Otázky na RNG

RNG

milenuska, mozes to nechat vysumiet skor, ako to vypijes.
A niekomu sa to paci take sumiace, dobre sa od toho grga(chlapsky nazor na grganie, hahaha). Inac je to len neskodny kyslicnik uhlicity, nic viac.Tak ako v kazdej sode.

RNG

helicooo, neviem, preco nemozes mesiac pred testom na helikobaktera uzivat antibiotika.
Krvny test, ktory sa na Slovensku robi(Elisa) sa da robit aj pocas brania antibiotik, pokial viem. Dychovy test, modernejsi, tak isto neovplyvnuju antibiotika. Krvny test moze byt pozitivny aj niekolko mesiacov po zniceni H.p., ci beries atb alebo nie, lebo je to test na protilatky, ktore telo este dlho vyraba, co je podobne ako napr po ockovaniach na rozne ine mikroby.
Ziadne z testov zialbohu nie su 100% spravne a niektore latky tu nepresnost mozu este zvysit, preto podla vyrobcov sa treba vyhnut braniu nasledujucich:
* Do not take antibiotics, proton pump inhibitors (such as Prilosec or Nexium), or medicines containing bismuth (such as Pepto-Bismol) for 1 to 2 weeks before the test.
* Do not take H2 blockers, such as Pepcid AC, Zantac, Axid, or Tagamet, for 24 hours before the test.
to som okopiroval z
www.webmd.com

Nina26

Princesska, ak nezoženieš ten extrakt z olivových listov, napíš na mail, viem Ti ho poslať za polovičnú cenu, ako si uviedla Ty, objednávam v Swansone.

kaciatko7

RNG, prepac za tento moj pripevok, ale mala som potrebu nan reagovat, kedze ma tu stale niekto osocuje a neovladla som sa. Dufam, ze sa tema znovu da do normalu. sorry :)

kaciatko7

julianka, nikomu tu na tejto teme moje prispevky nevadili, ako vidim, tak len tebe. okrem toho, boli k teme, co o tvojich prispevkoch sa tvrdit neda. inac, tvoj pocit je uplne nespravny, nesnazim sa nikomu konkurovat, nemam o to ani zaujem a myslim, ze s mojimi skromnymi vedomostami by som RNG nedobehla, aj keby mi bezal oproti :) Ja sa tiez rada spytam na jeho radu a vo vela veciach mi pomohol. takze tvoje domnienky su nespravne. nebudem viac na teba reagovat a tym znehodnocovat tuto temu, ktora je podla mna z tohto fora najcennejsia a najrozumnejsia. a ak mas proti mne nejake vyhrady, zaloz temu...pripomienky na kaciatko...a tam ma do sytosti kritizuj. na tejto teme je to naozaj nevhodne.

Princesska

RNG - dakujem za odpoved no z tej zahranicnej stranky to asi na dobierku nepojde, skusim s apopýtat v lekarnach aj ked vraj to bezne nedostat..cize ten extrakt z olivovnika by mohol v pohode nahradit ATB? ked potrebujem nieco preliecit...

milenuska

dobry den rng pisali ste ze askorbat sodny sa da zneutralizovat dvoma gramamy sody bikarbony. chcela by som sa opytat ci to neskodi v zaludku kedze pri styku zmesy sody a askorbatu dojde k sumeniu

helicoooo

RNG mam otazku na teba....kedze mam 19rokov tak na preventivnej prehliadke mi doktorka povedala,že mam zadarmo test na helicobactera.mam ho 23septembra....lenze viem ze aj hovorila ze mesiac pred tym sa nemaju uzivat antibiotika.chcem sa opytat ci dotoho spada aj zineryt? a ze ci ovplyvni vysledok?dakujem pekne

julianka

Fanaticke kaciatko 7 ukludni sa. Mam pocit ze chces konkurovat aj samotnemu RNG. Mas pravdu toto su otazky na neho a suhlasim. Ty si si tu vsak zamenila za volnu diskusiu a svoje mudrovanie. Kto je zvedavy na tvoje prispevky z 11.9?
Ludia si tu chcu precitat kratke otazky a rady od RNG, ale urcite nie od teba.