prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
teby, argyria nie je choroba, ale zafarbenie koze a vlasov vylucujucim sa striebrom.
Na to ale treba hodne striebra, aby ti to zafarbilo kozu, takze je to nemozne z beznych zdrojov koloidneho striebra, ktore obsahuju 5 az 30 mg na liter maximalne a nepijes ich miesto vody.
Prve znaky argyrie boli pozorovane len s davkami vyse 1.2 gramu v kratkej dobe. Inac telo bez problemov vyluci asi 2 mg denne bez akehokolvek zafarbenia koze a vlasov. Na to treba podstatne viac "farby" tj striebra.
ahoj RNG viem, že to sem nepatrí..,a le ty si skúsený
včera mi z ničoho nič zdochla andulka..
a bojím sa, či am niečím nemohla nakaziť a ani neviem, či môžem byť v tej izbe kde bola ta andula...poraď mi..ak vieš
majo, je to mozne. Inac davka 5 mg je hodne konska, v peceni sa typicky skladuje len okolo 15 mg a z tabletiek pod jazyk sa absorbuje az vyse 80%(cez zaludok prechadza snad len 2% alebo este menej)
Nedostatok B-12 sa prejavi na chudokrvnosti a traseni ruk. Niekedy sa to pomyli az z parkinsonovou chorobou.
Kaciatko, cisty lecitin ma malo "estrogenov" zo soje. Ja osobne pouzivam snad 2 lyzice do tyzdna na cistenie ciev, zena to dava do vary, obvykle zeleninovych polievok, bez tuku.Tak je lecitin najucinnejsi.
Co sa tyka jodu, je viacero lekarov, vyskumnikov, ktori dokazali, ze potrebujeme viac jodu ako nam stanovuju odporucene denne davky. Japonci jedia az 85 krat tolko a maju podstatne menej problemov s roznymi neziaducimi tkanivami v tele(acne, cysty, myomy, tumory...)
Takze odporucili zvysit davku aspon na 1/4 az 1/2 japonskej tj 3 az 6 mg denne.(to je 20 az 40 nasobok odporucenej dennej davky z roku 1948, ktorej sa lekari krcovite drzia napriek tomu, ze je uz davno prekonana a zastarala)
To samozrejme nejde dostat bez jedenia roznych morskych rastlin alebo doplnenia ci uz v tabletkach alebo transdermalne(cez kozu) z jodovej tinktury, co je zaroven daleko najlacnejsie a velmi dobre(postupne uvolnovanie cez kozu)
ahoj RNG nevies preco na slovensku alebo v blizkom okoli nepredavaju betain hydrochlorid? Ved to nieje normalne.. Chcem si to prave objednat -odkaz odstránený- ale bude ma to stat o nejakych 20 dolarov viac takze budem musiet siahnut hlboko do vrecka.. tak sa pytam je to dobra kupa? nemam zobrat rovno 2 krabicky tabletiek? ci bude stacit iba jedna? diky inac mam dlhotrvajuce problemy so zaludkom podobne ako ludia tu
RNG, prosím ťa, čo je pravdy na tom, že koloidné striebro sa nemá užívať počas rtg al. rádioterapie (vraj hrozí argýria)? Prípadne aký odstup by mal byť medzi rtg a užitím kol.striebra? Ďakujem
Ahoj RNG. Kúpil som si vitamin B12 od Swan. 5mg - dosť silný na rozpustenie v ústach. Chcel som sa ťa spýtať, či je možné, aby mi spôsoboval úzkosti, pretože po jeho užití ma prepadla hrozná úzkosť. Mám zlé trávenie a z toho určite aj nedostatok B12. Teraz neviem, či ho mám brať ďalej a či to je len prechodná reakcia obnovy nervov, alebo to nič také nemôže spôsobovať. Ďakujem ti pekne.
Dakujem, RNG. Vacsinu uz uzivam (aj ked niektore len cca 2 mesiace). Lecitin uzivam, lenze granulovany zo soje, naordinovala som si az 1PL denne, neviem, ci to nie je vela a okrem toho sa obavam estrogenov. asi bude lepsie po dobrati zacat s tym z vajecnych bielkov. Neviem. Okrem toho sa natieram progesteronovym kremom (cca 1,5 mesiaca) a neviem, ci sa to potom z tym sojovym estrogenom nebije. Do hormonov sa nevyznam vobec :( Inac, moze si clovek vytvorit aj nejaku zasobu jodu (napr. kupanie v mori) alebo je potrebne ho stale dodavat kvapkami alebo morskymi riasmi (resp. morskymi priserkami)? Dakujem ti velmi pekne za rady.
veganstvo na precistenie je vyborne. Da sa zrychlit pouzivanim enzymov, jodu, roznych zelenych, absorbentov a pripadne aj chelacie.
Ked si jedla hodne fast food, odporucam ti lecitin a precistenie pecene(sylimarin, alfa lipoicka kyselina a samozrejme ako kazdemu, selen, zinok , probiotika vitamin C a E minimum.
Nie vsetky ryby su zamorene, severske z polarnych mori su este stale ovela cistejsie, nez pozemne polnohospodarske plodiny.
RNG, predtym som 9 rokov nejedla nic zivocisne, boli vsak aj obdobia, ked som skusala surovu stravu alebo makrobiotiku. Ta sa mi pacila, len dost to bolo zlozite a bala som sa pri tom zostat, ak to mam robit polovicne a mozno aj nespravne. Potom som zmenou prostredia, ked som sa prestahovala, zmenila aj stravu a to dost radikalne a za 3 roky som dohnala vsetko, co som cele roky nejedla. A s tym mi prisli aj zdravotne tazkosti, ktore predtym zmizli (pecen, oblicky, alergie), lenze chyba nebola len v zivoc. vyrobkoch, ale v celkovej ziv. style (fast food, sladkosti, cigarety...). Proste som isla z extremu do extremu. Teraz sa toho vsetkeho potrebujem zbavit a dostat do normalu a preto som zas zvolila veganstvo. Avsak len na urcitu dobu, nech sa detoxikujem od toho mnozstva bordelu. Rozmyslala som, ze pridam do jedalnicka aspon ryby, morske zivocichy (len tam sa zas obavam tazkych kovov atd.). Vajce mi nerobi dobre na pecen a mliecne vyrobky na priedusky (kvoli hlienom a fajceniu). Snazim sa vytvorit nejaky idealny jedalnicek, len je to dost tazke, kedze k vela potravinam mam vyhrady. (inac z ciste veganskej stravy som bola velmi precitlivena a bola mi stale zima, maso mi zarucilo pribratie min 5kg :((, ale na druhej strane je clovek asertivnejsi :) To jedlo je fakt na zamyslenie. Sorry za super dlhy prispevok, ked sa rozpisem, neviem kedy prestat :)