prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
5qo, mozna ta tvoja alergia na soju nie je tak velka, skus mensiu davku sojoveho lecitinu a uvidis. Nemusis brat samozrejme celu lyzicu!
Ten vajecny lecitin je dost mala davka a poriadne drahy, ako som aj tusil dopredu.
ahoj, prosim ta pozeral som tie lecitiny z vajicok, swanson ma napriklad
-odkaz odstránený-
ale nerozumiem moc tomu zlozeniu...da sa povazovat za davka lecitinu cela davka tabletky alebo sa treba pozerat na niaku konkretnu zlozku?dakujem....inac neexistuje niaka nahrada za lecitin pre nas sojovych alergikov? dakujem
majo,spoj sa so skupinkou, ktori sa odmoruju z ortuti, na teme depresie tam bol hlavne navi, ktoreho najdes na adrese
jeden@atlas.sk
Tam je ich zopar, co sa veselo odmoruju, spolupracujem s nimi na tom.
Inac cyanocobalamin(ina forma B-12) tuto reakciu nesposobuje pravdepodobne
Misinka, daj si to do Google.
Ja som mal v mojich obchodoch kedysi vlasnu vyrobenu koloidnu striebornu vodu, mozno ju este vyrabaju, lebo tie zariadenia maju dost dlhu zivotnost, hoci som obchody zavrel.VBiem, ze ju vyrabali aj po zavreti obchodov.
Ahojn RNG. Akurát som dočítal články o methylcobalamine a otrave ortuťou. Mám potvrdenú tiež otravu ortuťou. Veľa článkov píše o tom, že ortuť zhoršuje prechod B12 cez mozgovu barieru a preto je ho treba brať viac. Čo ma však viacej vystrašilo, že mnohych člankoch varuju pred uživanim methylcob. pri otrave ortuťou, lebo vznika reakcia, kde sa ortuť mení na 100x toxickejšiu metylortuť a to sposobi ešte zhoršenie stavu. Tak mám teraz z toho obavy, aby som si moj stav ešte nezhoršil. Neviem, či máš o tom nejaké vedomosti. Ďakujem ti za odpoveď a pekný večer.
a odkiaľ ju vezmem???
koloidna strieborna voda nevadi nikomu, ani najmensim babatkam. Hned prve kvapky, co im daju do ociek po narodeni obsahuju hodne striebra. Je to proti moznym nakazam pri porode, najma chlamidiam, prevencia.
nemám koloidnú stribornú vodu.....a som tehotná...neviem,,,či by to nevadilo...inak si zlatý,,,že si odpísal
ale nemusím sa teda veľmi báť?? akľudne môžem v tej izbe kde andula bola spať? viem, že vtáčiu chrípku by nemala mať...-von som ju nedávala...,myslela som či není niečo iné..prenosné na človeka..... ja som taký bojo
misinka 2, vela ludom zdochli andulky. Pravdepodobnost prenosu vtaciej chripky je dost mala, naviac doma drzana andulka nemala moznost sa nou nakazit.
Ak mas strach, zbav sa vsetkeho, coho sa dotykala alebo aspon to sterilizuj, napr vystriekaj priestor koloidnou striebornou vodou.
To ja robim dost casto, hlavne po navstevach, lebo kazdy mame v sebe urcite vlastne mikroby, o ktore sa nechcem s druhymi delit, podla moznosti.
houbar, nezabudni popri betaine na branie sody(cez den betain s jedlom, skoro rano na prazdny zaludok sodu a nejest aspon 2 hodiny.)
Inac si okyslis cele telo. Telo normalne vyraba rovnake mnozstvo kyseliny a sody, tj ked ho chceme napodobnit, musime brat kyselinu ale aj sodu, samozrejme v inom case.
Ja osobne beriem obcas betain HCl samotny, ale povacsine to beriem spolu s enzymami, ako napr Super Enzymes, firmy NOW, tiez ich dostanes zo Swansonvitamins.com alebo inych zdrojov.