prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Prosím ťa, RNG, nevieš mi niečo poradiť pre mojho psíka (čivavu) na zvýšenie imunity? Lebo je už asi 3 týždne chorý a chodí ku zverolekárovi a vždy mu buď niečo pichne alebo mu dá nejaké tabletky, ale nič mu nepomáha... Pýtal som sa rodičov, že aké mu to tabletky dáva ten zverolekár (oni s ním chodia k zverolekárovi), tak sami nevedia... Jednoducho im dá nejaké tabletky do sáčku od striekačky a tým to u nich hasne... Ďakujem
mam este jednu otazku ohladne psylia. pisal si ze absorbuje zlc a vynasa von z tela. cital som ze vitaminy ktore sa viazu na tuk sa vstrebavaju s tukmi za pomoci zlce cez crevnu stenu. to by znamenalo ze spolu zo zlcou vynesu von aj tieto vitaminy...? co si o tom myslis..zaujimal by ma tvoj nazor,dakujem
dobry den chcela by som vediet vas nazor na ionizatory vzduchu.maju vyznam alebo je to len marketingovy tah a haraburda?
velku vacsinu, tj sodik(toho mame obvykle az privela)
draslik(toho mame casto primalo)
Vapnik, horcik ,zinok,zelezo(toho mame obvykle dost) med a ine.
Telo potrebuje okolo 900 zivin z potravy,nedostatok cohokolvek vedie k problemom, vcitane srdcovych. Na srdce hlavne treba vitamin C, E a D, tiez vsetky mineraly a niektore aminokyseliny, obzvlast arginin, ornitin a cystein.
Cistenie ciev je najma lecitinom a lipazou, riedenie krvi enzymami ako bromelain serrapeptaza a nattokinaza, pre lepsie prudenie krvi a tym vyzivu a okyslicenie srdca, okrem inych organov.
prosim ta rng mam otazku...ktore minerali okrem horcika potrebuje srdce.dakujem
bejbyvi slaba regulacia tepla moze byt z hromady dovodov, od vyzivy, cez hormonalne vykyvy az po zlu cirkulaciu. Nez by som ti poradil co treba pouzit, musim mat aspon naznak, o co sa jedna.
Na cirkulaciu kazdemu radim pouzivat lecitin na cistenie ciev, co radim aj tebe, ked ti modreju nechty.
Na hormonalne problemy jod, yam, pupalkovy olej, Dong Quai....
Na vyzivu nie dietenie , ale poriadnu stravu a pripadne pomocky pre traviaci system na lepsie travenie, ako kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika.
Ak mas "hustu krv" , musis uzivat nattokinazu a serrapeptazu, ktore zrychlia prudenie krvi(zriedia a odstrania fibriny a trombusy=zrazeniny)
Mily RNG!
mavam casto studene koncatiny. Vo vode, kde ostatnym nie je zima, mne uz trpnu prsty.. rano, alebo aj v skole cez len miernu zimu (napr 15 stupnov) mam modrofialove nechty..a taky srpnuty pocit v palcoch(na rukach)..akoby boli ciastocne necitlive... neviem ci mi zle prudi krv, alebo je problem niekde inde. Mam 2O rokov. a staci aj mierne teplo a hned sa potim..alebo mi chyba nejaky enzym? skus mi prosim ta poradit...predtym som taketo problemy nemala.. to potenie sa zacalo od minuleho leta a tie strpnute prsty a a sfarbenie pod nechtami tuto zimu.