikaju velmi zriedkavo. Zvycajne sa tazkosti spojene s atopickou dermatitidou vekom zmiernuju, vacsinou od 15 - 16 roku zivota klinicke prejavy u pacienta ustupuju - ale mozu pretrvavat az do dospelosti
casty dovod zapalov nervov su rozne virusy, najma virusy typu herpes.
Poskodene nervove vlakna potrebuju latky na vyhojenie=regeneraciu, a tam treba dost olejov ako DHA a EPA na tvorenie myelinu, ktore dostanes z rybacieho oleja(10 gramov denne je intenzivna davka na hojenie nervov)
Zapaly sa daju potlacit roznymi protizapalovymi(curcumin, dumbier, bromelain serrapeptaza, boswelin...)
Ale samozrejme treba potlacit aj pricinu, virusy. pozri na
-odkaz odstránený-
Moja zena mala napr v detstve exem az do 19 roku, dnes ho nema. Ako to tymi tvojimi lekarskymi vyrazmi vyjadris?
"Spontanne" alebo "to nemohol byt exem" alebo ake ine vysvetlenie na to mas?
Nuz ja na to mam vysvetlenie=viac zeleniny a ovocia, ktore precistili telo a exem zmizol.
Dnes by som to adresoval aj silnymi enzymami, ktore su dnes na trhu, ktore maju v sebe viav aktivity, ako akekolvek mnozstvo zeleniny a ovocia, co by clovek bol schopny zjest.
Nuz to jasne poukazuje na uzitocnost doplnkov aj v tomto pripade.
RNG, PROSIM TA, CO BY MOHLO POMOCT PRI ZAPALE ALEBO PROBLEMOCH S NERVAMI V KRCNEJ CHRBTICI - IBA NA LAVEJ STRANE, POD LOPATKOU A SEDACOM NERVE? KDE MOZE BYT PRICINA?NEZISTENA INFEKCIA? CO BY MI NA TO POMOHLO? NAVYSE KED SOM TEHOTNA?
RNG priebeh atopickej dermatitidy je chronicky, charakteristicky striedanim obdobi vyraznych tazkosti s obdobiami pokoja, ale o uplnom vylieceni sa neda hovorit - choroba sa da najme korigovat
sucha koza nie je pruzna, praska a umozni roznym nakazam preniknut cez praskliny. Odmastovanie koze mydlami(luhy) je dnesna hlupa modna mania, velmi skodliva na zdravie koze.