Otázky na RNG

RNG

na ucinnost citricidalu som simstiahol tabulku, ktora medzitym zmizla z internetu. Koncentracia citricidalu je tam uvedene v PPM, co je miligramy na kg .
-odkaz odstránený-

RNG

kokosovy olej s trochu velmi jemnym praskovym cukrom je velmi hojivy na kozu. Ja viem cukry sa pri rakovine neodporucaju, ale ta troska, co prejde cez kozu na veci nic nezmeni.To sa spotrebuje velmi plytko v kozi a do ostatneho tela sa ani nedostane.

5qo

kaciatko presne tento kpujem aj ja ..este existuje aj gel ale ten sa mi nezda taky dobry..inac je to z rastlin takze to dost farbi nazeleno takze je to dobre zakryt gazou ktoru mozes namocit napriklad do repikoveho caju. ja som si to daval takto viac krat na skarede jazvy po operaciach , dobre a rychlo sa mi zhojilo tkanivo na ranach. na sterilizaciu samozrejme dobre gse

kaciatko7

5qo, vdaka za radu, nasla som tento spray s chlorofylom, tak snad bude dobry:
-odkaz odstránený-
zatial natierala olivovym olejom, ide skusit aj kokosovy.

5qo

gse=grapefruit seed extract
najdes ho na internete aj pod nazvoom citricidal (to iste len 2krat vacsia koncetracia)u nas na strankach centrum regenerece.cz(drahe ale dodavaju rychlo cca3dni) alebo biozdravie.sk(vacsia cena, ale na ml sa to viac oplati ale posielaju z usa-cize dlhsia doba dodania)
kokosovy olej dostanes napriklad v biopotravinach v apolo bussines centre v ulicke pri delvite tusim, alebo o par krokov dalej ked vides von z tej ulicky kde je ten bioshop prejdes cez prechod a hned tam mas druhy ked ho tiez maju.

katalaja

chcela by som sa opytat na hennu .v com spociva jej pozitivny a blahodarny ucinok na vlasy?a taktiez by ma zaujimalo ci ked si dam na vlasy bezfarebnu hennu(ak taka existuje??) ,naozaj sa mi vobec nezmeni odtien vlasov?dakujem RNG uz vopred

lorelaj

RNG prosim ta kde dostanem ten GSE co odporucas na vyrazky....kolko stoji a co to vlastne je....? fakt je to take ucinne na vyrazky ked dam do jednej polievkovej lyzice kokosoveho oleja 5 kvapiek tohto GSE?????????