prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Prepas, perlicka, nejak som to prehliadol. Swansom ma zopar dobrych veci, co od nich objednavam, praskovy lecitin, ester C s bioflavonoidmi firmy Amercan Health, Zdroj betaglukanov Agaricus Blazei, chelatovany zinok a selen(Albion), vybornu zmes na kosti Bone Health, z enzymov ich silny Bromelain(2040 GDU na kapsulu), Super multienzymes(firma NOW) a ich vlastne enzymy BioCor, Betain HCl(Country Life)
tiez oreganovy olej v kapsuliach(150 mg ,10%), NAC, MSM, maju plno dobrych probiotik, mimoriadne silne Ultimate probiotic a tiez velmi silne a vela druhov ako Soil Based Organisms s 72 stopovymi mineralmi, vyborne na obcasne doplnenie, pre istotu.
A rozne ine, ako Royal Jelly(materska kasicka, vcelia, koncentrat) a ine specialne, obcas.Podla toho, co potrebujes a niekedy aj podla ceny, ceny sa totiz casto menia.
RNG zabudol si na mna?
RNG, prosim ta, aky mas nazor na uzivanie Pangaminu (pivovarnicke kvasnice). uzivam na pecen sylimarin 800mg, wormwood, lecitin na odtucnenie, vit B200g, chcela som ich este pridat, len sa obavam, ci nerobia zle, kedze sa vyrabaju kvasnym procesom (aspon myslim, ze je to tak). nebola by som rada, aby mi podporovali v tele kvasinky.
a este koloidne striebro, je ucinne ho pit, alebo je lepsie pouzivat ho len na vyplachy a podobne?porad, prosim. Dakujem
Ahoj RNG, mne tiez prisla objednavka od swansonu v pohode, sice nezijem na SK. akurat mi balik zadrzali na colnici, chceli odo mna, na co to potrebujem a co to je, objednavala som na imunitu , wormwood a B15. chudaci, asi nevedeli, co to je. musela som vypisat tlacivo a odfaxovat, ale do tyzdna kurier doniesol. to asi robi ten juh, nemaju tu ani sajnu o vitaminoch :))
vyborne, takze mozem Swanson aj nadalej odporucat. Nie ze by neboli stovky inych, ale povacsine maju len US distribuciu a nechcu sa babrat so zahranicnymi objednavkami. Inac ja ich velmi dobre rozumiem, mam v tom kopu osobnych neprijemnych skusenosti....
RNG, dakujem. Inac mne 2x prisla objednavka od Swanson presne za tyzden odo dna, kedy som dostal mail o zaslani objednavky. Domov mi to prislo kurierom. Vsetko som to zaplatil pri objednavke platobnou kartou.
telomer, nemam sajnu, o com to je. Telomery su sucast(chvost)DNA a obnovovanie DNA skracuje telomery, co je znak starnutia. Bez telomerov sa nevie DNA kopirovat. To je teda dovodom na biologicku smrt starobou a obmedzenie dlzky zivota(teda ked nejake ine zdravotne problemy neukoncia zivot predcasne)
doby dodania su rozne, podla toho od koho a kam.Na Slovensko je to z USA tak do dvoch tyzdnov, obvykle niekedy aj dlhsie.
m,ajo, ci sa nazyvaju sublingualne alebo rozpustajuce v ustach, kde si ich drzis, kym sa cez sliznice nevstrebaju(aspon 3-5 minut bez prehltania) to je jedno. Dnes vysli aj z kvapkami, ktore sa tak isto maju drzat v ustach dost dlho, aby sa absorbovali rovno do krvi a nesli cez kysly zaludok.
Nazyva sa to tzv, liposomicka dodavka, inac, podla sposobu viazania a transportacie cez sliznice.
Su dokonca aj nosne kvapky, ale to uz naozaj na vitaminy netreba.
co si myslis RNG o telomeroch-ako vyuzitie v protinadorovej terapii?alebo by mohli byt skor onkogenne?