Otázky na RNG

RNG

Kaciatko, DMSO sa nema pouzivat ciste na kozu, ale 50 az 70% maximalne, inac pali a moze aj poskodit kozu. Totiz DMSO pri riedeni vodou vytvara mnozstvo tepla a to prehrieva pokozku prilisne.
Ropzni vyrobcovia pouzivaju napr zmes DMSO a aloe vera na kozu, co je hojive.
Neviem o akej regeneracii na kozu hovoris, ake poskodenie.
Vseobecne okrem aloe vera hojivy na kozu je kokosovy olej s pridanymi roznymi vitaminami, ako ester C palmitat(tukorozpustna forma vutaminu C)vitaminy D a E.
Hojeve na rozne kozne problemy su aj rozne zelene zmesy, ja pouzivam zmes mladych trav a roznych rias z Puritas Pride alebo doctor's trust
www.doctorstrust.com

kaciatko7

ahoj RNG, prepac, ze ta stale otravujem mojimi otazkami, prosim ta, mozem ten pangamin douzivat? mam nacate balenie, len sa bojim, aby mi to neublizilo.
inac, vdaka za radu, co sa tyka vyvazenia betainu sodou bicarbonou, sestra sa uz citi ovela lepsie, prekyslenie pomaly ustupuje, zaludok zlepsuje funkciu, skusala znizovat betain a nerobi to problemy. teraz uziva MMS,vecer ho pije, rano natiera s DMSO, len to sposobuje dost palenie. nevies nieco poradit na regeneraciu koze? Dakujem velmi pekne.

boba77

Ďakujem za rady, ešte sa opýtam na kombináciu sódabikarbóna,šťava z citrónu, vit.C a enzými ráno na prázdny žalúdok.Je to OK?

sade8

rng, dobre asi to vyskusam, lebo tie enzymy az tak nezaberaju.
a este jedna vec davnejsie ste pisali, ze sa to moze dat aj do ocnych kvapiek hocijakych?

RNG

sade, na znacke nezalezi ale na obsahu ano. Ked nemas cisty MSM, tak po rozpusteni obsahu kapsule plnidla obvykle zostanu na spodu ako kal/usadenina. Preto to treba opatrne zliat, aby si si nedavala do oci kadejaky kal z e-ciek.

RNG

boba, oralna cesta je ucinnejsia(a lacnejsia),
transdermalna ale neneutralizuje zaludok, takze kazda ma svoje vyhody.
Ja osobne pouzivam ciastocne aj oralnu(skoro ranajsi caj na prazdny zaludok, jest mozno az 2 hodiny po tom, aby sa v neutralnom zaludku jedlo nekazilo),
aj transdermalnu(pridavam si sodu do kremov, co si vyrabam tak je to lacnejsie, nez krabice sody do kazdeho kupela)

RNG

themilan, pri mnozstve alkoholu a niektorych "rekreacnych " drogah telo strati vodum, zhustne krv a mozu sa vytvarat krvne zrazeniny v cievach, v elmi nebezpecne v plucach!!!
Ja by som okamzite pouzil riedidlo krvi ako bromelain, rybaci olej a najma nattokinazu a serrapeptazu, ktora ucinne rozpusta zrazeniny krvi.
Ak nemas nic z menovaneho, obrat sa okamzite na lekarov, ti maju rozne enzymi, ako heparin a jeho derivaty, urokinazu a podobne, ktore pomahaju rozpustat krvne zrazeniny.Ak zrazeninu nemas, nic sa nestane,ze zoberies fybriolyticke prostriedky ale ked ju mas v plucach moze ta to zabit, doslova.
Takze nevahaj a okamzite konaj!
A pi hodne vody.

sade8

rng, teda ked nedostanem kupit prasok, moze to byt aj kapsule kde sa nachadza msm prasok - a znacka moze byt hocijaka?

sade8

rng, teda ked nedostanem kupit prasok, moze to byt aj kapsule kde sa nachadza msm prasok - a znacka moze byt hocijaka?