prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
kaciatko na hojenie koze chlorofyl sprej alebo kalciova mast
Dakujem za link idem prestudovat, inac sestra ma rak konecnika, so zaludkom bol problem s vredmi, ten sa pridruzil po zazitom silnom strese, bohuzial, myslim, ze bez neho by to vsetko islo hladsie a rychlejsie. predsa, ten problem s dostatocnym vstrebavanim plus chyba lekarov po operacii (velke davky glukozy, ATB, narkoza...) Tak teraz napravame, co lekari pokazili :(
kaciatko neviem ci si si pozrela tuto stranku:
-odkaz odstránený-
Tyka sa task isto aj inych rakovin, nielen zaludka.
fenikel je detoxifikator a tiez mierne antimikrobialny v crevach, a pomaha travit. Ze by to viedlo k zlepseniu pleti?, Nuz je to teoreticky mozne, kde mas acne sposobene toxinami z candidy a fenikel ju potlaca
kaciatko , z MMS nemam zatial ziadnu skusenost, len z natieranim 70% DMSO a trosticku zs vypalovanim predrakovinnuych utvarov na kozi s roztokom artemisininu v DMSO. To naozaj pali ako fras.
Samotny 70 % DMSO mi nesposobil ziadne problemy, ked som si ho dal na cersto umytu kozu a po pol hodine zmyl. Nesmies sa koze natretej DMSO nicim dotknut, lebo DMSO rozpusta hromadu latok a moze ti ich "prepasirovat " do tela. To sa mimraz stalo, ked som si dal na to nelepiacu sa gazu(Telfa pad), ktory ma vrstvu plastiku na bavlne(acetat) a podarilo sa mi ho prepasovat do tela. Mal som na tom mieste poskodenu kozu, lupala sa az 3 roky!!!
Uz to nie je vobec vidiet ale to ma jemne vystrasilo od pouzivania DMSO bez zmytia po pol hodine.
Pit sa DMSO som sa zatial, neodvazil, ved to v ziadnom pripade nemozno nazvat potravinovy doplnok. Nanajvys som zobral zopar mensich davok peroxidu vodika, poriadne zriedeneho, hlavne zo zvedavosti, kedze sa v Afrike pouziva na hromady chorob a v niektorych klinikach v USA potichu aj na liecenie rakovin. Tiez to nie je bezpecny potravinovy doplnok, takze podla moznosti si ho nechavam na dobu, keby nic ine nezabralo z potravinovych doplnkov.
Ako som povedal, mal som uspech pri rakovinach s pouzitim gravioly a betaglukanov a dnes by som samozrejme pridal k tomu aj enzymaticku cistu, pripadne chelaciu a tekute zeolity na odmorenie tela minimum.A pripadne metodu dr Budwig s lanovym olejom, tiez hromady roznych silnych antioxidantov , vitaminu C , E a D, selenu vcitane a hromadu zelenych.
Proste vsetko, co mam k dispozicii, mozno aj ine, ako artemisinin, collostrum, citral, CO Q 10, elagitanin, lapacho, curcumin a vytazky z rias, ako napr seanol a podobne.
To vsetko sa da brat ustne, nema ziadne skodlive ucinky
RNG prečo ked 3 dni pijem len feniklovy caj mam plet ako babatko?nechapem tomu.ale sak nemozem zasa len furt zit na tomto caji len kvoli pleti.-...
sorry, z vecera do rana :)
este som zabudla...myslela som regeneraciu koze po DMSO s MMS, aby sa miesta zahojili, lebo pomaly nebude kde natierat. a zevraj je to ucinnejsia forma podavania, tak by chcela zostat pri tom. len nevie, ako zregenerovat kozu z rana do vecera.
RNG, vdaka. inac, DMSO riedi, aby bolo 70%, ale aj tak to stipe, a musi stale menit miesta. ba priam to az hori, alebo ako by som to nazvala. najprv ho pila, lenze dost vracala, tak sme sa rozhodli, ze bude natierat. neviem, ci nebude lepsie to striedat rano natierat, vecer pit. ale dost citi z toho nevolnost a je na par hodin vyradena. tak neviem, co je lepsie. prosim ta, ma momentalne velmi tmavy moc, chapem ze aj z bordelu, kedze sa teraz detoxikuje, uziva 800mg silymarin a pije vela cistiacich cajov a zihlavy. co by este mohla pridat, nech sa to detoxikuje rychlejsie? antioxidanty sme vylucili, aj citricidal, aj oreganovy olej...tak ja uz neviem, co jej poradit.
inac, z pangaminu ma dost nafukuje, mozem aj tak, ci mam kvasinky a plesne neviem, nezbadala som ziadne priznaky. Dakujem za rady.
pangamin je len jedlo, pivne kvasnice . Az na vynimky ludi, co su velmi zaplesneni alebo plni candidy ho moze pouzivat kazdy ako dobry zdroj roznych vitaminov B.