prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Mozes si ich rovnako zamiesat do ovocnych alebo zeleninovych drinkov.
Inac vegetarianstvo nie je dlhodobo dobre, su urcite latky a ziviny, ktore nase telo nevie vyrobit v dostatocnych mnozstvach z vegetarianskych zdrojov a skor ci neskor sa to ohlasi v tele.
Ja viem ze je silna propaganda , dokonca skoro viera vo vegetarianstvo, ale najviac sa ludia dozivaju v oblastiach, kde nie su vegetariani a jedia urcite, hoci dost male mnozstvo zivocisnych produktov.
A statistika sa neda odskriepit.
Nechap to ako odhovaranie, kazdy mame pravo si zariadit zivot ako chceme, len upozornenie na fakticku situaciu.
Poznal som vela vegetarianov, ktory v starsom veku boli nakoniec prinuteni jest aspon nejake mliecne vyrobky, vajcia a ryby, inac mali znacne zdravotne problemy. Samozrejme v mladosti sa to malokedy prejavi, lebo telo je silne a schopne vytvarat mnozstvo latok potrebnych ale s vekom to ustupuje a telo casto potrebuje "polotovary" aby malo dostatok vsetkych potrebnych latok.
RNG, takze to zvysim a douzivam a potom pojdem na tie, co si nizsie uviedol. inac, precitala som si a skoda, ze tak prehladne a dosledne neuvadzaju mnozstva aj iny vyrobcovia. velmi sa mi tamtie pacia aj kvoli obsahu probiotik. prosim ta, je potrebne ich miesat do jogurtu? ja totizto nejem nic zivocisne.
Mrtve more obsahuje velke mnozstvo roznych soli, ktore maju mierne antimikrobialne ucinky, prenikaju cez kozu aj do tela a kupelami sa z tela cez kozu dostavaju toxiny von(osmoza).
Naviac je tam sterilizujuce ultrafialove ziarenie, extra potenie sa(cistenie tela) a relaxovanie, co napomaha telu , aby sa mohlo sustredit na boj s roznymi vnutornymi nakazami.
Vyrabaju sa aj rozne kremy s obsahom soli z mrtveho mora,
pripadne aj ovela silnejsich antimikrobialnych latok.
1 kavova lyzicka je len mozno 3 az 5 gramov, podla toho, ci je kopcom alebo len po okraj.
Ja beriem z dole uvedeneho(kde je inac presne zlozenie, nielen naznacene, z coho je to spravene bez mnozstiev)9 a viac gramov zamiesane v joghurte.
RNG, my ho stale od ATB odhovarame, obidve sme uz neuzivali ATB poriadne dlho a pripadne nadchy, chripky si liecime len vyz. doplnkami. on je tak trosku neveriaci tomasko :) ale sam teraz vidi, ze mu to vobec nepomaha. tak uz konecne nas posluchol a nechal to na nas. inac, ked bude uzivat citricidal, je potrebne aj striebro? nemam s tym osobnu skusenost, len sestra, nam sem zatial nedosiel (idem ho nasadit kamaratke na moc. cesty - zistili stafylokoka). Dakujem a prepac za taky kopec otazociek :)
RNG, prosim ta, este mam malu otazocku. uzivam zelene zmesy, na obale sa uvadza len 1/2 KL denne,ja vsak beriem celu KL, ale neviem ci to nie je nejako malo. a nechcem ich jest len ako prevenciu, ale poriadne precistit organizmus.
su to tieto www.vitalminerals.org
Kaciatko, nakazy v nose a hlavne skryte v nosnych dutinach sa nedaju odstranit oralne(ustne) branymi antibiotikami, na to treba antimikrobialne(nie len atb) vyplachy, pravidelne iekolkokrat denne, az sa v tych dutinach ta nakaza uplne znici.
Inac sa odtial rozsiruje na mandle, dostava sa s hlienmi do priedusiek a pluc.
Dakujeme velmi pekne za rady. inac, jej priatel ma nejake tie kilecka navyse a okrem toho asi to naozaj bude mat suvis so zapalmi, kedze aj za posledne 4 mesiace mal 2x problemy s dychacimi cestami, lenze samozrejme uzival ATB a samozrejme mu to nepomohlo a stale sa mu to vracia, aj ked ho stale od ATB odhovara. Kamaratka mu chce este nasadit vit C. Dakujeme este raz, ja len dufam, ze aj to 5-HTP sa nam podari zohnat na nete.
Kaciatko prvy suhlas ano morska voda ma nepopieratelne liecive ucinky na mnozstvo koznych chorob ako su (ekzemy, akne, psoriaza) doporucujem vsetkym co maju podobne problemy aby skusili navstevu Jordanska - mrtve more
zelene na kozu su rozne mlade travy, aloe vera cersvty gel, rozne riasy a podobne. Castejsie som spomenul aj sarsaparillu, vytazok z hamamelis virginiana(witch hazel) a ine stare osvecene vytazky.
Ja osobne som za doplnkom, co obsahuje zmes tychto viacerych a brane v dostatocnych davkach, tj aspon 9 gramov, ako odporuca vyrobca
doctorstrust.com
Jedla=potravinove doplnky sa totiz neberu na miligramy, pokial to nie su extremne koncentrovane vytazky.
A toto je len zmes susenych pozivatin.