prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dal si do toho príspevku toľko informácií, že neviem či som to dobre pochopila. V rámci tej sódabikarbóny je lepšia transdermálna alebo orálna cesta.Pôsobí len na odkyslovanie alebo má aj iné detoxikačné účinky?
sade 8 ja mam MSM v kapsuliach zo Swansonu a cisty v krabicke ako vyrobok Doctor's Best. Tych produkty predava mnozstvo internetovych obchodov v USA. a daju sa objednat.Najdes ich na www.google.com plno.
Prinajhorsom mozes otvorit kapsulu vysypat ju do prislusneho mnozstva demineralizovanej/destilovanej vody a po dni opatrne zliat do sterilizovanej flasky s kvapatkom. Mozes pouzit aj Saline solution(tj ocny slany roztok na kontaktne sosovky)
Ahoj rng..
Hrozne tazko sa mi dycha..Vecer kvoli tomu nemozem spat..Pouzivam inhalator ventolin ale moc to nepomaha..
Horsie dychat sa mi zacalo v sobotu po prehyrenej noci..Rano ked som sa zobudil..Miestami som si pluca necitil..
A niekedy mam taky pocit ze si necitim pravu cast hrude..Co stym?
Pojdem ku lekarovy len sa chcem spytat aj teba, ci nevies o co moze ist, popr nejaky prirodny alebo in doplnok ktory mi moze pomoct..
Boba, transdermalne prestupovanie sody do tela je celkom realne, to nie je ziadna vizia, preto su rozne kupele tak ucinne a podla bvassiny lekarov by mali byt len placebo, ako aj morska voda.
Samozrejme silny roztok sody je ovela lepsi, nez kupanie sa len v slabo alkalickej vode.
Inac kupelami s pridanymi roznymi mineralmi sa da dosiahnut aj chelacia, detoxifikacia a podobne. Ale koza je dost malo priepustna, takze oralne je podla vsetkeho este stale velmi uzitocna liecba.
Momentalne som zvedavy na detoxifikaciu/chelaciu(transdermalnu) s pouzitim MSM(na ortut), ktora velmi lahko prestupuje cez kozu, pripadne DMSO, ktore prestupuje este ovela ucinnejsie.
Velmi zaujimavy sposob chelovania hlinnika cez kozu pre Alzheimerovych pacientov navrhol jeden z mojich lekarskych zdrojov , kupel v roztoku Chloroxu, kde mnozstvo chelovaneho hlinnika bolo znacne.
Samozrejme to uz je uplne mimo moje doplnkovej roli tu na Fore, lebo sa jedna samozrejme o chemicke prostriedky, uz vobec nie neskodne, len som si povazoval za povinnost to tu spomenut, hoci na teme Alzheimer som sa o tom nezmienil. To len na ilustraciu, co sa vselico cez kozu da spravit do vnutra tela.
RNG a aký máš názor na odkyslovanie organizmu. Niekde som sa tu dočítala, že pomáha aj kúpel so štyrmi krabičkami sódy bikarbóny, poležať si v tom tak na dve hodiny...
boba 77, ja tiez pochybujem o topm, ze octy neutralizuju kyslost tela. Octany, tj soli octov ale mozu neutralizovat a zrejme v takej forme sa jablcna a ocrova kyselina v jablcnom octe nachadzaju. Jablko samotne je totiz alkalizujuce, podobne aj citron, hoci su samotne kysle. To bolo namerane a ako to v tele prebieha neviem, ale je to namerany fakt z krvi a jedenia jablk.
JULIANKA,prosim Ta ako sa vola ten metabolicky doktor? Endokrinolog?
Ahojte všetci, aké máte skúsenosti s jablčným octom.Dosť som o ňom čítala, vraj neutralizuje prekyslené prostredie v organizme.Odporučil mi ho aj Damian ráno na lačno zriedený s pohárom čistej vody, jediný problém je že mám po ňom kyselinu, vie mi niekto poradiť?
aby som nezabudol, maju aj dobry extrakt z olivovych listov(olive leaf)kde su kapsule so 750 mg (20% oleuropein), znacne ucinne na sucasne pliagy, ako mykoplazmy(borelioza, chlamidie) niektore bakterie a dokonca virusy.
Extrakt z olivovych listov sa robi uz vyse 6000 rokov, najdes to v Starom pisme, len v poslednom case sa akosi nan zabuda, hoci nove pripravky z nich su ovela ucinnejsie, nez len caje kedysi