Otázky na RNG

Princesska

RNG - verím tomu, uz len to, ze cloveku daju liek hned sa mu ulavi a je to mozno len tým, ze nieco berie :))) a z tej stranky sa nakupuje cez paypall? a doba dodania je cca kolko

RNG

princeska, placebo efekt je velmi dolezita zbran pri lieceni(pozitivna mysel)
samani maju s nou az 85% uspech pri lieceni co nerobi zapadnu nedicinu, ktora ma len 95% tj o 10 % viac extra hrdou na svoje "zarucene" prostriedky.
Vlastne ziadne zaruky tu niekto nedava, v zdravotnictve neexistuju,,tak ako su v inych priemysloch.
Na dobre silne betaglukany ja osobne beriem zo Swansonvitamins.com vyrobok z huby Agaricus Blazei, kde v jednej kapsule je 275 mg betaglukanu.
A netreba zabudat na pravidelne: zinok, selen, jod, a aspon raz tyzdenne lecitin a na noc probiotika s jablkom.

Majo....

Ahoj RNG, nechcem ta stale otravovat, len mam dilemu, ktory B12 je lebsie vstrebatelny.
Od Swanson -odkaz odstránený- je pisane, ze sa ma len rozpustit v ustach a ten od Puritans -odkaz odstránený- je sublingvalny pod jazyk. Mam doma od Swanson a zaujimalo by na ci je tak ucinny ako ten sublingvalny. Dakujem ti a pekny vecer.

Princesska

RNG - no ved to, ze nerada by som prisla o tie dobre bakterie a po ATB sa clovek chvilu citi tak strieskane, niektore su sice super, ze ked sadnu zaberu, ale napr. si pamatam ake som mala hrozne problemy po Duomoxe taku plesnovu a mykoticku infekciu sposobili, ze osm ich ani nemohla dobrat. Takze co na zapal (asi bakterialny) ? vyslovene prechladnutie...C vitamin, ten extrakt z olivovnika, betaglukany a? postaci?:))) zastávam aj nazzor, ze choroby su z nespravneho myslenia, takze urcite pozitivne mysliet k tomu :))

perlička

RNG planujem objednavat zo Swansonu zmes na kosti. co by si este doporucoval od tej firmy este objednat. co ma nieco dobre co puritans nema? myslim si spominal probiotika a nieco na omunitu? dakujem

RNG

princesska, caje su dobre ked nema nic lepsieho. Ale moderni alternativni lekari davaju prednost ovela silnejsim vytazkom z nich, vytazkom z roznych jediel a plodin, abu mali klinicky zarucene lepsie liecive ucinky, nez tie, co mali kedysi bylinkari.
Klinicky ucinna davka betasglukanov je nie ti, co firma Pleuran(imunoglukany) pise ale 3x400 mg denne, udrzobna na imunitu je 2x200 mg minimum.
Neviem, co sa ta chyta specificky, lebo mikrobov su statisice, ale ako som povedal, ja dam radsej prednost roznym prirodnym, nez by som mal brat chemikalie s bocnymi ucinkami, ktore aj tak maju spektrum ucinnosti dost obmedzene a tvoja nakaza v tele nie je ziadna specificka, mozu to byt rozne bakterie, virusy, mykoplazmy,kvasne infekcie, pliesne, rozne zamorenia, zhluky atd.
A na velmi malo z toho ti atb pomozu, to musi byt vyslovene stastie, aby ti natrafili s atb. na tvoj neurcity problem.
Preto ja pouzivam tolko roznych doplnkov naraz, aby som adresoval skoro kazdu moznu pricinu, a to podla moznosti bez znicenia crevnej antibiotickej flory, ktora podla lekarov nam vyraba az 70% obrannych latok proti infekciam, takze jej znicenim antibiotikami sa otvori pole mnohym bakteriam, vsetkym kvasnym a plesnovym infekciam, ktore nase probiotika dokazu udrzat v sachu.Dokonca aj virusom to pomoze, lebo probiotika vyrabaju aj niektore antiviralne latky, imunoglobulinu a podobne, najma Lactobacilus Bulgaricus a jeho rozne odrtody, ako bolo zatial zistene.
Inac o probiotikach vieme pomerne malo, v crevach je vyse 2000 kultur, niektore uzitocne niektore skodlive, niektore neutralne.
Ak je uzitocnych vyse 85% sme v dobrom stave s imunitou.
Ak sa tam ale dostane nejaka extra skodliva, mame problem aj napriek tomu(niektore salmonely, escherichie coli, kaphylobaktery, clostridium difficile...)

RNG

kaciatko, som rad, ked tu niekto obcas napise, ze mu tie rady, co tu davam pomohli. Forum nema byt monolog v ziadnom pripade, ale tema jasne naznacuje, ze je zaujem o moje specificke rady, ktore mam z mojich lekarskych zdrojov a pre to relevantne su len tie odozvy, kde su alebo otazky alebo vysledky pouzitia tych rad, ci uz pozitivne, alebo negativne.
Ale nie rozpravanie upolne mimo a vseobecna kritika, bez vyskusania prostriedkov, ktore tu uvadzam.
Nakoniec uvadzam len bezne pouzivane a schvalene ako neskodne v USA nasou velmi prisnou federalnou instanciou, FDA.
Su to napospol volnopredajne potravinove doplnky a snazim sa zo 100% na trhu vybrat tych 5% naozaj ucinnych, lebo zialbohu nezodpovedni vyrobcovia davaju na trh mnmohe sice neskodne(to musia) ale aj klinicky malo ucinne.
V Europe je to este horsie, lebo tam je dovolena reklama, kde im casto pripisuju vlastnosti, ktore vobec nemaju alebo maju len vo velmi malej, zanedbatelnej forme a aj to v davkach podstatne vyssich, nez predavaju vo vyrobkoch.A obsahy su typicky este slabsie v priemere, nez v USA, lebo tam ich potlacila hore ovela vyssia a dlhotrvajuca konkurencia.
To znacne kazi meno a reputaciu doplnkoveho, priemyslu a zenie vodu na mlyn odporcom doplnkov a alternativnych metod v medicine vseobecne.

Princesska

RNG - Ty musis mat doma dobru lekarnicku ;))) brala som imunoglugan cca mesiac-dva po vybere mandli, da sa povedta, ze som vtedy nic nechytila, potom som vysadila, zdalo sa mi, ze je vsetko ok, ale naposledy som sa prechladila a akosi ma pobolievaju vajecniky, cudny pocit v maternici a bud si pojdem k lekarovi po ATB-najcastejsie ich dostanem tam, alebo skusim nieco prirodne a gynekologicke su vacsinou bakterialne problemy tak preto ma to napadlo...ano o zvysených davkach vitaminu C som pocula, ze zabera uz amm kupene :)))a z cajov co? vrbovka je skvela a este co este...

RNG

princeska, ak je choroba sposoverna tym na co je olivovy extrakt ucinny, tak samozrejme mozes s nim nahradit ine prostriedky, chemicke.
ATB je velmi vseobecny pojem, je ich dfesiatky a kazde ma svoje miesto urcenia, na niektore bakterie, nie vsetky. Oleuropein(aktivna zlozka extraktu z olivoivych listov) je ovela sirsie spektralna, lebo ucinkuje aj na niektore virusy a mykoplazmy, na co su atb neucinne. Ale nemozno povedat, ze sa s nim da vyliecit vsetko bakterialne, preto odporucam casto aj rozne ine antimikrobialne. Ja osobne ked neviem, o co sa jedna a lezie na mna nieco pre istotu pouzijem viacero doplnkov, ako extrakt z olivovych listov, oreganovy olej, roztok citricidalu, velke davky viraminu C(aspon den-dva kaxdu hodinu jeden gram esteru C) a niekedy aj betaglukany
Na plucne infekcie pouzivam aj spray koloidnej striebornej vody, v urade mam maly rozprasovas(ultrazvukovu zavlhcovac) do ktoreho dam zriedenu koloidnu striebornu vodu(len demineralizovanou destilovanou vodou!!!) a pocas dna vydycham tych ciastociek dost a zaroven sterilizuju aj priestor a vsetkych, ktori sa v nom nachadzaju, aby sme si nedavali tie virusi jeden druhemu dookola a aby sa naraz znicili.

Viem, zda sa to plno, ale ja som od detstva nachyly velmi na plucne a kedysi som sa o ne delil z kazdym clenom domacnosti a v praci, kto sa tam s niecim objavil ci uz z nosnych, krcnych alebo prieduskovo plucnych. Mnohokrat do roka a uz toho mam plne zuby, takto to znicim uz v zarodku a ziadne lezanie, horucky a pod sa nekonaju! Punktum.

Aj teraz, hral som sa s mojou vnuckou, dosla cela zasoplena, styka sa s inymi deckami a nakazi sa. Tak som jej napriek protesto kazdu hodinu dal do nosteka kvapku striebornej vody, ja sam so momentalne spat v robote a uz som si pustil ten zavlhcovac so striebornou vodou, nech to vynicim.
Pozajtra ideme totiz na hory, 4.5 hodin v lietadle, kde iste nieco nalapam, ako vzdy ked niekde letime a v lietadle recirkuluju vzduch a ludia su tam natlaceni ako sardinky, takze som uz zacal brat aj preventivne vsetky horemenovane, lebo chcem mat aspon jeden tyzden dovolenky a robit dlhe tury po horach a nie liecit sa z nakaz.