Otázky na RNG

RNG

Karioll a bingham, neviem, ci ste si to uvedomili, ale tato tema je "otazky na RNG" a nie na vase nazory.
Je to sice otvorene forum, ale vase prispevky sem naozaj nepatria, lebo nijak nevidim, ze by ste mali meno RNG alebo sa snazili dat ludom rady, ako by som dal ja, RNG, co mi usetri cas
. Vy tu len temy zamorujete svojimi polemikami, hadkami a kritikou, nic pozitivne som od vas tu nevidel a tato tema je jasne urcena nie na nazory a prax beznych lekarov a masovej mediciiny, ani vase,ale na alternativne lekarske praxe a nazory, ktore ja zastavam uz dlhe roky, lebo som zistil, ze su lepsie, nez masova medicina velmi casto.

bingham

Julianka nema zmysel na take veci reagovat, lebo sa zbytocne naseries - ano ja viem ako to myslis, ale s tymito ludmi to nepohne

karioll

julianka
ja viem a uz na nic nereagujem iba na otazky toho kto ma problem.su to nikdy nekonciace debaty s divnymi ludmi

julianka

karioll vsimla som si ze kaciatko7 je take ukackane a trepe nezmysly.
Kaciatko na Slovensku je metabolicky lekar, len bohuzial ty to nevies, ale spytaj sa damiana.

RNG

Adam ktr, rozne antioxidanty chrania pred porusenim DNA, to je uz davno znamy fakt.Hra to rolu najma v boji proti rakovinam.
Co sa tyka predlzovania zivota, je to aj zalezitost telomerov, ktorych pri normalnom deleni buniek postupne odbuda a ked zmiznu, dalsie delenie nie je mozne.
Tam sa v poslednom case objavil novy prostriedok medzi doplnkami, ktory udajne je schopny nadlzit telomery, je to vytazok zo znameho adaptogenu (astragalus membraceus)oznaceny ako astragaluside 4

RNG

Na tinitus je ucinna hromada protizapalovych aj mnohe antimikrobialne, ked sa ten zapal este stale nachadza vo vnutornom uchu.
Mozu to byt kvasne z nosohltanu, niekedy streptokoky a hodne casto nase vlastne telesne virusy.
Aj ked telo vybojuje s nimi boj, este dlho to poskodenie a casto aj kalcifikaty sprevadzajuce zapaly tam zostavaju a niekedy je treba chelacia na ich odstranenie.

V mozgu je casto ciastocne kalcifikovana aj sisticka(epiphysis, pineal gland), ktora je zodpovedna za vyrobu melatoninu, co nepriamo ovplyvnuje vylucovanie a aktivizaciu bielych krviniek typu T(T4-T8), ktore su napr potrebne v boji proti rakovinam.
Tam tiez pomaha chelacia.

AdamKrt

kaciatko7: zas nehororizuj. Babka za zivot velmi nepracovala, bola sekretarkou, za nu cely zivot robili dcery, nemusela prstom pohnut. Stravovala sa sa asi tak sunka, ci nejake tazsie jedla, ovocie a zeleniny uplne minimum. Posledne desatrocie zije skoro stale na vyprazanych rybacich prstoch, co jej dedo pripravuje.

Mne sa skor zda, ze takymto stylom mala byt uz davno pod drnom. A neni. Skor mam podozrenie, ze to bude dobrou genetikou a u potomkov sa geneticka vybava, co sa tyka imunity, zhorsuje.
--------------------------
Bolo by zaujimave zistit, ze keby clovek bral nejake doplnky na posilnenie imunity, ktore by chranili zmeny DNA, ci by to malo nejaky pozitivny vplyv na zdravie potomkov. Akoze ked budu rodicia jest toto a hento v case pocatia, ci to bude mat vplyv na plod.

kaciatko7

Ahoj RNG, co vlastne moze sposobovat hucanie v hlave, myslim dlhodobe. moze na to posobit aj skolioza? sestra na nu trpi uz vela rokov. hucat jej zacalo par dni po zisteni svojej diagnozy, moze to mat suvis aj so stresom? snazila som sa nastudovat nieco ohladom hucania alebo tinitusu, ale zatial som nasla len rady typu...treba si na to zvyknut. lenze ked to tam nebolo predtym, nemam dovod si mysliet, ze sa to odstranit neda. uz pocitovala zlepsenie a potom cca 2 mesiace to zosilnilo zas. porad, prosim.