prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
vyskrtaj z tej reklamy aspon polovicu. Tekute zeolity odmoruju telo viazanim silne polarnych molekul a ionov, tj najma tazkych kovov a mensich volnych radikalov.
Boli povodne patentovane ako celotelesny odmorovac a protirakovinny cinitel.To samo o sebe je velka vec.!
K comu to vsetko moze byt uzitocne , to je len omacka, to ber z rezervou.
RNG, dakujem za rady, ono to hucanie v hlave je totizto aj velmi otravne, niekedy ma pocit, ze sa to uz neda vydrzat. vzdy to zosilnie pri strese.
nasla som toto www.zeolite.cz
Je to v poriadku? vdaka
princesska, vytazok z olivovych listov nie je protizapalova latka ale silna antimikrobialna. Je ucinna na mnozstvo bakterii, mykoplaziem a dokonca aj virusov.
Onac je to latka znama uz vyse 6000 rokov, uvadza sa v Starom Pisme ako liecivo.
Ja pouzivam a odporucam casto davku 3x750mg(20 % oleuropein, co je aktivna latka v listoch olivovnika), napriklad tento:
-odkaz odstránený-
tak este raz...tato tema sa vola OTAZKY NA RNG...myslim, ze to by malo dojst kazdemu, ak chcete zalozte si temu, kde budete ostatnych ohovarat, plakat nad tym, ako vas niekto napada a polemizovat, kto je kto. na tejto teme nie je pre vas miesta, nikto tu nie je na vase nazory zvedavy.
bingham
ano ona je rada,lebo inac by si nemala o koho obtierat papulku
Co extrakt z listov olivovníka vraj ma silné protizápalové ucinky, co som hladala na nete strasne drahe 35 eur a ked to nebude mat efekt co potom
A liberrta mozes byt rada ze sem ludia ako Karioll prispievaju...
libertta za to ty si odbornik par excellence, od teba som tu nic normalne napisane nevidel
RNG
karioll nema ani medicinske vzdelanie, len ako sa kdesi zmienil, tak v jeho rodine su vraj lekari. no to mi je velka vec! v mojej rodine je tiez kopec lekarov, no to neznamena, ze sa budem montovat do kazdej temy a robit zo seba mudrlanta. on si tu riesi komplex menejcennosti, lebo doma ho zrejme nikto nechce pocuvat.
karioll, neviem kto si, ale tvoje vedomosti v alternative su uplne nulove.
Ako vacsina masovej mediciny ale odsudzujes jasne vsetko alternativne, bez zdovodenia, bez uvedenia vedeckych a lekarskych vyskumov na popretie svojich tvrdeni, takze je to len cista demagogia.
Naviac, ako som uz napisal, tato tema bola zalozena ako otazky na mna, nie na teba.
Zaloz si vlastnu temu a tam mozes pisat cokolvek.
Sem chodia ludia, ktori su zvedavi na moje nazory(tj tie co mam z intenzivneho studia lekarskych sprav, periodik a knih pisanych lekarmi pouzivajucimi alternativne metody, pripadne moje skromne osobne skusenosti s nimi) proste nazory inych lekarov, nie beznej medickej komunity, na VYBALANCOVANIE zdrojov informacii, aby neprichadzali len z lekarskeho MONOPOLU beznej medicinskej praxe.